Eşimin Okulundaki Kadin

Konudan sapicam ama neden ayni okul israriniz? Ben istemiyorum istemem mesela.Hep dipdibe.Simdi en azindan paylasilacak muhabbet oluyor.Bizde soyle sizde nasil falan diye.Tercih meselesi tabi de ne bileyim .

Yakın arkadaşıma anlattigimda o da böyle bir düşüncesi yoksa bile böyle yaparak aklina sokuyorsun demişti. Haklısınız..
Uzaktan uzaktan takip et gerekirse gizliden telefonunu karıstır gerekirse arada onun okuluna ugra ama o kadını rakip olarak gördügünü kıskandıgını ne bileyim eşinden belki hoslandıgını düşündügünü belli etme

Adamın başına bekçi gibi gitmezdim ben olsam. Madem güveniyorsunuz bekleyin.

Ben başka bir taraftan bakıp soracağım ,eşinizin okuluna tayin olursanız daha kötü değil mi ?yani tüm gün birbirinizi göreceksiniz ,eve gidince paylaşacak birşey kalmaz bence .Bir de zaten eşinizi gözlemliyorsunuz,o zaman hersey daha fazla göze batmayacak mı ?

Saatleri ise 12-1 arası biliyor musunuz öğlen?! Öğle arası yani okuldayken

Okula gitmek te ne bileyim cok şov olmaz mi ? KendiniI gostermek falan.Bence sessizden takipte kalin ya.

Konudan sapicam ama neden ayni okul israriniz? Ben istemiyorum istemem mesela.Hep dipdibe.Simdi en azindan paylasilacak muhabbet oluyor.Bizde soyle sizde nasil falan diye.Tercih meselesi tabi de ne bileyim .
Aynı okul bana da sıcak gelmiyor ancak ben bu şekilde bir istekte bulunsam acaba isteyecek mı onu da merak ediyorum. Yoksa düşündüğünüz şekilde ben de düşünüyorum. Sıkıntılı olur o şekilde

Ben olsam ailece onlarla bi araya gelirdim bi defa. Herkes kim kimin karısı kocası görsün tanısın. Belki de sadece sıcakkanlı bi kadındır. Ama fazla samimiyet kurmaması gerektiğini anlasın

Evet ben de çok düşünmüyorum düzenimi bozup tekrar oraya alışmaya çalışmak. Arti bir tarafı yok benim okulumdan ve benimki evimize daha yakın. Yalnızca eğer istiyor gibi görünsem acaba kendi isteyecek mı onu merak ediyorum. Şu an istiyor gibi ama iş gerçeğe binince...

Ben olsam ailece onlarla bi araya gelirdim bi defa. Herkes kim kimin karısı kocası görsün tanısın. Belki de sadece sıcakkanlı bi kadındır. Ama fazla samimiyet kurmaması gerektiğini anlasın
Evet en güzeli bu belki de. Ama daha önce o kadınla ilgili kötü düşündüğümü esime söyledim. Şimdi böyle bir şey nasıl olabilir ki..

Fotoğraf olayına kadar tamamdı da fotoğrafla birlikte ben şüphelendim kadından. Gözlemlemek lazim. Yüzük konusu da onemli. Bakalim alyansı gizliyor mu. Son olarak onun okuluna gitmeseniz de yanında çalışmanızı istiyor mu bakalim.

Eşinb çekinse o msjları da silerdi bence

O zaman şimdiden sonra yapacağım şey istemesem de telefonlarıni takip etmek olacak. Kadınla ilgili bir şey söylemeden sadece takipte kalıp mesaj ve arama durumlarına bakmak. Tesekkur ederim kızlar:*

Ben eşinizden yana bir şey hissetmedim fakat kadınla ilgili bi ilgi çekme çabası yada bi art niyet var bence.eşinizi çok irrite etmeden takipte kalın derim

bazı kadınlar için evli bekar fark etmiyor
benim eşimin cevresınde de var bu tip yapıskan ınsanlar iş arkadasları

eşim de ayıp olur modunda kırmak ıstemediği için cevap verıyor ama bu sefer kırılan ben oluyorum
bir kere bayram tatilindeydık
kızın biri eşime maaşın yattı mı diye gece 12 de mesaj attı
eşimle balkonda oturuyorduk
eşim de yatmadı yazdı
yaaaaa , offff napıcam ben şimdi falan yazdı kız
eşim de bayramdan snrya kalacak heralde yazdı çıktı
kız hala yazıyor
pıtırcık konusma tarzı ile
eşim de yazmasam ayıp olurdu yuzyuze bakıyoruz dıyor

e öyle de
gece o saatte atılır mı
paran yatmasa kocam sana para mı yollayacak?

bir keresinde esımle şirket aracındayız onun aracı
bir iş arkadası var eşimi aradı
eşim işi dolayııs ile gun ıcınde sürekli araçla gezer sehır ıcınde
eşime kız dıyor ki kız da sabit ofis calısanı
aksama dolma yapıcam bana aktardan kuru patlıcan alır mısın dıyor
ben o anda şok oldum bluotooth açıktı
eşim telı kapadı delirdi heralde falan dedi sinirlenıyor ama kıza birsey dıyemıyor ayıp olur diye

senınkı de o hesaptır ama kadına dikkat..

Ya bir de kızlar bugün bir konu daha açmıştım. Başına gelen var mı? Korunmayı bırakmıştık ancak duzensizdi zaten adetim. Cmt olmam gerekirken hala olmadi ve kahverengi akıntı oluyor 3 gündür bende çok az seviyede. Ama adet ağrısı gibi arada ağrı da giriyor. Diğer konu yüzünden bunun üstüne çok düşemedim. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Hamilelik ihtimali var mıdır sizce yoksa başka bir şey mıdır? Test dün yaptım negatifti

Ya aynı durum işte siz de aynı şeyleri hissediyorsunuz!! Bu kadını kıskanma değil bu farklı bir şey. Çok sınır bozucu...

Bence bunu bir daha dusunun ya.Ben ozellikle istemedim.Dibimizdeki okul olsun oraya gelsin ama ayni okul yok ya.Toplanti oluyor.Tartisicak oluyosun esin dayanamiyor falan.Bir daha dusunun derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…