Eşimin musterisiyle olan garip durumu

Bu olayı kendime yorumladım da adı kıskançlıksa kıskancım galiba... çünkü benim hiç hoşuma gitmedi bu durum

Olay yanında olup hastaneye götürmemiş şimdi mi gidiyor valla hoş değil eşinize ne oluyor

Eşinizin işi ev alıp satmak geçmiş olsun deyip geçmesi lazım taa hastaneye kadar gidip ilgilenmesi kadın açısında da yanlış anlaşılır zaten bide boşanma aşamasındaymş bide. Hiç iyi niyetli durumlar sezmiyorum ben açıkçası

Serum yalan gibi geldi bana üzgünüm. Serumu eşiniz takıyor olmasın

Çok haklısınız valla kıskanç biri değilim ama gereksiz. Çok gereksiz. Hatta hiç hoş değil. Kıskançlığa davetiye çıkarıp sonra da kıskanç diye sizi etiketliyor olabilir mi eşiniz?

Bekle sen beklee kocasini aradim geliyor .. deseydin keske
Ben hastanede bile olduklarini zannetmiyorum ya neyse..ennn fazla kirik vardir serum ne ya

Kıskanç değilim ama bu durum midemi bulandırdı
bulansın kardeşiim seni de götürmeli yada asla gitmemli ne demek müşterisiyle görüşmek ! ticaret bitmiş bundan sonrası slm slm başka olamaz !! gözünü aç kocan elden gidiyor . bir daha asla görüşme midem bulandı kötü olmayalım de. gereksrse kadına da söyle yerli yersz arama bizi işini kendin hallet diye

Geldi yarim saat sonra metrobuse biraktim dedi. Kaburgasi cigerine mi ne batmis. Sen manyak misin dedi ben paranin pesindeyim dedi. Bana su kadar is gonderecek bu kadar cevresi var dedi. Neymis kocasi cocuklara bakiyormus. Kadini stalklamistim cocuklari bebek degil buyuk. Durumu bu kadar ciddiyse 10 saat kocasi kocaman cocuklarini birakip gidememis mi. Esimin telefonu whatsappi hep bilgisayara bagli benden gizli bir hareketi olmaz normalde de. Guya insanlik yapti kafasinca. Bilmiyorum konusmuyorum hala.

En temizini yapmissin konusmamakla iki gunde tanidigi kadinin arkasindan acile gidiyor milletin kocasi da gevsek o ne yapiyor aceba

Kıskançlıkla hiç alakası yok. Lüzumsuz lüzumsuz hareketler. Hemen geliyorum falan.. e eşinize gitme demediniz mi?

Gitme dedim ama gitmem lazim dedi sen de gel dedi de ne gelecem sende cehennem ol git dedim. Onunla fotograf vardi kaldirdim whatsapptan konusmuyorum da

Sizden gizli bir hareketi yok zaten, adam gozunuze sokmus. Konusmamak yerine hayirdir nereye deseydiniz keske. Olayi tersinden dusunun farzedelim sizin cocuklariniz var ve aniden rahatsizlandiniz. Esiniz evde cocuklara bakip emlakci Ahmet efendi size hastanede refakat etsin der miydi? Ne de olsa ev alacak para verecegim diye kim emlakciyi refakatcisi olarak kabul eder? Sizin mantiginiz bunu anlayabiliyor mu?

Gitme dedim ama gitmem lazim dedi sen de gel dedi de ne gelecem sende cehennem ol git dedim. Onunla fotograf vardi kaldirdim whatsapptan konusmuyorum da
İşin parasında olsun veya olmasın ne alaka yani. Hastaneye gidip ilgilenmedigi, metrobüse birakmadigi vakit kendisinden iş alamayacaksa alamasın. Agzi laf yaptigi, isinde iyi oldugu sürece iş de alir para da kazanır kimseye ekstra bir ilgi ve alaka göstermesine gerek yok. Siz istemediginizi, rahatsiz oldugunuzu soylediginiz de sizi okeyleyip ilgili kisiye bir bahane uydurup gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…