verme çok basit verme yani.. silah zoruylamı alcaklar siz vermezseniz nasıl alacaklar ki sizden..Söylüyorum söylüyorum da utanacak yüz nerde ne desem hemen hastanelere koşuyorlar numaralari bitmiyor
Benim Ailem de yok bi babannem var onada asla yük olamam bebekligimden beri ekmeğini yedigim insan derdimle onuda üzemem bizimkiler bizi soyuyo bide utanmadan babannen de yardım etsin maaşı var diyorlar adilervalla baba var baba var..anne var anne var..benim ailem destek olalimda iyi gecinsinler diye bakarken..esimin ailesi soyma derdinde bizi..Allah onlari islah etsin. yuzleri gormek bi kenara seslerini duysam tuylerim diken diken oluyor.
Artık yok zAten geç oldu ama yok asla ne para ne fırsat aynen bunlarda dinliyo dinliyo susuyo tepki verseler ipler kopacak zAtenverme çok basit verme yani.. silah zoruylamı alcaklar siz vermezseniz nasıl alacaklar ki sizden..
valla adamlar yuzsuz, yuz olsa utanirlar...Benim Ailem de yok bi babannem var onada asla yük olamam bebekligimden beri ekmeğini yedigim insan derdimle onuda üzemem bizimkiler bizi soyuyo bide utanmadan babannen de yardım etsin maaşı var diyorlar adiler
yuhhh terbiyesizler ar yok edep yok yuz yok hcbsey kalmamis bunlarda savas ilan et ne gelrse agzna soyle tabii kufur haricBenim Ailem de yok bi babannem var onada asla yük olamam bebekligimden beri ekmeğini yedigim insan derdimle onuda üzemem bizimkiler bizi soyuyo bide utanmadan babannen de yardım etsin maaşı var diyorlar adiler
1 haftadır öyleyiz zaten ağzıma gelen dilimde baktılar baş edemeyecekler aramiyolar arsalar daha neler var diyecekyuhhh terbiyesizler ar yok edep yok yuz yok hcbsey kalmamis bunlarda savas ilan et ne gelrse agzna soyle tabii kufur haric
Evet bizlerde o günün ümidiyle Allah'a sığınıp sabrediyoruz.. Allah hakkımızı o gün sorun bu insafsizlara..malesef bazıları hesap günü nü unutuyor :/
İnşallah dediginiz gibi olur ben kendimi bileli hep sabrettim etmeye de devam edicem..Bazı sorunlar çözümsüz gibi ama zamanla eşinde bıkacak sana sabır etmek düşer sonuçta çocuğunuz henüz küçük büyüdükçe onlardan elini ayağını çekecek kendi çocuğunu düşünmek zorunda olacak ki çocuk olayı masraflı
Artık bıraktı elini ayağını çekti ama kalan kaldı elimize bu borclari mecbur ödeyecek millet babasını bilmez borcu alan eşim sonuçta ama zoruma gidiyor onlarla yüzyüze gelmek bazen aynı havayı solumak bi kaşık suda boğasim geliyo önceden geldiklerinde gidip banyoda agliyodum sınırden sonra palyaçoyu oynuyodum onlar gidincede onlara sinirimi esimden çıkarıyodum artık evime almıyorum telefonlarını açmiyorum biyerde denk gelince muhattap olmuyorum eşimi de her Allahin günü uyarıyorum onlar şeytan onlara uyma diye dilerim bigün hiç karşılaşmayız onlarla.Ya çok afedersin bir laf var, eşek olduktan sonra semer vuran çok olurmuş diye.
Annesi babası amenna, yedirilir içirilir, darda zorda bırakılmaz ama böylede yüzsüz ve dolandırıcı gibi yaşayanlara da bu kadar töleranslı olunmaz. Eşini karşını alıp konuş. Çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını onların borçlarına harçlarına mı yatıracaksınız nereye kadar.
Kesin bir dille ailesini uyarsın derim
İnşallah dediginiz gibi olur ben kendimi bileli hep sabrettim etmeye de devam edicem..
aynı bizEvet insanliklarina güvendik eşime takılarla her borcu kapatırz dediler takıları yediler borç kaldı bize
İlk evlendigimizde hergün ordaydik ilk günü evde ikinci günü onlarda geçirdik düşünün yani şimdi o günlere nazaran iyi kesinlikle haklısıniz bu konuda sanırım 1 2 sene daha var önümüzdeErkeklerin aileye bağımlılığı hemen kesilmiyor yavaş,yavaş gerçekleşiyor ,maalesef
Hadi yaaaaynı biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?