Eşimin ne düşündüğünü gerçekten anlamıyorum artık :(((

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Merhaba 2 yıllık evliyiz eşimle ve geçen çocuk konusu açtım artık anne olmak istediğimi söyledim eşime bazı sebeplerden dolayı tüp Bebek'le anne olabiliyorum sadece ama kısırlık nedenim yok geçen konuştuk tamam dedi şu arabayı bi satalım ne gerekiyorsa yaparız dedi dün akşam da otururken başladı arabayı satalım ben bi araba baktım daha güzel kredi çekip onu alalım dedi ben ne yapmaya çalıştığını hala anlamıyorum zaten ailesi bi yandan ayırmaya çalışıyor sürekli bi çekişme yarış içindeler benimle evliliğimin gerçekten evlilik olduğundan şüphe ettim dün öyle deyince çünkü ben onca şeyi göze aldım tedaviyi bile kabul ettim yeter ki olsun diye tutmama ihtimalim %0 zaten ama gerçekten kafasında ne var çözemedim hala sizce ne olabilir arkadaşlar çok kırgınım bana yardım edin lütfen ;(((

Calisiyor musun?
Burada aile kokusu aliyorum.
Ailesine karsi esinin yaninda dik duramayan basiretsiz bir koca goruyorum.
Mal asigi bir kocaniz var.
Hayatta her sey olur( mal ,para,mulk) fakat bazi seyler gitti mi gelmez.
Ailesinden akil alip (seni de istemiyorlarmus soylefigine gore ) hayatiniz icin en onemli olan yavruya degil de bir teneke parcasi icin ugrasi size hayatiniza onem vermedigini gosyetiyor. Bence bekleyin bebek icin fakat yeni bir araba almasina da izin vermeyin.

Tutmama ihtimali %0 zaten demişsiniz de orasını allah bilir
Eşimle ikinci evliliklerimiz ve zaten benim önceki evliliğimden 2 tane çocuğum var kısır değilim yani onu demek istedim Can'ım

Yaşınız kaç? Belki erken olduğunu düşünüyordur?
Bir de kendi fikrim ama çocuk için yanıp tutusmayan adamları baba yapmayın lütfen. Sırf siz istiyorsunuz diye olmaz.
27 yaşındayım eşim de 32 yaşında bence erken değil birde hassas bi durum var ikimizin de 2. Evliliği

Sormadin mi esine arabayi satip masraflari karsilayacaktik hani, yeni araba ne alaka diye?
Bir an sorayım dedim ama sonra gurur yaptım ama tüm gece içim içimi yedi sinirden

Calisiyor musun?
Ailesinden akil alip (seni de istemiyorlarmus soylefigine gore ) hayatiniz icin en onemli olan yavruya degil de bir teneke parcasi icin ugrasi size hayatiniza onem vermedigini gosyetiyor. Bence bekleyin bebek icin fakat yeni bir araba almasina da izin vermeyin.
Çalışmıyorum evden dışarı çıktığım da yok bi bebeğim olsa onunla ilgilenirim çünkü öyle bi hayatım yok yani iyi de olur tamam durumumuz çok iyi değil ama bi yerden bi para gelecek ki yüklü bi miktarda zengin olalım yani senin demen gibi onu al bunu yap derken geçiyor Zaman ve araba da külliyen zarar zaten başka bişey değil

Calisiyor musun?
Ailesine gelince pek görüşmüyoruz ama yine de onların düşüncelerini alıyor mu veya etkiliyor mu onu bilmiyorum ama sanmam pek onu bunu dinleyen biri değil eşim belki de bi gün ayrılırız gözüyle bakıyor aklıma onlar geliyor

Ailesi engel olup;bu akli vermise benziyor..evlad sahibi olmak;bu dunyadaki en buyuk hazinedir de.iyilikle kırıldığını;bır daha bu konuyu açmayacagını söyle.Dilerim ;tup bebek gerekmeden;dogal yolla kalırsınız.

Eşimle ikinci evliliklerimiz ve zaten benim önceki evliliğimden 2 tane çocuğum var kısır değilim yani onu demek istedim Can'ım

Çocuklarınız sizinle mi kalıyor? Hiç olmasa tamam ama zaten 2 çocuğunuz varmış, hemde yaş daha 27 iken. Annelik duygusunu tatmissiniz, neden ille de çocuk?

Çocuklarınız sizinle mi kalıyor? Hiç olmasa tamam ama zaten 2 çocuğunuz varmış, hemde yaş daha 27 iken. Annelik duygusunu tatmissiniz, neden ille de çocuk?
İlk evliliğim evlilik denirse tabi çok berbattı görücü usulü oldu çoçuklarım bilinçsizce oldu ve ben anne olduğumu anlamdım hiç hep sıkıntı hep sorun emziremedim bile doğru düzgün ondan dolayı içimde bi boşluk var

2 çocuğun eski eşinde mi? Ve neden bıraktın? Şimdi yeni bi çocuk istiyorsun. Anneliği tatmasan anlıcam aslında ama sende 2 tane var ve ayrısın da.
Ailesi engel olup;bu akli vermise benziyor..evlad sahibi olmak;bu dunyadaki en buyuk hazinedir de.iyilikle kırıldığını;bır daha bu konuyu açmayacagını söyle.Dilerim ;tup bebek gerekmeden;dogal yolla kalırsınız.
Kafam karışık sebebinin ne olduğunu gerçekten anlamıyorum

2 çocuğun eski eşinde mi? Ve neden bıraktın? Şimdi yeni bi çocuk istiyorsun. Anneliği tatmasan anlıcam aslında ama sende 2 tane var ve ayrısın da.
Evet sonuçta benim evladım ama eşimin değil ben anneliğimi yaşayamadım çocuklarımı kendim büyütemedim ne yazık ki bunu ancak yaşayan bilir

İlk evliliğim evlilik denirse tabi çok berbattı görücü usulü oldu çoçuklarım bilinçsizce oldu ve ben anne olduğumu anlamdım hiç hep sıkıntı hep sorun emziremedim bile doğru düzgün ondan dolayı içimde bi boşluk var
Çocuklarınız sizinle değilse kusura bakmayın ama başka bir cocugunuzun olmamasına zerre üzülmem.
Adam ayrılırken bu çocuğu da bana bırakır diye düşünüyorsa istemiyordur tabi. Bunu düşünmek için birinin doldurması gerekmez.
Belli maddi imkanlara sahip olmadan ve çiftler birlikte istemeden çocuk sahibi olunmasını zaten doğru bulmuyorum. Hele de 'evde yapacak bir seyim yok bari bebek olsun onunla oyalanirim' kafasını hiç anlamıyorum.

Çocuklarınız sizinle değilse kusura bakmayın ama başka bir cocugunuzun olmamasına zerre üzülmem.
Adam ayrılırken bu çocuğu da bana bırakır diye düşünüyorsa istemiyordur tabi. Bunu düşünmek için birinin doldurması gerekmez.
Belli maddi imkanlara sahip olmadan ve çiftler birlikte istemeden çocuk sahibi olunmasını zaten doğru bulmuyorum. Hele de 'evde yapacak bir seyim yok bari bebek olsun onunla oyalanirim' kafasını hiç anlamıyorum.
Bizim durumumuz zaten hiçbir zaman çok iyi olamaz kendi yağında kavrulan biriyiz benim çocuk isteğim var o da baştan öyle deyip dün farklı planlar sununca önüme şaşırdım ve ayrıca çocuklarım benimle evlenince yanıma aldı m daha öncede mecburen ayrıydık tek başına hayatla mücadele ettim ben kimseden destek almadan sadece rabbimin desteğiyle

Bizim durumumuz zaten hiçbir zaman çok iyi olamaz kendi yağında kavrulan biriyiz benim çocuk isteğim var o da baştan öyle deyip dün farklı planlar sununca önüme şaşırdım ve ayrıca çocuklarım benimle evlenince yanıma aldı m daha öncede mecburen ayrıydık tek başına hayatla mücadele ettim ben kimseden destek almadan sadece rabbimin desteğiyle
Kendi yağında kavrulan insanlar olarak mevcut çocuklarınıza iyi şartlar sağlamakla yukumlusunuz o zaman.
Yine de her şey yolunda da olsaydı, eslerden biri çocuk konusunda çekimserse diğerinin isteğiyle olan çocuk evliliğe hayir getirmiyor.

Kendi yağında kavrulan insanlar olarak mevcut çocuklarınıza iyi şartlar sağlamakla yukumlusunuz o zaman.
Yine de her şey yolunda da olsaydı, eslerden biri çocuk konusunda çekimserse diğerinin isteğiyle olan çocuk evliliğe hayir getirmiyor.
Benim derdim sadece o değil istemiyorum demdi bana öyle yapmasının altındaki yatan sebep ne acaba çocuklarıma en iyi şekilde bakıyorum ikisi de okuyor

Back
X