Eşimin Okulundaki Kadin

Ben olayı yanlış anlamıştım. Telefonunu tamamen kapattı zannettim Yani kiz ister istemez cevap bile vermeden tamamen kapatmış gibi anladim bir de

Çevremizdeki herkes sizin gibi olsa keşke... O kadar guzel ozetlemissiniz ki, umarım herkes sizin gibi dusunenlerle karşılaşır

Bence boş bir vaktinizde gidin okula hem o bayanida gorürsünüz inanin yüz yüze olunca insan hisseder niyetini. anlattıgınıza göre esinizden kaynaklı msj durumu yok bayan üsteleyen.yani bizde çalısıyoruz ama servis arkadaslarimla oyle mesajlasmam yoktur birde ertesi gun gorecem zaten o zaman sorarim ne diye bir de evinde rahatsız edim.

Bence şüphenizde haklısınız.Benim tanıdığım doktor bir adam yeni tayin yerinde başka bir doktor kadınla tanıştı ve ilişkileri ilerledi.Adam karısını boşadı önce.Sonra da 2 yıl sonra diğeriyle evlendiler.Ve ilk evliliğinden 2 çocuğu vardı bu adamın.Eski karısından dinlediğim şeyleri çağrıştıran durumlar bunlar.Mesajlaşma ne oluyor pardonda? uzatmalar? Cidden o kadını uzaklaştırın eşinizin etrafından.Resimde arkasında durması da tesadüfi değil.Çünkü bahsettiğim o doktor adamında resimlerde hep o yuva yıkan kadın var,adam ilkiyle evli iken..

Okulu ziyaret edin birgun
Esinizden yana birsey yok bence de ama kadini bilemem

Mesajlarin icerigi onemli
Yani gereksiz uzatmis demissin ama belki gerekli

Takılacak durum yok diyen arkadaşlara cevaben; Ben normalde rahat bir insan olduğum halde iş yernden olan kız arkadaşı olan erkeklere bile mesaj yazmamaya çalışıyorum.Kız ya da eş görür de yanlış anlar diye.Hatta bekarlar ile bile mesajlara dikkat etmek zorundayız iş yeri yaa pardonda bu ne mesajlaşması? Hop yani!! Kadının hareketleri hiç hoşuma gitmedi.Hemen el atın olaya derim

Seninki de eşinden çok sana takıntılı gibi geldi bana gerçekten çok tuhaf :)
Tuylerim urperdi. Allah korusun... tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin cok sag olun..

Ayrıca bazı arkadaşlar çok güzel bir noktaya değinmişler, zaten aynı yerde çalışıyorlar ve birbirlerini gün boyu görme fırsatları var. Aynı projede çalışsalar dahi üstüne bir de bu kadar uzun mesajlaşmanın bir manası yok. Okul yanmıyorsa konu bir ertesi günü de bekleyebilir.

Öğretmenlik mesleği zor herkesle muhattab olmak zorundasınız ve okul ortamı olduğu için illa ki şık giyiniliyor arada diyorum iyiki eşim memur değilmiş benim kızımın öğretmeni de erkek akşamları bile çok geç saatler değil tabii ki bişey sormak durumunda kalabiliyoruz gruptan çook nadir olsa da özelden sorduğumuz da oluyor ama ben inanın on defa düşünüyorum acaba rahatsız olur mu ya da eşi bıktım senin velilerinden der mi diye. Her zaman çok kibar olmaya çalışıyoruz zaten o ayrı konu .ama ben aynı durumda olsam rahatsız olurdum. Sizin durumunuz biraz daha farklı ve bence haklısınız da o bayana sinir olmakla eşinizin yapabileceği tek şey mesafeyi korumak çünkü her gün görüyor o kişiyi gerginlik olsun istemez haklı olarak

Aldatılmış bir kadın olarak yazıyorm...o kdr küçük detayları atlamışımki.normalde bu aldatma işaretimi ne alaka dediğim her sey evt gözüme sokulmuşda ben anlamamışım.erkek bu güvenmem.takipte kalın.gidip kadına kendinizi göstermekle bunu anlayamazsınız.başka bir yolu olmalı.bende bilemedim şimdi.

Kadında bi gariplik var. Eşinizde mesafe koyamıyor anlaşılan. Ama eşinizin koyması lazım mesafeyi.
Sizde arada bir gidin yanına eşinizin.

esiniz eger memnun degilse ve uzattigini dusunuyorsa mesajlara cevap yazmasin, aramalari acmasin.

esinizin bu konuda kendini egitmesi gerekir.

hani kadinin niyeti iyidir kotudur o ayri,
ama herkes illa is yerinde huyunu suyunu ve calisma tertibini begenmedigi kisilerle birlikte calismak zorunda kalabiliyor,
kendi sinirlarimizi olusturmamiz gerekiyor her zaman, bu karsi cinsiyet de olsa ayni cinsiyet de olsa gerekli.

ayni mekanda calistigim arkadasim her gun beni ariyorsa acmam o telefonu, ise gidince sorarim yani.

simdilerde bir erkek arkadasi yeni basladi esimin sirketinde, her gun sevgilisi gibi gunaydin mesaji atiyor adam, cok komik. Esim de bir iki cevap verdi, simdi cevap vermiyor o mesajlara, sevdigi de bir arkadasi halbuki, ama gereksiz yani.

Bence eşinizi okulda ziyaret edin ben sık sık giderim benim elimde sizin eşiniz gibi aslında uzatmayı sevmez ama bazı kadınlar yalnış yorumlayabiliyor. Resimden de anlaşılacağı gibi.

Evet, benim de basından bu yana kızdığım nokta kadından çok eşim. Kadın densizlik yapıp gerekli gereksiz mesaj atabilir ancak esimin buna yüz yüze bakıyoruz diye her seferinde cevap vermesine kızıyorum ben. Bunu söylediğimde ise bana cevap olarak yanlış dusundugumu, evet gereksiz yere muhabbetin uzamış olduğunu ve kadın susmadığı icin konusmaya devam etmek zorunda kaldigini soyluyor ve bu beni rahatsız ediyor

Eşinizin Whatsapp resminde ikiniz varısınızdır galiba. Eşinin tepkisi güzel eğer aksi bir durum olsaydı daha farklı tepki verirdi. Ben olsam akşam gelen msja ben cvp verirdim. Şöyle şimdi uyuyor ben uyanınca msjını ileticem gibi vs. Birde eşine ismiylemi hitap ediyor yoksa bey gibi kelimeler kullanıyormu bu önemli

ben olsam böyle durumda eşimin mesafe koymasını isterdim. Mesafe olursa kadın zaten bi laf atar iki laf atar bakıyor tepki yok susar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…