tarif icin cok tesekkürler bugün bende denedim. esim de cok begendi tati cok güzel oldu. fakat hamurdan 20tane cikti acaba büyükmü yaptim ama normal sanirim cokta büyük olmadilar. ben yas maya kullandim evde kuru maya yoktu. zeytinyagi kokusu yogun geliyor acaba biraz azmi koysam?
gercektende farkli bi tarif oldu
Uploaded with ImageShack.us
3 senelik evliyim,denemediğim poğaça tarifi kalmadı,ama hiç yapamamıştım,ta ki tarifinizi deneyene kadar,artık bende poğaça yapabiliyorum,çok çok teşekkürler,harikasınız
şekeri çok olur diye düşünmüştüm ama hiçte çok olmadı hatta bir kaşık daha da olabilir.ben çok az da margarin ekledim,pişmesi 10 dakika bile sürmedi,çok şaşkınım:):) üzerine bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı şeker iki kaşık yoğurdu karıştırıp sürdüm.
hepsi bu değil tabiki, ,8-10 tanesi mideye indi bilee:):):) ben artık hergün poğaça yaparım:) tekrar tekrar teşekkürler
Ayşencim merhaba...
Çok uzun zamandır denemek ıstedıgım bır tarfıtı... Bır aylık evlıyım ve ılk poğacalarımı senın tarıfınle denemek ıstedım, sonuc muhtesem...
Ikı kısı oldugumuz ıcın ben yarım olcek kullandım 16 tane cıktı... Deneme amaclı yapmıstım, 8 tanesı bıttı bıle, esımle hüplettık
Sade de cok guzel, 4 tanesını evde kendı yaptıgım zeytın ezmesı ıle yaptım, onlar da harıka oldu...
Bundan sonra poğaca hamurum sabıt, ıcıyle ıstedıgım kadar oynayabılırım...
Ve artık bunlar benım de esımın nobet pogacaları olma yolunda bır adım attılar, cok tesekkur ederım...
merhaba tatlım
sonunda kavuştunuz demek rabbim bir ömür sağlık huzur versin bir yastıkda inşlh
ben eşimin işe götürmesi içinde yapıyorum o yüzden bu ölçü bile az geliyo bazen 2 ölçü yapıyorum
eee iki ekibi ben doyuruyorum yapınca
istediğini koyabilirsin tabiki ama biz sade seviyoruz bu tarifi lezzeti daha belli oluyo sanırım :)
afiyet olsun
hakiki zeytinyağı mı koydun yoksa :26:
normal ayçiçek yağı mısır yağı fındık yağı bunların hepsiyle denedim koku felan olmadı hiç
ben yaş mayayla yapmadım ama yapanlar var
afiyet olsun
kızçeler yanlış anlaşılma oldu tarifde zeytinyağı derken sıvıyağ mısır yağı ayçiçek fındık farketmez ama hakiki değilBunlar da bizimkiler, hemen bir tanesinin tadına baktık. Ben koku olmasın diye zeytinyağına mısir özü karıştırdım. Nefis oldu nefis..
Tarifi veren arkadasa çok ama çok teşekkürler, ellerin dert görmesin:)
2. yapışım harıka oluyolar gercekten tsk ederız tarıf ıçın))
Eki Görüntüle 306993 Eki Görüntüle 306994 Eki Görüntüle 306996 Eki Görüntüle 306997
akşam yapsam ertesi güne kalınca yumuşaklığını kaybediyormu acaba?
Cok sağol Aysencım, Allah razı olsun, cumlemıze ınsallah...
Rıza babanın ekıbı gıbı cok ınsana yapıyorsun demek ne guzel
Bılıyormusun ben bu tarıfı yaptıktan sonra annemı aradım dedım cabuk sana bı tarıf verecem yapyapmıs baylmıslar konu komsu, bı de bana dıyorlar buyumus evlenmıs de tarıfler verıyor dıye Sonra bu tarıf teee ankaraya gıtmıs teyzeme onlar da bayıla bayıla yemısler, elden ele dolasacak bu tarıf haberın ola
evet canim öyle yaptim cünkü öyle yazmissin bilemedim zeytinyagi yazmissin sivi yag mi demek istedin?
Bende bir kaç hafta önce bu tarifi not etmiştim, bugün pazar kahvaltısı için yapıyorum şuan mayalanma sürecinde
Yağı sırf zeytin yağı olsa çok ağır olacağı belliydi ben yarım zeytin yarım çiçek yağı yaptım çırparken koku yoğundu yine.
Siz sıvı yağı mı kastettiniz zeytinyağı derken acaba biz zeytin yağlı yaptık
Tarif için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?