Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

arkadaslar bu tarifi yapipda dondurucuya koyan varmi....tadi ilk gunku gibi taze oluyormu..

Ben hamurun yarısını ayirip yarısını pisirmistim, yarısını da dondurucudan bu aksam çıkartıp yaptım. İlki kadar kabarmadı,ben bir doncdurucu da saklamam. Bu yüzden dondurucuya kaldırmanı tavsiye etmiyorum..

yengem piştikden sonra koymuş çıkarıp mikrodalgada ısıtmış lezzeti aynı oldu diyodu ama ben hiç denemedim

tarif için çok teşekkürler, bugün denedim ve mükemmel oldu...
çok yumuşak ve lezzetli :)

offffff çok çok canım çekti,bu sayfayı yer imlerime ekledim, o kadar güzel görünüyorlar ki...
ben poğaçalarımı pek kabartamıyorum, birde bu tarifi denicem.
karnımdaki bebişin canı çok çekti de :))))

kızlar eger guzelse bende yapabılırm esıme ıse gıderken yanında gotursun

aysen önce çok teşekkürler .
çok güzel ve yüzde yüz tutan bi tarif
çok kez yaptım, hatta her gelen misafirime hemen hemen ve herkes çok beğeniyor. tabi tarifte elden ele .
tekrar teşekkür ederiz ...

Kusura bakmayın lütfen fakat bu tarifi yaptım ve pastane poğaçasıyla uzaktan yakından ilgisi yok.yazılanlara güvenerek yaptım sıradan bir poğaça

kesinlikle harika bir poğaça belki 10 kez yaptım hiçbirinde hüsrana uğramadım.mutlaka her yiyen tarifini istiyo beğenmeyen arkadaş nasıl yapamadı anlamadım.püf noktası mutlaka tepside de45 dk. yada daha fazla mayalanmaya bırakılmalı.bu tarifi veren arkadaşa çok teşekkür ederim.vazgeçilmezlerim arasında.

bizim topic te(2011 eylül gelinleri) muhabbeti oldu bu tarifin geçenlerde denedim harika oldu. denediğim ve tam istediğim gibi olmayan tüm poğaça tariflerimi çöpe attım artık tek tarif bu.
teşekkürler...

arkadaşıma katılıyorum,bende artık sırf bu tarif kulanıyorum,ne kadar teşekür etsem az,dün akşam yine yaptım,hem peynirli,eşim bayılıyor,hem zeytinli ve sosisli-çocuklara,ve inanın bir kaç tane kaldı,fırın başından ayrılmıyorlar,hepsi hazır olda bekliyorlar,çooooooook teşekür ederim

bende artık hep bu tariften yapıyorum açma tadı var zaten zeytinyağınla yapmıştım ilk yaptığımda ama zeytinyağı kokusu oluyo bende ayçiçek yağıyla yapıyorum artık

elinize saglik bende cocuklarima yaptim bunu dun herkez cok begendi ben rejimde iken devamli hamur isi yaparim nedense evdekilere:)gercekten lezzetiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…