Eşimin Okulundaki Kadin

Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben öğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda çalışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz çıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı çok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni çalışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Çünkü ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve öncesinde atılan birçok mesaj gördüm. Hep okul ve girecekleri tübitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gün kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Açıkçası ben çok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 öğretmen var ve isim olmadığı sürece çoğuyla yalnızca merhaba merhaba düzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, üç mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne düşünürsün dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha büyük tepki vereceğini söyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek düşüncemiz var, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkür ederim...
Canım bence sorun yok essegin aklına karpuz kabuğu düşürme derim sakın sakın sinirlerine hakim ol. Insanın içine küçük kurt düştü mü kemirir de kemirir. Bence yakın öğretmen arkadaşlarını yemeğe davet et yada bi organizasyon yapın. Piknik kahvaltı yada başka bisey olabilir. Orda arkadaşlarını tanıma fırsatın olur.

Mesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....
Şu olayı paylaşmadan gecemiyecegim.bşr gün bu saatlerde kadınlar kulubunde bir yazı okuyorm...tatagımdayım tablet elimde o da traş oluyor.bir üye yeni prezarvatif aldıgını ama hiç kullanmadıklarını ve içinden bir ikitanenin eksik oldgunu söylüyordu....bende birden karsımda duran gardroba baktım..bir gun önce dolaba p.vatif attıgını gördm..al demiştim çünkü.tableti bıraktım koşup prazarvatif kutusunu alddm.ve drlınmiş bir kutu içinden bir kaç tane yok.ona seslendim bu neden eksık diye.saçmalama...arabamdaydı ya arada istryince getryrdm ya dedi.ben salak inandm....bazende tek getriyorfu eve...paket nerde diyince arkadaştan aldm bu meyveli faln diyordu.inanın yazarken bile midm bulandı....ohhh kıçına tekmeyi vurdum pislik adam.daha cok şey vardır cnm hatrlayamıyorm.
Ohaaa seninki resmen göz göre göre aldatmış sen hic mi anlamadın yaaa. Allah belasını versin özellikle kondom olayında nasıl anlamazsin pisliğe bak yaa

Mesela internetten alışverişler yapmaya saat ,takı gibi eşyalar aldı.giyimi değişti.kendine bakmaya başladı.telefonu eve gelince hep kapalı....oglum isteyince şarj yok kapalı drrdi.ondan önce hep oğlumdaydı.durum msjlarında şarkı sözleri...grl gel gel..(hadı hadi çok özldm hadi gel gel gel) sevgilisinden ayrılmış ve onu çagırıyormuş...bende bu söz ne dedim.şarkı sözu..ama farklı bir yere gşdyr gören eş dost yanlış anlar silermisin dedim...arabasında hiç sakız olmazdı....onunla birlikteliği sırasında hep kokulu naneli sakız bulundururdu...öpüşüyolarya dmk ağzı bok kokmasın diye pislık......kadından ayrılınca dikjat ettim artık yok...özel günlerde alınan yeni giysiler.ne hediye geliyorsa müdür aldı...parfüm kullanmazdı arabasında bir kaç tane parfüm ve ingiltereden sipariş verdiriyordu.iç çamaşır mnyagı oldu o iki buçuk senede....
Şu olayı paylaşmadan gecemiyecegim.bşr gün bu saatlerde kadınlar kulubunde bir yazı okuyorm...tatagımdayım tablet elimde o da traş oluyor.bir üye yeni prezarvatif aldıgını ama hiç kullanmadıklarını ve içinden bir ikitanenin eksik oldgunu söylüyordu....bende birden karsımda duran gardroba baktım..bir gun önce dolaba p.vatif attıgını gördm..al demiştim çünkü.tableti bıraktım koşup prazarvatif kutusunu alddm.ve drlınmiş bir kutu içinden bir kaç tane yok.ona seslendim bu neden eksık diye.saçmalama...arabamdaydı ya arada istryince getryrdm ya dedi.ben salak inandm....bazende tek getriyorfu eve...paket nerde diyince arkadaştan aldm bu meyveli faln diyordu.inanın yazarken bile midm bulandı....ohhh kıçına tekmeyi vurdum pislik adam.daha cok şey vardır cnm hatrlayamıyorm.
Yok artık pişkinliğe bak

Bence kocanızın aklına acaba bu kadınla olur muydum, acaba şöyle mi böyle mi diye merakını arttıracak bir yola itmeyin onu. Aklına düşürmeyin yani. Bence bu en kritik nokta. Bu arada kocanız anlattığınıza göre, ne alakası var ne ilgisi var gibi saçma sapan savunma olaylarına girmemiş. Bu dogru söylediğine biraz aha inandırıcı. Ama gözünüz o kadında olsun yine de Ama takıntı haline de getirmeyin.

Back
X