Eşimin nankör ve gaddar ailesi

hazır havadan gelsinde evladım açmı kalmış vs umurlarında olmuyor
Aynen öyle ya o kadar kötü insanlar o kadar paragozler ki anlatamam ve bi o kadarda yüzsuzler oglumu yalar yutarlar ama doğali bir şekerleri nasip olmamıştır hep yalakalik

Eşiniz ailesine karşı sessiz kalmış maalesef onun yüzünden sizde kötü oluyorsunuz aile böyle davranmaya devam ederse sizin o borçlar ne yazıkki bitmez cnm esinizin sessiz kalmaması gerek
Bu sessizliği hiç bitmeyecek ama bi daha bu kazılarİda yemeyecek mecbur yani ya bildiginiz borçlara çalışıyo.. ama ben artık dilimi çıkardım saygı maygi kalmadı yeter ya

uzak durun eşinizde saf değil herhalde artık farkına varsın kullanıldığının

Aynen öyle ya o kadar kötü insanlar o kadar paragozler ki anlatamam ve bi o kadarda yüzsuzler oglumu yalar yutarlar ama doğali bir şekerleri nasip olmamıştır hep yalakalik
hep rol hep rol.. çok iyi anlıyorum ben bu erkek ailesine akıl erdiremiyorum arkadaş para versin borç ödesin diyemi doğurdunuz yaptınız çocuğu.. görümcem akşama kadar evde yatar işe girmez kv günde 4 paket sigara içer para yok evlenemiyorz ellerini taşın altına koyma yok..

Aynen benim kaynımda çalışmaz bide o var sadece para için arar abisini ya eşimi bu kadar severken ağrıma gidiyor başkalarının huzurumu etkilemesi 2 senedir birbirimiz sesimiz yükselmedi ama bu konu yüzünden artık kavga etmemek için daha az konuşmaya başladık

ne olurasa olsun aılesı ıcın borc yapacagına sen o parayla üstğne basına bırsey alaaydın???esın agzını acmaSa cok cekersın

illerde daha mi olacak bu hayır... o yüzden yol al bence)

ne olurasa olsun aılesı ıcın borc yapacagına sen o parayla üstğne basına bırsey alaaydın???esın agzını acmaSa cok cekersın
Haklısın haklısın da ne diyeyim ne yapıyım inan sastim kaldim ya herkese karşı dili pabuç kimseye laf vermez hakkını yedirmez ama anasını babasını karşısına almaz onlar car car konuşur benimki halinin desenlerini izler

sessiz kalma sakın ben nişanlı olduğum için ailesine bişey diyemiyorum çünkü laf ederler ama evli olsam ailesini haşlardım valla ben sizin yüzünüzden geçim derdi çekmek zorundamıyım diye.. ki nişanlım bana evlenince kendi aileme bakıcam herkesin yuvası ayrı olucak dedi evlenince alıp maaşını annesine vercek insan değil .. sende dişini göster sessiz kalma..

Hayır kaynanamında ilk evlendigimde bi kez şişelerde kagitlarda yazılar sakladığıni koyde onları bi yere gömup suya attığını görmüştüm sorduğumda üstümüze büyü varsa bozulsun diye yaptım dedi aklıma da kötü şeyler gelmiyo degil

koca yı bulunca annesıyle otırmaz sen bu laflara inanma. kvden damatla oturmaz oglu dururken bunlar hepsı boş laf

Seni cok iyi anliyorum benim kv lerde beni istemedikleri icin evime tek bir cop bile almadlar ve esmn de durumu yoktu kacarakta evlenmstik benm herseyimi igneden iplige kendi ailem yapti ve kp ve kaynimn borclari yuznden bizde cok kavga ederdk esimle bn kv dedmki bz kimsenn borcunu odemk zorunda degiliz herkesn isi gucu var herkes kendi odesin kimsenn borcu beni irgalamaz diye aynn benm kv sikisnca aglardi boyle yalandan oyle laflar soktum ki haketti cnku smdi bal dok yala valla bsey desinler skiysa bakalim adami evden alirim haytttty .

büyü oldugunu nerden bılıyorkı bozuyor sacma

Benim eşimin ailesi de öyle , eşime yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar , ne yolsan kârdır misali sömüre sömüre bitiremediler

Susmak mi asla zaten geçen seneye kadar konuşmuyodum ama artık ciddi anlamda patlıyorum ama yüzsuzler benim konuştuklarımi başkası bana konuşsa hazmedemem kalpten giderim bunlar hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar eşime de şikayet edemiyorlar beni

senin sonun konu sahibinden daha kotu olacak inan sen buna gözlerini ac

Benim eşimin ailesi de öyle , eşime yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar , ne yolsan kârdır misali sömüre sömüre bitiremediler
Valla bi kendimi biliyodum boyle bu insanlar neymiş ya Rabbime havale ediyorum hepsini var bende erkek annesiyim oğlumun huzuru olmadan neyleyim parayi mali şimdiden bi evimiz olsun oğlum evlenince kira derdi olmasin diye yanıp tutusuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…