Aynen öyle ya o kadar kötü insanlar o kadar paragozler ki anlatamam ve bi o kadarda yüzsuzler oglumu yalar yutarlar ama doğali bir şekerleri nasip olmamıştır hep yalakalikhazır havadan gelsinde evladım açmı kalmış vs umurlarında olmuyor
Bu sessizliği hiç bitmeyecek ama bi daha bu kazılarİda yemeyecek mecbur yani ya bildiginiz borçlara çalışıyo.. ama ben artık dilimi çıkardım saygı maygi kalmadı yeter yaEşiniz ailesine karşı sessiz kalmış maalesef onun yüzünden sizde kötü oluyorsunuz aile böyle davranmaya devam ederse sizin o borçlar ne yazıkki bitmez cnm esinizin sessiz kalmaması gerek
hep rol hep rol.. çok iyi anlıyorum ben bu erkek ailesine akıl erdiremiyorum arkadaş para versin borç ödesin diyemi doğurdunuz yaptınız çocuğu.. görümcem akşama kadar evde yatar işe girmez kv günde 4 paket sigara içer para yok evlenemiyorz ellerini taşın altına koyma yok..Aynen öyle ya o kadar kötü insanlar o kadar paragozler ki anlatamam ve bi o kadarda yüzsuzler oglumu yalar yutarlar ama doğali bir şekerleri nasip olmamıştır hep yalakalik
Aynen benim kaynımda çalışmaz bide o var sadece para için arar abisini ya eşimi bu kadar severken ağrıma gidiyor başkalarının huzurumu etkilemesi 2 senedir birbirimiz sesimiz yükselmedi ama bu konu yüzünden artık kavga etmemek için daha az konuşmaya başladıkhep rol hep rol.. çok iyi anlıyorum ben bu erkek ailesine akıl erdiremiyorum arkadaş para versin borç ödesin diyemi doğurdunuz yaptınız çocuğu.. görümcem akşama kadar evde yatar işe girmez kv günde 4 paket sigara içer para yok evlenemiyorz ellerini taşın altına koyma yok..
ne olurasa olsun aılesı ıcın borc yapacagına sen o parayla üstğne basına bırsey alaaydın???esın agzını acmaSa cok cekersınİyi de eşimin elinde yok bende evde çocuk bakıyorum eve bi katkim yok tişört almamaktan kastım bu benim fedakarlığım ayrıca benim sıkıntım eşimin ailesinin bize taktiği borçlar ve eşimin sessizliği onun dışında eşimin ailesi benim evime 7 aydır gelemiyo almıyorum eve buna eşim ağzını açamıyo onlar benim kiyafetime gezmeme karistiginda agizlarina lafi tikiyo mesela evde bu konuda konuştuğumda haklısın diyo gelgelelim ki onlara ağzını açamıyo çünkü onca paralarına rağmen para yok diye ağlıyolar oğullarına yalakalaniyolar ama ben kör değilim
illerde daha mi olacak bu hayır... o yüzden yol al bencehep rol hep rol.. çok iyi anlıyorum ben bu erkek ailesine akıl erdiremiyorum arkadaş para versin borç ödesin diyemi doğurdunuz yaptınız çocuğu.. görümcem akşama kadar evde yatar işe girmez kv günde 4 paket sigara içer para yok evlenemiyorz ellerini taşın altına koyma yok..
Haklısın haklısın da ne diyeyim ne yapıyım inan sastim kaldim ya herkese karşı dili pabuç kimseye laf vermez hakkını yedirmez ama anasını babasını karşısına almaz onlar car car konuşur benimki halinin desenlerini izlerne olurasa olsun aılesı ıcın borc yapacagına sen o parayla üstğne basına bırsey alaaydın???esın agzını acmaSa cok cekersın
sessiz kalma sakın ben nişanlı olduğum için ailesine bişey diyemiyorum çünkü laf ederler ama evli olsam ailesini haşlardım valla ben sizin yüzünüzden geçim derdi çekmek zorundamıyım diye.. ki nişanlım bana evlenince kendi aileme bakıcam herkesin yuvası ayrı olucak dedi evlenince alıp maaşını annesine vercek insan değil .. sende dişini göster sessiz kalma..Aynen benim kaynımda çalışmaz bide o var sadece para için arar abisini ya eşimi bu kadar severken ağrıma gidiyor başkalarının huzurumu etkilemesi 2 senedir birbirimiz sesimiz yükselmedi ama bu konu yüzünden artık kavga etmemek için daha az konuşmaya başladık
koca yı bulunca annesıyle otırmaz sen bu laflara inanma. kvden damatla oturmaz oglu dururken bunlar hepsı boş lafbunları konuştuk hep .. görümcem annemle oturcam evlenince diyo annemden ayrı oturmam hayatta kabul eden böyle etsin diyor.. kv maaşı var zaten aç kalmazlar ki ama 3 aydan 3 aya alınıyo ve bi miktarı üvey annesine kesiliyor üvey annesi bayağı yaslı üvey annesi vefat etse hepsni kv alcak yani 4 bin tl alcak 3 aydan 3 aya zaten maaşı var die kafam rahat yoksa çıkar bize gelirlerdi maaşı olmasa nasıl geçinceklerdi ki ama bunu bildiğim için kafam rahat
büyü oldugunu nerden bılıyorkı bozuyor sacmaHayır kaynanamında ilk evlendigimde bi kez şişelerde kagitlarda yazılar sakladığıni koyde onları bi yere gömup suya attığını görmüştüm sorduğumda üstümüze büyü varsa bozulsun diye yaptım dedi aklıma da kötü şeyler gelmiyo degil
valla oturamaz benimlede net yanikoca yı bulunca annesıyle otırmaz sen bu laflara inanma. kvden damatla oturmaz oglu dururken bunlar hepsı boş laf
Susmak mi asla zaten geçen seneye kadar konuşmuyodum ama artık ciddi anlamda patlıyorum ama yüzsuzler benim konuştuklarımi başkası bana konuşsa hazmedemem kalpten giderim bunlar hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar eşime de şikayet edemiyorlar benisessiz kalma sakın ben nişanlı olduğum için ailesine bişey diyemiyorum çünkü laf ederler ama evli olsam ailesini haşlardım valla ben sizin yüzünüzden geçim derdi çekmek zorundamıyım diye.. ki nişanlım bana evlenince kendi aileme bakıcam herkesin yuvası ayrı olucak dedi evlenince alıp maaşını annesine vercek insan değil .. sende dişini göster sessiz kalma..
hepsi ayynı...Benim eşimin ailesi de öyle , eşime yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar , ne yolsan kârdır misali sömüre sömüre bitiremediler
senin sonun konu sahibinden daha kotu olacak inan sen buna gözlerini acsessiz kalma sakın ben nişanlı olduğum için ailesine bişey diyemiyorum çünkü laf ederler ama evli olsam ailesini haşlardım valla ben sizin yüzünüzden geçim derdi çekmek zorundamıyım diye.. ki nişanlım bana evlenince kendi aileme bakıcam herkesin yuvası ayrı olucak dedi evlenince alıp maaşını annesine vercek insan değil .. sende dişini göster sessiz kalma..
Valla bi kendimi biliyodum boyle bu insanlar neymiş ya Rabbime havale ediyorum hepsini var bende erkek annesiyim oğlumun huzuru olmadan neyleyim parayi mali şimdiden bi evimiz olsun oğlum evlenince kira derdi olmasin diye yanıp tutusuyorum benBenim eşimin ailesi de öyle , eşime yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar , ne yolsan kârdır misali sömüre sömüre bitiremediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?