esini korkutacaksin bizim yuvamizmi yikilsin istiyorsun diyeceksin bu boyle nereye kadar gidecek diyeceksin isin zor allah kolaylik versinArkadaslar 2 yıllık evliyim 20yil yaşlandım desem inanır mısınız. Eşimle severek evlendik çok şükür hala da birbirimizin ağzına bakar hiç birbirimizi incitmeyiz bi tane de dünyalar tatlısı oğlumuz var 1 yaşında.. Fakat eşimin ailesi olacak Şahsiyetsiz insanlar yüzünden hiç huzurum yok dedikoduları hat safhada görgü edep desen sıfır ayrıca çok pintiler buna rağmen sırf eşim mutlu olsun diye annem babam dedim hep yanlarında oldum ama artık canıma tak etti evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz kayinbabam eşime sen al ben veririm diye nerelerden kimlerden borç istettiyse üstümüze kaldı 16 milyar kredi var yetmez gibi adi adam oğluma aldığı beşiğin parasini ödememış dün eşime mesaj geldi borç avukatlık oldu diye öyle öğrendik ya artık sabrim kalmadı o kadarda arsizlarki her lafımi yutuyorlar yine yüzsuzce yüzüme bakıyorlar eşim de saygı adı altında tüm bu olanlara sessiz kalıyor aslında beni birazda bu delirtiyor kaynanam deseniz içten pazarlikli sıkışinca ağlar tansiyon filn hastanelik eder kendini zorla.. şimdi borç tepemizde onlar ise keyfinde ya bide utanmadan daha elimiz sıkışık dediğimde az gez az ye diyorlar ben evlendiginden beri üstüme tişört almış insan değilim gezme desen onuda çocuktan fırsat bulup yapamam ya cildircam yaaaa ;(el insaf hakkımı asla helal etmiyorum onlara umarım yasattiklarini fazlasıyla yaşarlar Allah'a havale ediyorum O görüyor olanları.
aklin varsa ayril sonun kvdenle gorumcenle ayni evde yasamak olurhepsi aynı galiba.. benimde nişanlım eve bakıyor annesi ve ablası çalışmıyor kira giderler vs herşey nişanlım öder 1 tl dahi almaz koymaz cebine .. yazın düğün istiyoruz görümcem kalkıp işe girmiyo onlar çalışmıyo diye evlenemiyoruz .. ben nişanlı olduğum için para konusuna çok dahil olmak istemiyorum ama sen evlisin neden sessiz kalıyorsun kii
cvbim sana degildi nisanli bir kiz yazmisti onaydiAyrılmak mi.. bunu zerre kadar aklımdan geçirmedim hic bir dert çok sevdiğim bi adami ve oglumu bırakmama sebep olamaz.savaşır yol ararım gerekirse sebep olanları yakar yikarim yuvami yıkmam.. çok saçma fikir ayrıca benim görümcem yok eşimin de onlarla yaşamaya niyeti hiç yok
ama senin icinde gecerli bir t shirt bile alsmiyorsan cek dur ozaman... esin bu hayatimi laik goruyor sana... agzini acmazsan ömrün böyle gecerBencede ayril sonra benim gibi olursun
seninde sonun ayni hatte daha beter ayni eve gelin gidersin iki eve nasil bakacakhepsi aynı galiba.. benimde nişanlım eve bakıyor annesi ve ablası çalışmıyor kira giderler vs herşey nişanlım öder 1 tl dahi almaz koymaz cebine .. yazın düğün istiyoruz görümcem kalkıp işe girmiyo onlar çalışmıyo diye evlenemiyoruz .. ben nişanlı olduğum için para konusuna çok dahil olmak istemiyorum ama sen evlisin neden sessiz kalıyorsun kii
yok canım aynı evde asla istemiyor nişanlım ve kv çünkü benim zor biri olduğumu biliyor nişanlım ben ,stesem onlar istemez beniaklin varsa ayril sonun kvdenle gorumcenle ayni evde yasamak olur
yok canım aynı evde asla istemiyor nişanlım ve kv çünkü benim zor biri olduğumu biliyor nişanlım ben ,stesem onlar istemez benisevgili görümcem işe girerse evlencez eve o bakıcak .. kv maaşı var ama 3 aydan 3 aya kalıyor babasından kalmış
g
simdi oyle diyorlar evlenince isler degisiyor maalesef görumcenun calisasi olsa garantisi mi var ya iki ay calisti cikti?? solugunu sizde alacak. görümcen illerde evlense annesi solugu sizin evinizde alacak sen inan bana))
hazır havadan gelsinde evladım açmı kalmış vs umurlarında olmuyorÇok zor bir durum..
inşaallah borçlar ödenince daha borç yapmaz kayınpeder..
Allah kötüye fırsat vermesin
İnsan evladınız zora sıkıntıya sokar mı? Canı kanı onun. Nasıl aileler var ya
İyi de eşimin elinde yok bende evde çocuk bakıyorum eve bi katkim yok tişört almamaktan kastım bu benim fedakarlığım ayrıca benim sıkıntım eşimin ailesinin bize taktiği borçlar ve eşimin sessizliği onun dışında eşimin ailesi benim evime 7 aydır gelemiyo almıyorum eve buna eşim ağzını açamıyo onlar benim kiyafetime gezmeme karistiginda agizlarina lafi tikiyo mesela evde bu konuda konuştuğumda haklısın diyo gelgelelim ki onlara ağzını açamıyo çünkü onca paralarına rağmen para yok diye ağlıyolar oğullarına yalakalaniyolar ama ben kör değilimama senin icinde gecerli bir t shirt bile alsmiyorsan cek dur ozaman... esin bu hayatimi laik goruyor sana... agzini acmazsan ömrün böyle gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?