Eşimin nankör ve gaddar ailesi

Eşim seviyor diyorsun da canım kusura bakma böyle sevgi mi olur. Çoluğunun çocuğunun rızkını ailesine yediriyor. Bir erkeğin en büyük görevi evinin ihtiyaçlarını görmek. Tabi ki bir sağlık durumu olur o zaman seve seve yardım edilir de durduk yere de böyle olmaz ki. Bu durumda nasıl eviniz huzurlu anlamadım. Bizimkiler de çok sömürmeye çalıştılar yedirdik de ama bi süre sonra dur dedik biz de aile olduk artık deyip kendimize ev kredisi filan çektik şimdi ilişemiyorlar çok şükür maşallah nazar değmesin . Allah kimsenin parasını kimseye nasip etmesin. İnsan kendini enayi gibi hissediyor ben sıkarken ayağıma bot almazken her ay onlara gönderiyorduk. Sana tavsiyem eşinle net net konuş tehdit et ve acilen borca gir

Malesef erkek ailelerinin çoğu böyle
Bizim de maddi ortak yönümüz yok ama bnm kayınvalide de aynen tarif ettiğin cinsten ve hep küçük emrah modunda
Ben de düşüncelerimi direkt soylerim ben utanırım ama onlar o kadar yüzsüz ki
Benim eşim görür ve ben konusunca ses etmez ama o da saygılıdır ailesine ailem napayım falan der
Bnm görümcem de calısmıyor 43 yasında ili cocukla lüks sartlarda sırtını ailesine dayamıs geciniyor

bende derdim ki eşimin ailesinin bir eşi yok diye ama baktım ki biz ikiziz
kaynanamın ayılıp bayılıp tansiyonunu fırlatıp hastahaneye düşmesi ilgi beklemesi peşinden
kaynatamın borçları sıkışınça para istemesi ver her seferinde borç alarak deyip geri vermemesi
valla bende artık mesafe koydum gerekmedikçe gitmiyorum aramıyorum
herkes ederi kadar onların yüzünden eşimle mutsuz olamam

aynen öyle bu laflarimi hatirlarsin kimse oglu dururken kiziyla oturmaz. bak kendin diyorsun calismiyor diye gorumcen o yuzdende evlenenemiyordun. illerde daha mi olcagini saniyorsun? asla dügün parasi biriktirememis ev esya gelinlik hepsi parayla oluyor. görumcen ise girse devamli caliscagi ne garanti.... bence bukadar saf olma

Bende onlara olan sinirimi hep esimden çıkarıyodum ama artık onlara gereken cevabı hadlerini bildirip eşimi uzmiycem ayrıca kendimi de

Bende onlara olan sinirimi hep esimden çıkarıyodum ama artık onlara gereken cevabı hadlerini bildirip eşimi uzmiycem ayrıca kendimi de
bende zaman zaman eşimle bu yüzden kavgalar ettim
ama anladım ki hiçbir evlat bu durumda olmak istemez her evlat annesi babası ile gurur duymak ister
bu yüzden artık eşimle tartışmıyorum çünkü eşimde üzülüyor ailesinin böyle olmasına
ama ailesi ile her zaman mesafeli olcam çünkü bunu onlar istediler
hakettikleri değer bu

Ben artık mesafeyide geçtim evime koymam asla insanlar çok kötü canım ya bizim adımız el kızı olmuş sanki bizi anne doğurmadi Allah yaratmadi.. sen ne kadardır evlisin

Madem borcunuz çok. eşinize evin eksiklerini hergün hatırlatın, her öğün yemek olarak önüne sadece makarna verin. ütü yapmayın, temizlik yapmayın. bahaneniz de ailesi sayesinde aç kaldığınız, tasarruf yaptığınız olsun. böyle devam ederse evliliğin uzun sürmeyeceğini de belirtin ki belki durumun ciddiyetini kavrar.
eve lazım olan camiye haramdır derler, hani zengin olsanız kv kp paraya boğarsınız da size de yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…