- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi paristesontango
-
Yok yok esime o konuda guveniyorum whatsapp profilinde ikimizin resmi telefonunun ekraninda vs var. Yuzugune dikkat etmedim bakarim ona eve gidince fotoğrafa ama eşim geçenlerde okuluna beni eş durumuyla almak istediğini yazmıştı gruplara eğer gidecek öğretmen varsa ve varmış. Şimdi yazsam mı onların okulunu onu da bilemedim
Uzaktan uzaktan takip et gerekirse gizliden telefonunu karıstır gerekirse arada onun okuluna ugra ama o kadını rakip olarak gördügünü kıskandıgını ne bileyim eşinden belki hoslandıgını düşündügünü belli etmeYakın arkadaşıma anlattigimda o da böyle bir düşüncesi yoksa bile böyle yaparak aklina sokuyorsun demişti. Haklısınız..
Yok yok esime o konuda guveniyorum whatsapp profilinde ikimizin resmi telefonunun ekraninda vs var. Yuzugune dikkat etmedim bakarim ona eve gidince fotoğrafa ama eşim geçenlerde okuluna beni eş durumuyla almak istediğini yazmıştı gruplara eğer gidecek öğretmen varsa ve varmış. Şimdi yazsam mı onların okulunu onu da bilemedim
Saatleri ise 12-1 arası biliyor musunuz öğlen?! Öğle arası yani okuldaykenAynenn ben de öyle düşünüyorum tam gün egitimleri var. Ya çok boşboğaz ve konuşmayı çok seven bir kadın. Ya da korkulan gerçek. Beni en çok sinirlendiren şey, buna neden ortam sağlanıyor. E ben de öğretmenim, belki ondan daha çok iş yukum var. Neden böyle gereksiz muhabbetler yapacak ortamlara girmiyorum? Okuluna gitmek mantıklı olacak gibi
Aynenn ben de öyle düşünüyorum tam gün egitimleri var. Ya çok boşboğaz ve konuşmayı çok seven bir kadın. Ya da korkulan gerçek. Beni en çok sinirlendiren şey, buna neden ortam sağlanıyor. E ben de öğretmenim, belki ondan daha çok iş yukum var. Neden böyle gereksiz muhabbetler yapacak ortamlara girmiyorum? Okuluna gitmek mantıklı olacak gibi
Aynı okul bana da sıcak gelmiyor ancak ben bu şekilde bir istekte bulunsam acaba isteyecek mı onu da merak ediyorum. Yoksa düşündüğünüz şekilde ben de düşünüyorum. Sıkıntılı olur o şekildeKonudan sapicam ama neden ayni okul israriniz? Ben istemiyorum istemem mesela.Hep dipdibe.Simdi en azindan paylasilacak muhabbet oluyor.Bizde soyle sizde nasil falan diye.Tercih meselesi tabi de ne bileyim .
Evet ben de çok düşünmüyorum düzenimi bozup tekrar oraya alışmaya çalışmak. Arti bir tarafı yok benim okulumdan ve benimki evimize daha yakın. Yalnızca eğer istiyor gibi görünsem acaba kendi isteyecek mı onu merak ediyorum. Şu an istiyor gibi ama iş gerçeğe binince...Ben başka bir taraftan bakıp soracağım ,eşinizin okuluna tayin olursanız daha kötü değil mi ?yani tüm gün birbirinizi göreceksiniz ,eve gidince paylaşacak birşey kalmaz bence .Bir de zaten eşinizi gözlemliyorsunuz,o zaman hersey daha fazla göze batmayacak mı ?
Evet en güzeli bu belki de. Ama daha önce o kadınla ilgili kötü düşündüğümü esime söyledim. Şimdi böyle bir şey nasıl olabilir ki..Ben olsam ailece onlarla bi araya gelirdim bi defa. Herkes kim kimin karısı kocası görsün tanısın. Belki de sadece sıcakkanlı bi kadındır. Ama fazla samimiyet kurmaması gerektiğini anlasın
Evet en güzeli bu belki de. Ama daha önce o kadınla ilgili kötü düşündüğümü esime söyledim. Şimdi böyle bir şey nasıl olabilir ki..
Çok iyi fikir. Kadın da daha yeni ya 29 ekimde evlenmis
Yok başka öğretmen arkadaşlarıyla öyle konuşmalarını görmedim. Okulları küçük zaten 2 tane erkek öğretmen var bir bizimki bir de başka bir adam. Sadece o ve bu kadınla konuştuğunu gördüm. Aynı branş ama benim de aynı branşta arkadaslarim var ne bileyim bi tuhaf bu kadın. Deneme sınavı yapmışlar kacta bitecek diye bile esime sormuş eşim de okul grubuna soralım demiş. Eşim boyle tersliyorsa neden ona yazıyor Hep? Bir daha yazmaz yani bence böyle olmalı. Yoksa ben görüyorum diye mi öyle yazıyor eşim bilmiyorum
Ya aynı durum işte siz de aynı şeyleri hissediyorsunuz!! Bu kadını kıskanma değil bu farklı bir şey. Çok sınır bozucu...bazı kadınlar için evli bekar fark etmiyor
benim eşimin cevresınde de var bu tip yapıskan ınsanlar iş arkadasları
eşim de ayıp olur modunda kırmak ıstemediği için cevap verıyor ama bu sefer kırılan ben oluyorum
bir kere bayram tatilindeydık
kızın biri eşime maaşın yattı mı diye gece 12 de mesaj attı
eşimle balkonda oturuyorduk
eşim de yatmadı yazdı
yaaaaa , offff napıcam ben şimdi falan yazdı kız
eşim de bayramdan snrya kalacak heralde yazdı çıktı
kız hala yazıyor
pıtırcık konusma tarzı ile
eşim de yazmasam ayıp olurdu yuzyuze bakıyoruz dıyor
e öyle de
gece o saatte atılır mı
paran yatmasa kocam sana para mı yollayacak?
bir keresinde esımle şirket aracındayız onun aracı
bir iş arkadası var eşimi aradı
eşim işi dolayııs ile gun ıcınde sürekli araçla gezer sehır ıcınde
eşime kız dıyor ki kız da sabit ofis calısanı
aksama dolma yapıcam bana aktardan kuru patlıcan alır mısın dıyor
ben o anda şok oldum bluotooth açıktı
eşim telı kapadı delirdi heralde falan dedi sinirlenıyor ama kıza birsey dıyemıyor ayıp olur diye
senınkı de o hesaptır ama kadına dikkat..
Aynı okul bana da sıcak gelmiyor ancak ben bu şekilde bir istekte bulunsam acaba isteyecek mı onu da merak ediyorum. Yoksa düşündüğünüz şekilde ben de düşünüyorum. Sıkıntılı olur o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?