- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi paristesontango
-
Ben olayı yanlış anlamıştım. Telefonunu tamamen kapattı zannettim:)
Evet şüphecisiniz telefon konuşma bitince mecbur kapanacak ne olacaktı:)
Kızın salaklıgı eşimin yumuşak yüzü mesajlarımda da bahsettim zaten
Yanyana çalışıyorlar eşim dışarda olduğu için kaç defa denk geldim onu alır misin bınu alır mısın diye eşimi arıyor
Yok öyle değilBen olayı yanlış anlamıştım. Telefonunu tamamen kapattı zannettimYani kiz ister istemez cevap bile vermeden tamamen kapatmış gibi anladim bir de
Çevremizdeki herkes sizin gibi olsa keşke... O kadar guzel ozetlemissiniz ki, umarım herkes sizin gibi dusunenlerle karşılaşırÇok hassas bir konu, söz konusu özellikle evlilik olunca ben kırk kere düşünüyorum acaba düşüncelerimi yazsam mı diye, sonuçta işin ucunda vebal var. Belki de ben kendim çok şüpheci olduğumdandır bilemiyorum ama ben olsam takipte kalırdım çünkü bana da biraz şüpheli geldi. Eşiniz yüz vermese de çevresinde ona ilgi duyan biri olabilir ve gün içinde konuşmalar, 10 mesaja uzayan yazışmaları ben doğal karşılamazdım. İşim gereği projelerde erkek çalışma arkadaşlarımla uzun saatler çalışmak zorundayım. Evli oldukları zaman en ufak bir yanlış anlaşılma olmasın diye ekstra dikkatliyim. Kendimi düşünüyorum da 2-3 mesajdan daha fazla uzatmamaya ve çok resmi bir dil kullanmaya özen gösteririm. Evli insanla fazla samimiyet, arkadaşlık olmaz. Kötü niyet olmasa bile evliliğe ve eşine saygı, çiftin huzuru için.
Seninki de eşinden çok sana takıntılı gibi geldi bana gerçekten çok tuhaf :)Evet rahatlıkları sinir bozucu
Eşim güleryüzlüdür benim ama asla cıvık bir adam değildir
Canayakındır
Gecenlerde evdeyiz mesela işten erken geldi eşim,
telefonu ortada bayilerindeki kızın biri mesaj attı metro yolcusu olabilir miyim (gülücük) yazmıs
eşime ugra beni al diyor yani
benim saf eşim de diyor ki, ben eve erken gectım
orda kıyameti kopardım ya orda olursun hadi bırak kızı metroya dedim iş arkadasın
orda değilken ne demek dedim gel beni al diye mesaj atıyor kocası mısın yazmasana cevap dedim
eşim diyor ki ayıp olur yüzyüze bakıyoruz deli ediyor beni
ben de senin gibi donugum mesela
merhaba merhabayımdır ama eşim girişken güleryüzlü kadınlar da bunu kullanıyor
gecenlerde ofisteyim
benim şim de eşimle baglantılı sayılır
eşimin bir bayisi var orda bir bayan var adını arada duyorum :)
eşim bana hep diyordu zeynep seni cok begenıyor diye
whatsapta resmımızı goruyormus
hım ıyı falan dedim
masa telım caldı bir kadın sesi
victory meraba sana birsey sorabilir miyim , sen beni seviyor musun dedi
Yanımda da ziyaretciler var müşterilerim toplantıdayız
pardon da sen kimsin dedim
ben zeynep dedi, ben senı cok begenıyorum dedi eşinle whatsaptan resmınızı goruyorum hep, çok sevıyorum seni dedi
allahım o an napıcamı sasırdım:)
senı neden seveyim ya tanıyor muyum sanki,senle ne paylasımım oldu dedim. kız dondu kaldı heralde ben de seni seviyorum diye bir yanıt bekliyordu benden
Eşime dedim deli mi bu benim işyerimi arayıp böyle bir soru sorıyor bana dedim
bana da diyor hep dedi eşin cok guzel benı tanısa sever mı falan diye
böyle manyaklar var işte
bazen işyerımı bayanlar arıyor kız var ya telefonda oyle bır konusuyor kı kadın olmasam bana kur yapıyor diyeceğim
çoğu böyle malesef
erkekler de saf yumusak yuzlu olunca sinir olmak biz eşlere düşüyor
kıskanclık değil evet rahatlıklara sinir oluyorum
o kadın eşini arayınca mesela bir iki kere eşim müsait değilim dese birdaha aramaz kadın
ya da mesajlara yazmasa cevap okulda konusuruz falan dese
ama eminim ayıp olur diye yapmaz bunu :)
eşlere hıc ayıp olmuyor
Tuylerim urperdi. Allah korusun... tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin cok sag olun..Bence şüphenizde haklısınız.Benim tanıdığım doktor bir adam yeni tayin yerinde başka bir doktor kadınla tanıştı ve ilişkileri ilerledi.Adam karısını boşadı önce.Sonra da 2 yıl sonra diğeriyle evlendiler.Ve ilk evliliğinden 2 çocuğu vardı bu adamın.Eski karısından dinlediğim şeyleri çağrıştıran durumlar bunlar.Mesajlaşma ne oluyor pardonda? uzatmalar? Cidden o kadını uzaklaştırın eşinizin etrafından.Resimde arkasında durması da tesadüfi değil.Çünkü bahsettiğim o doktor adamında resimlerde hep o yuva yıkan kadın var,adam ilkiyle evli iken..
Aldatılmış bir kadın olarak yazıyorm...o kdr küçük detayları atlamışımki.normalde bu aldatma işaretimi ne alaka dediğim her sey evt gözüme sokulmuşda ben anlamamışım.erkek bu güvenmem.takipte kalın.gidip kadına kendinizi göstermekle bunu anlayamazsınız.başka bir yolu olmalı.bende bilemedim şimdi.Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben öğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda çalışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz çıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı çok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni çalışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Çünkü ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve öncesinde atılan birçok mesaj gördüm. Hep okul ve girecekleri tübitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gün kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Açıkçası ben çok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 öğretmen var ve isim olmadığı sürece çoğuyla yalnızca merhaba merhaba düzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, üç mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne düşünürsün dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha büyük tepki vereceğini söyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek düşüncemiz var, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkür ederim...
Ben de onu bilemedim: "Ne yapsın benim kocamı?" Uslubunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Sevgiler... :)Yeni evlenmis kadin. Ne yapsin senin kocani.
Belki okulda vakti olmuyor. Belki yuzyuze muhattap olmak istemiyor o yuzden arayip mesaj atiyor.
Bence eşinizi okulda ziyaret edin ben sık sık giderim benim elimde sizin eşiniz gibi aslında uzatmayı sevmez ama bazı kadınlar yalnış yorumlayabiliyor. Resimden de anlaşılacağı gibi.Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben öğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda çalışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz çıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı çok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni çalışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Çünkü ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve öncesinde atılan birçok mesaj gördüm. Hep okul ve girecekleri tübitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gün kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Açıkçası ben çok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 öğretmen var ve isim olmadığı sürece çoğuyla yalnızca merhaba merhaba düzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, üç mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne düşünürsün dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha büyük tepki vereceğini söyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek düşüncemiz var, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkür ederim...
Evet, benim de basından bu yana kızdığım nokta kadından çok eşim. Kadın densizlik yapıp gerekli gereksiz mesaj atabilir ancak esimin buna yüz yüze bakıyoruz diye her seferinde cevap vermesine kızıyorum ben. Bunu söylediğimde ise bana cevap olarak yanlış dusundugumu, evet gereksiz yere muhabbetin uzamış olduğunu ve kadın susmadığı icin konusmaya devam etmek zorunda kaldigini soyluyor ve bu beni rahatsız ediyoresiniz eger memnun degilse ve uzattigini dusunuyorsa mesajlara cevap yazmasin, aramalari acmasin.
esinizin bu konuda kendini egitmesi gerekir.
hani kadinin niyeti iyidir kotudur o ayri,
ama herkes illa is yerinde huyunu suyunu ve calisma tertibini begenmedigi kisilerle birlikte calismak zorunda kalabiliyor,
kendi sinirlarimizi olusturmamiz gerekiyor her zaman, bu karsi cinsiyet de olsa ayni cinsiyet de olsa gerekli.
ayni mekanda calistigim arkadasim her gun beni ariyorsa acmam o telefonu, ise gidince sorarim yani.
simdilerde bir erkek arkadasi yeni basladi esimin sirketinde, her gun sevgilisi gibi gunaydin mesaji atiyor adam, cok komik. Esim de bir iki cevap verdi, simdi cevap vermiyor o mesajlara, sevdigi de bir arkadasi halbuki, ama gereksiz yani.
ben olsam böyle durumda eşimin mesafe koymasını isterdim. Mesafe olursa kadın zaten bi laf atar iki laf atar bakıyor tepki yok susar .Kesinlikle ben de uyardım aynı durumda ben olsam diye empati yapmasını, karşıdaki erkekle ilgili ne dusunebilecegini sorduğumda çok sinir bozucu bir durum olduğunun farkına vardi. Benim kizdigim nokta neden samimiyete bağlanmaya çalışılan konuşmaların devamını getiriyor? Ben kadına da çok suç bulmuyorum, esimin cevap vermemesi lazım. Bunun için kızıyorum. En sinir olduğum nokta da telefonla bu denli mesajlasma varsa yüzyüze bir samimiyetten ileri geliyordur. Tamam konuşulan konular masum ama bu kadar konuşma bana gereksiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?