- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi kedimiriltisi
-
Serum yalan gibi geldi bana üzgünüm. Serumu eşiniz takıyor olmasınMerhabalar. Ultra ve yerli yersiz kiskanc bir insan oldugumu belirterek basliyorum anlatmaya kizlar. Esim emlakci, bir kadina ofis satti bize yakin bir lokasyonda, kadinla yasitlar. Zengin epey, ama kadin cok yilisik bir kadin. Neyse bugun ofisine cagirmis benimkini, bir yere daha bakmak istemis bu aldigi yerden haric. Cay icerken kadin tak diye yere kapaklanip dusmus kotu bir sekilde. Benimki de bu saate kadar meraklandi soyle boyle acaba noldu. Kadin aradi dedi hastanedeyim benimki hemen diyor kim var yaninizda hemen geliyorum, firladi gitti. Kadin 2 cocuklu evli bir kadin yani. Neden kocasi gitmedi bunca saat, olay 2 gibi oldu. Bana da yazmis simdi serum takilacak bir saate gelirim evine birakip. Sinir oldum belki de bir sey yok sacmaliyorum ama hosuma gitmedi iste..
bulansın kardeşiim seni de götürmeli yada asla gitmemli ne demek müşterisiyle görüşmek ! ticaret bitmiş bundan sonrası slm slm başka olamaz !! gözünü aç kocan elden gidiyor . bir daha asla görüşme midem bulandı kötü olmayalım de. gereksrse kadına da söyle yerli yersz arama bizi işini kendin hallet diyeKıskanç değilim ama bu durum midemi bulandırdı
En temizini yapmissin konusmamakla iki gunde tanidigi kadinin arkasindan acile gidiyor milletin kocasi da gevsek o ne yapiyor acebaGeldi yarim saat sonra metrobuse biraktim dedi. Kaburgasi cigerine mi ne batmis. Sen manyak misin dedi ben paranin pesindeyim dedi. Bana su kadar is gonderecek bu kadar cevresi var dedi. Neymis kocasi cocuklara bakiyormus. Kadini stalklamistim cocuklari bebek degil buyuk. Durumu bu kadar ciddiyse 10 saat kocasi kocaman cocuklarini birakip gidememis mi. Esimin telefonu whatsappi hep bilgisayara bagli benden gizli bir hareketi olmaz normalde de. Guya insanlik yapti kafasinca. Bilmiyorum konusmuyorum hala.
Yemiyorlarsa da yemeleri yakındırAy bir de koşarak gitmiş. Bunlar bi haltlar yemiyorsa benim adım da calci değil
Geldi yarim saat sonra metrobuse biraktim dedi. Kaburgasi cigerine mi ne batmis. Sen manyak misin dedi ben paranin pesindeyim dedi. Bana su kadar is gonderecek bu kadar cevresi var dedi. Neymis kocasi cocuklara bakiyormus. Kadini stalklamistim cocuklari bebek degil buyuk. Durumu bu kadar ciddiyse 10 saat kocasi kocaman cocuklarini birakip gidememis mi. Esimin telefonu whatsappi hep bilgisayara bagli benden gizli bir hareketi olmaz normalde de. Guya insanlik yapti kafasinca. Bilmiyorum konusmuyorum hala.
İşin parasında olsun veya olmasın ne alaka yani. Hastaneye gidip ilgilenmedigi, metrobüse birakmadigi vakit kendisinden iş alamayacaksa alamasın. Agzi laf yaptigi, isinde iyi oldugu sürece iş de alir para da kazanır kimseye ekstra bir ilgi ve alaka göstermesine gerek yok. Siz istemediginizi, rahatsiz oldugunuzu soylediginiz de sizi okeyleyip ilgili kisiye bir bahane uydurup gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.Gitme dedim ama gitmem lazim dedi sen de gel dedi de ne gelecem sende cehennem ol git dedim. Onunla fotograf vardi kaldirdim whatsapptan konusmuyorum da
Abla diyormuş ama aralarında yaş farkı çokmuşYemiyorlarsa da yemeleri yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?