Eşimin nankör ve gaddar ailesi

Helal olsun benimkiler de beni seve seve aldı benim annem babam yok babannem var bi tanecik oda sevindi sana anne baba oldular diye bi görmen lazımdi beni yere göğe koyamiyodular düğün biTti takıları aldilar hydi başladı savas

En başta onların adına borca girmeniz yanlış olmuş. Boşver seni kötü gelin bilsinler tavrını al sınırını koy sesini çıkar eşinlede oturup bu konuyu konuş.

En başta onların adına borca girmeniz yanlış olmuş. Boşver seni kötü gelin bilsinler tavrını al sınırını koy sesini çıkar eşinlede oturup bu konuyu konuş.
Evet insanliklarina güvendik eşime takılarla her borcu kapatırz dediler takıları yediler borç kaldı bize

Hic taviz verme aynn benmde boyle arkamdan ileri geri knusuyorlardi bigun dayanamadim aradim kv acmadi sonra cok yakin otrduklari eltisi var kapi kapiya o aradi beni agzma ne gelrse oraya gelicem onun sacni basni yolucam ona oyle soyle dedim o da kizim etme eyleme gelme falan fistik annemle esim tuttu beni sonra geldler annemden de bnden de ozur dilediler simdi en ufak bsey soyleyemiyolar lafi sokucagmi biliyolar kisasa kisas herkese hakettgi muamele valla snde oyle yap hc pof poflama kimse benim hayatmdan benden dha onemli degil evladim haric . Ama este cok onemli benim.esim cok okuzdur ama bu knuda ben ona secim.hakki sundum ya annen ya ben diye sonra annesi gelip ozur diledi biizi doguranda anne biz agac kovugndan cikmadik kimse kimseyi enayi yerne koyamaz yok oyle bi dunya yok yok yokkkk .. Ayyy bi sinir geldi bana senn kv bende olcakti ahhh ahhh kendini savun yerim icerim alirim bu seni hic ilgilendrmez de laf mi yok sende soyle boyle insanlara iyilik fayda etmiyo malesef iste insanada terbiye boxdurup gunaha sokuyolar Allah islah etsin ne diiim merhamet versin iclerine dua etmekten baska bsey gelmiyo elimden dualarim sennle canim

Onlar bu borclari ödemez bizede yardım etmez ama benim de artık tek amacım onları ailemden esimden esimden uzak tutmak asla onlara insan gibi davranmamak olacak hep iyi niyetim suistimal ediliyor çünkü.

Allah bin kere razolsun ben çok çirkef deli bi insandim eşim hep frenledi beni hala da öyle yapıyo ama ben de eşimin olmadığı yerde canlarına okuyorum napim artık üzüle üzüle hasta oldum ya babannemde belli etmiyodum ona da söyledim dün aradı rezil etti hepsini dediğin gibi artık kisasa kisas çocuğuma yetmez oldum artık kafamın daginikligindan hakkımı asla helal etmiyorum onlara onlar gezmelerde keyiflerde ben ay sonunu nasıl geçircem derdine

evlenince de bu durum değişmez bence

Ama yaşadıklarımızı yaşatmayalım "erkek anneleri" zaten diyorumki "ayakları üzerinde dursun yeter, ben de elinden tutarım yetmediği yerde ve her ihtiyacı olduğunda , fakat eşimin ailesi " illallah" artık

Cok uzuldum gercekten durumuna babaanenede ayri uzuldum dini yorum yasak ama bi kereligine soylemek istiyorum kimsenin ahi kimsede kalmaz bu dunyada degilse ahirette mutlaka Rabbim sabrinin mukafatini ve

Amin inşallah oğlum ve eşim için sabretmek zorundayım çünkü been onlarla mutluyum ayrica hep karanlıklarin sonunda bi ışık olduğuna inanırım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içimde tutmakan iyice bunalmiştim içimi dökerek çok rahatladım senin gibi bende onlara fırsat vermiycem artık.

aynı benim hayatım

ver
verdikçe alırlar doymazlar susarsan tepene çıkarlar eşinde arkandaysa sesini çıkar biraz ne kaybedersin ki hem bidaha istemeye yüzleri olmaz susman hata

ver

verdikçe alırlar doymazlar susarsan tepene çıkarlar eşinde arkandaysa sesini çıkar biraz ne kaybedersin ki hem bidaha istemeye yüzleri olmaz susman hata
Söylüyorum söylüyorum da utanacak yüz nerde ne desem hemen hastanelere koşuyorlar numaralari bitmiyor

valla baba var baba var..anne var anne var..benim ailem destek olalimda iyi gecinsinler diye bakarken..esimin ailesi soyma derdinde bizi..Allah onlari islah etsin. yuzleri gormek bi kenara seslerini duysam tuylerim diken diken oluyor.

verme onlar iki laf soyluyorlarsa sen bes tane soyle baktilar olmuyo soyluyolar susmuyosun el mecbur susucaklar genelde oyle oluyo benimkiler sadece bir ornek bunun gbi bi suru vardr eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…