biz eşimle geçen sene doğuda öğretmendik bu sene tayinimiz çıktı,başka bir şehirdeyiz de neyse ben konuya gireyim.aslında çok büyük bir dert değil de biraz önce eşimle tartıştık sinirim bozuldu.acaba hangimiz haklı size danışmak istedim.benim eşim lisede resim öğretmeniydi.öğretmenlik yaptığı lisede kız erkek bütün öğrencileriyle çok samimiydi.lise sondan 3kız 2 erkek 5 öğrencisine ders veriyordu,resim öğretmenliğine girmeleri için.orda o bölüm olmadığından başka şehirlere başvuracaklardı.sınav da ağustostaydı.eşim yaz tatilinde konyaya gelin orda yurtta kalırsınız.ben size ücretsiz kursa devam ederim demiş.2 erkek adanada torpil bulmuş oraya gitti.3 kızda konyaya gelecekmiş.eşim bana bunu yazın tam gelecekleri zaman söyledi.bana durup dururken birkaç gün sonra burdalar,yazın onlara kurs vercem yurda yerleştircem sonra kurs yeri ayarlıycam onlar yaz boyu bana emanet dedi.sonra ertesi gün bir baktık kızlardan biri almış başını tek başına gelmiş.gittik onu aldık yurda yerleştirdik.eşimlede samimi samimi konuşuyorlar sinir oldum.bir de kızı almaya giderken eşim bana sendemi geliyorsun demezmi ben seni yalnız o kızla niye arabada oraya buraya gönderiyim dedim.bir iki gün sonra biri daha geldi bide onu yerleştirdik.birinin babası izin vermemiş gelmedi.yaz boyu onlarla uğraştık.ailelerinden bir kişi ne aradı ne sordu.malzeme almaları gerekiyor eşim götürüyor falan .yalnız gitmelerinede ayrıca sinir oluyorum.kurs yeri bulamadı.bazen annemlerde bazen kayınvaldemlerde verdi.gözümün önünde olmasıda iyi oldu ama.onun dışında kızlar büyük şehre gelince bol bol gezdiler.konyada gezmedik yer bırakmamışlar.gözaçık kızlar.ama eşim bir işleri oldumu onlar bilemez ben götüreyim diye arabayı alıyor onları alıp bırakıyor sinir oluyordum.onları uğurladığımız gün de(arabada yer olmadığı halde zorla binmiştim)otobüse bıraktık hadi gidelim diyorum eşim hala otobüs hareket etsinde öyle diye zorla bekledi.deli oldum ya.biraz önce yaz boyu beni sinir ettin dedim diye sinirlendi yeter uzatma diye bağırdı.of kim haklı acaba.kendi babası bile kızdı.yeter bu kızları gönder artık diye.