- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
benimkiler oyle degil bu kocana baglihepsi ayynı...
yok artıksenin sonun konu sahibinden daha kotu olacak inan sen buna gözlerini ac
Helal olsun benimkiler de beni seve seve aldı benim annem babam yok babannem var bi tanecik oda sevindi sana anne baba oldular diye bi görmen lazımdi beni yere göğe koyamiyodular düğün biTti takıları aldilar hydi başladı savasSeni cok iyi anliyorum benim kv lerde beni istemedikleri icin evime tek bir cop bile almadlar ve esmn de durumu yoktu kacarakta evlenmstik benm herseyimi igneden iplige kendi ailem yapti ve kp ve kaynimn borclari yuznden bizde cok kavga ederdk esimle bn kv dedmki bz kimsenn borcunu odemk zorunda degiliz herkesn isi gucu var herkes kendi odesin kimsenn borcu beni irgalamaz diye aynn benm kv sikisnca aglardi boyle yalandan oyle laflar soktum ki haketti cnku smdi bal dok yala valla bsey desinler skiysa bakalim adami evden alirim haytttty .
Evet insanliklarina güvendik eşime takılarla her borcu kapatırz dediler takıları yediler borç kaldı bizeEn başta onların adına borca girmeniz yanlış olmuş. Boşver seni kötü gelin bilsinler tavrını al sınırını koy sesini çıkar eşinlede oturup bu konuyu konuş.
Hic taviz verme aynn benmde boyle arkamdan ileri geri knusuyorlardi bigun dayanamadim aradim kv acmadi sonra cok yakin otrduklari eltisi var kapi kapiya o aradi beni agzma ne gelrse oraya gelicem onun sacni basni yolucam ona oyle soyle dedim o da kizim etme eyleme gelme falan fistik annemle esim tuttu beni sonra geldler annemden de bnden de ozur dilediler simdi en ufak bsey soyleyemiyolar lafi sokucagmi biliyolar kisasa kisas herkese hakettgi muamele valla snde oyle yap hc pof poflama kimse benim hayatmdan benden dha onemli degil evladim haric . Ama este cok onemli benim.esim cok okuzdur ama bu knuda ben ona secim.hakki sundum ya annen ya ben diye sonra annesi gelip ozur diledi biizi doguranda anne biz agac kovugndan cikmadik kimse kimseyi enayi yerne koyamaz yok oyle bi dunya yok yok yokkkk .. Ayyy bi sinir geldi bana senn kv bende olcakti ahhh ahhh kendini savun yerim icerim alirim bu seni hic ilgilendrmez de laf mi yok sende soyle boyle insanlara iyilik fayda etmiyo malesef iste insanada terbiye boxdurup gunaha sokuyolar Allah islah etsin ne diiim merhamet versin iclerine dua etmekten baska bsey gelmiyo elimden dualarim sennle canimHelal olsun benimkiler de beni seve seve aldı benim annem babam yok babannem var bi tanecik oda sevindi sana anne baba oldular diye bi görmen lazımdi beni yere göğe koyamiyodular düğün biTti takıları aldilar hydi başladı savas
Allah bin kere razolsun ben çok çirkef deli bi insandim eşim hep frenledi beni hala da öyle yapıyo ama ben de eşimin olmadığı yerde canlarına okuyorum napim artık üzüle üzüle hasta oldum ya babannemde belli etmiyodum ona da söyledim dün aradı rezil etti hepsini dediğin gibi artık kisasa kisas çocuğuma yetmez oldum artık kafamın daginikligindan hakkımı asla helal etmiyorum onlara onlar gezmelerde keyiflerde ben ay sonunu nasıl geçircem derdineHic taviz verme aynn benmde boyle arkamdan ileri geri knusuyorlardi bigun dayanamadim aradim kv acmadi sonra cok yakin otrduklari eltisi var kapi kapiya o aradi beni agzma ne gelrse oraya gelicem onun sacni basni yolucam ona oyle soyle dedim o da kizim etme eyleme gelme falan fistik annemle esim tuttu beni sonra geldler annemden de bnden de ozur dilediler simdi en ufak bsey soyleyemiyolar lafi sokucagmi biliyolar kisasa kisas herkese hakettgi muamele valla snde oyle yap hc pof poflama kimse benim hayatmdan benden dha onemli degil evladim haric . Ama este cok onemli benim.esim cok okuzdur ama bu knuda ben ona secim.hakki sundum ya annen ya ben diye sonra annesi gelip ozur diledi biizi doguranda anne biz agac kovugndan cikmadik kimse kimseyi enayi yerne koyamaz yok oyle bi dunya yok yok yokkkk .. Ayyy bi sinir geldi bana senn kv bende olcakti ahhh ahhh kendini savun yerim icerim alirim bu seni hic ilgilendrmez de laf mi yok sende soyle boyle insanlara iyilik fayda etmiyo malesef iste insanada terbiye boxdurup gunaha sokuyolar Allah islah etsin ne diiim merhamet versin iclerine dua etmekten baska bsey gelmiyo elimden dualarim sennle canim
evlenince de bu durum değişmez bencehepsi aynı galiba.. benimde nişanlım eve bakıyor annesi ve ablası çalışmıyor kira giderler vs herşey nişanlım öder 1 tl dahi almaz koymaz cebine .. yazın düğün istiyoruz görümcem kalkıp işe girmiyo onlar çalışmıyo diye evlenemiyoruz .. ben nişanlı olduğum için para konusuna çok dahil olmak istemiyorum ama sen evlisin neden sessiz kalıyorsun kii
Ama yaşadıklarımızı yaşatmayalım "erkek anneleri" zaten diyorumki "ayakları üzerinde dursun yeter, ben de elinden tutarım yetmediği yerde ve her ihtiyacı olduğunda , fakat eşimin ailesi " illallah" artıkValla bi kendimi biliyodum boyle bu insanlar neymiş ya Rabbime havale ediyorum hepsini var bende erkek annesiyim oğlumun huzuru olmadan neyleyim parayi mali şimdiden bi evimiz olsun oğlum evlenince kira derdi olmasin diye yanıp tutusuyorum ben
Cok uzuldum gercekten durumuna babaanenede ayri uzuldum dini yorum yasak ama bi kereligine soylemek istiyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada degilse ahirette mutlaka Rabbim sabrinin mukafatini veAllah bin kere razolsun ben çok çirkef deli bi insandim eşim hep frenledi beni hala da öyle yapıyo ama ben de eşimin olmadığı yerde canlarına okuyorum napim artık üzüle üzüle hasta oldum ya babannemde belli etmiyodum ona da söyledim dün aradı rezil etti hepsini dediğin gibi artık kisasa kisas çocuğuma yetmez oldum artık kafamın daginikligindan hakkımı asla helal etmiyorum onlara onlar gezmelerde keyiflerde ben ay sonunu nasıl geçircem derdine
Cok uzuldum gercekten durumuna babaanenede ayri uzuldum dini yorum yasak ama bi kereligine soylemek istiyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada degilse ahirette mutlaka Rabbim sabrinin mukafatini verecektr
aynı benim hayatımArkadaslar 2 yıllık evliyim 20yil yaşlandım desem inanır mısınız. Eşimle severek evlendik çok şükür hala da birbirimizin ağzına bakar hiç birbirimizi incitmeyiz bi tane de dünyalar tatlısı oğlumuz var 1 yaşında.. Fakat eşimin ailesi olacak Şahsiyetsiz insanlar yüzünden hiç huzurum yok dedikoduları hat safhada görgü edep desen sıfır ayrıca çok pintiler buna rağmen sırf eşim mutlu olsun diye annem babam dedim hep yanlarında oldum ama artık canıma tak etti evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz kayinbabam eşime sen al ben veririm diye nerelerden kimlerden borç istettiyse üstümüze kaldı 16 milyar kredi var yetmez gibi adi adam oğluma aldığı beşiğin parasini ödememış dün eşime mesaj geldi borç avukatlık oldu diye öyle öğrendik ya artık sabrim kalmadı o kadarda arsizlarki her lafımi yutuyorlar yine yüzsuzce yüzüme bakıyorlar eşim de saygı adı altında tüm bu olanlara sessiz kalıyor aslında beni birazda bu delirtiyor kaynanam deseniz içten pazarlikli sıkışinca ağlar tansiyon filn hastanelik eder kendini zorla.. şimdi borç tepemizde onlar ise keyfinde ya bide utanmadan daha elimiz sıkışık dediğimde az gez az ye diyorlar ben evlendiginden beri üstüme tişört almış insan değilim gezme desen onuda çocuktan fırsat bulup yapamam ya cildircam yaaaa ;(el insaf hakkımı asla helal etmiyorum onlara umarım yasattiklarini fazlasıyla yaşarlar Allah'a havale ediyorum O görüyor olanları.
verdikçe alırlar doymazlar susarsan tepene çıkarlar eşinde arkandaysa sesini çıkar biraz ne kaybedersin ki hem bidaha istemeye yüzleri olmaz susman hataAmin inşallah oğlum ve eşim için sabretmek zorundayım çünkü been onlarla mutluyum ayrica hep karanlıklarin sonunda bi ışık olduğuna inanırım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içimde tutmakan iyice bunalmiştim içimi dökerek çok rahatladım senin gibi bende onlara fırsat vermiycem artık.
Canim benim üzme kendini yalnız değilsin bakılırsa çoğumuz bu durumdan muzdaripiz tek care savaşmak Allaha havale etmek ben artık öyle yapıyorum yaniaynı benim hayatım
Söylüyorum söylüyorum da utanacak yüz nerde ne desem hemen hastanelere koşuyorlar numaralari bitmiyorver
verdikçe alırlar doymazlar susarsan tepene çıkarlar eşinde arkandaysa sesini çıkar biraz ne kaybedersin ki hem bidaha istemeye yüzleri olmaz susman hata
verme onlar iki laf soyluyorlarsa sen bes tane soyle baktilar olmuyo soyluyolar susmuyosun el mecbur susucaklar genelde oyle oluyo benimkiler sadece bir ornek bunun gbi bi suru vardr eminimAmin inşallah oğlum ve eşim için sabretmek zorundayım çünkü been onlarla mutluyum ayrica hep karanlıklarin sonunda bi ışık olduğuna inanırım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içimde tutmakan iyice bunalmiştim içimi dökerek çok rahatladım senin gibi bende onlara fırsat vermiycem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?