Poğaçalar Eşimin Nöbet Poğaçaları (Pastane Poğaçası)

Bunlar da benim poğaçalar. Ben ara sıra yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum. Bu yaptıklarımı buzluğa atmıştım. Akşamdan iki-üç tane çıkarıyorum. Sabah içine kaşar ya da sucuk koyup tost makinesinde ısıtıyorum. Mis gibi oluyor

dün yine yaptık olumla poğaça,3 çeşit,birileri peynirli,birileri siyah zeytinli,birileri de sosisli,valla herkez fırın başından ayrılmıyor,bekliyorlar,sabaha zor bir kaç tane sakladım,yoksa kalmıyor,yine çok teşekkür ederim, tarifin mühteşem

Tarifi almıstım yapmak icin fırsat kolluyodum (bundan sonra hamur isleri ws yemeyi haftada 1e indirdimde) yarın kuzenimin dogum gunu icin yapıcam bakalım nasıl olucak. Sonucları sonra bildiririm.

Yaptımm çok güzel oldu bir kaç saat sonra kuzenlere götürücem aksama ziyafet var

Çörekotlu olanlar zeytinezmeli sadelerde sade

Bende denedim ama sizinkiler gibi olmadı herşeyi tarifteki gibi yaptım ama hamuru ceviz büyüklüğünde değilde daha büyük toplar yaptım yerken boğuyordu sizce güzel olmayışının sebebi bu mu?

Birde ben yaş maya kullandım instant mayam yoktu.. şimdi tekrar denemek istiyorum ama bi korku oluştu içimde ya güzel olmazsa diye

aaaa ayşen şans eseri tarifini gördüm :)))) elelrine sağlık çok güzel görünüyor, tadı da öyledir eminim. ben de yapmayı düşünüyorum ama kuru mayam 1 tane var, yeter mi acaba, yaş mayam var da, bi arkadaş yapmış kötü olmuş onla da yapamam yaparsam sonucu yazarım canım ....

Bu benim de favori tarifim Bayıla bayıla yiyorlar

Haftasonu yapmıştım yine, tam mayalandırınca harika oluyor; işte fotosuuu bazıları yamuk yumuk idare edin

çok enfes görünüyolar en kısa sürede deneyecegimmellerinize sağlık
deneyince resi,m ekleyin
instant mayayı suda cözdürmeden mi katıyoruz?
evet una karıştırıyoruz canım

sağol canım :)
yaş mayayla denemedim tarifi birebir uygularsan hiç şaşmaz canım tereddüt etme

deneyince resi,m ekleyin

evet una karıştırıyoruz canım

sağol canım :)
yaş mayayla denemedim tarifi birebir uygularsan hiç şaşmaz canım tereddüt etme

ay ayşeeen, ben poğaça özürlüyüm, yine olmadı mayalandırdım çok güzel görünüyordu kabardı, bi de fırında mayalandırınca berbat oldu, yayıldı ısıdan çünkü, benim fırının mayalandırması 50 derecede, ısınınca çörek gibi oldu valla :) yumurta sarısı sürmeseydim tekrar toplardım ama bulaştırmadım öyle pişirdim, gitti mi sana 2 tepsi poğaça çöpe :) sertleşmişti zaten incelince, kabarık olsaydı güzel olucaktı...2 paket instant kullandım bu arad,tariften şşamadım..eline sağlık cnm...

Son düzenleme:
Yav ne var bu tarifte bu kadar Aallasen, bilmem kaç sayfa, kaç yorum olmuş diye girdim konuya. Burun kıvırdım ilk önce, "amaaan bildiğin poğaça işte" dedim. Diğer taraftan da "aman bi deniyim bakim nesi farklı" dedim. Denedim ve sonuç süper. Demekki diğer tarifler gibi değilmiş. Neredeyse her hafta sonu yapıyorum artık.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…