- 6 Nisan 2018
- 70
- 58
- 8
- 33
- Konu Sahibi paristesontango
-
Evet ilk görev yerimizde beraberdik. Sıkıntılarını çok yaşadık. Bilirim o durumlari :)Bence bunu bir daha dusunun ya.Ben ozellikle istemedim.Dibimizdeki okul olsun oraya gelsin ama ayni okul yok ya.Toplanti oluyor.Tartisicak oluyosun esin dayanamiyor falan.Bir daha dusunun derim :)
Esinizin o an telefonu kapatmasi cok ilginc geldi. Kizin da aksama yapacagi yemekten bahsetmesi...Belki de ben çok şüpheciyim. Bilemedim .bazı kadınlar için evli bekar fark etmiyor
benim eşimin cevresınde de var bu tip yapıskan ınsanlar iş arkadasları
eşim de ayıp olur modunda kırmak ıstemediği için cevap verıyor ama bu sefer kırılan ben oluyorum
bir kere bayram tatilindeydık
kızın biri eşime maaşın yattı mı diye gece 12 de mesaj attı
eşimle balkonda oturuyorduk
eşim de yatmadı yazdı
yaaaaa , offff napıcam ben şimdi falan yazdı kız
eşim de bayramdan snrya kalacak heralde yazdı çıktı
kız hala yazıyor
pıtırcık konusma tarzı ile
eşim de yazmasam ayıp olurdu yuzyuze bakıyoruz dıyor
e öyle de
gece o saatte atılır mı
paran yatmasa kocam sana para mı yollayacak?
bir keresinde esımle şirket aracındayız onun aracı
bir iş arkadası var eşimi aradı
eşim işi dolayııs ile gun ıcınde sürekli araçla gezer sehır ıcınde
eşime kız dıyor ki kız da sabit ofis calısanı
aksama dolma yapıcam bana aktardan kuru patlıcan alır mısın dıyor
ben o anda şok oldum bluotooth açıktı
eşim telı kapadı delirdi heralde falan dedi sinirlenıyor ama kıza birsey dıyemıyor ayıp olur diye
senınkı de o hesaptır ama kadına dikkat..
Esim daha kıdemli ama ikisi de aynı yıl atandı bu okula. Aynen dediginiz gibi de olabilir. Gereksiz bir kadın yaöğretmen değilim de öğretmen olsam ben de kendi branşımdaki birine sorarım bir şey soracaksam
bir de eşiniz mi kıdemli kadın mı
bazı tipler vardır o eski ise orası onun çöplüğüdür ve eşini kendince hizaya sokmaya çalışır
yani onu yönetmeye her artığı adımdan haberdar olmaya sürekli denetmen gibi arar sorar yazar yani attığı her adıma dahil olmak ister
tam tersi eşin tecrübeli o yeni ise de öğrenmek için bu tarz otu b.oku sorar arar sorar
çok da takmayın vardır öyle tipler
Insanlar hakkında gereksiz yargıları bir kenara bırakıp daha temiz kalpli eleştiriler yapmaya çalıştığınız bir gün olursa eğer o zaman sizin yorumunuzu dikkate alabilirim. Sizle tartışmaya ne vaktim ne de sabrım var sanırım. Kadın kocamın peşinde diye bir şey söylemedim ben yazımın başından bu yana. Okuduklarinizdan bunu siz çıkarmış olmalısınız. Hoşça kalın.Bence abartıyorsunuz. Eşinizin iş arkadaşıyla konuşmasından doğal ne var? Her kadın kocanızın peşinde olmayabilir. Gerçekten kıskanç insanları hiç anlayamıyorum
Evet rahatlıkları sinir bozucuYa aynı durum işte siz de aynı şeyleri hissediyorsunuz!! Bu kadını kıskanma değil bu farklı bir şey. Çok sınır bozucu...
Insanlar hakkında gereksiz yargıları bir kenara bırakıp daha temiz kalpli eleştiriler yapmaya çalıştığınız bir gün olursa eğer o zaman sizin yorumunuzu dikkate alabilirim. Sizle tartışmaya ne vaktim ne de sabrım var sanırım. Kadın kocamın peşinde diye bir şey söylemedim ben yazımın başından bu yana. Okuduklarinizdan bunu siz çıkarmış olmalısınız. Hoşça kalın.
İsimiz geregi ben de esim de bircok karsi cinsle gun boyu muhattap olmak durumunda kaliyoruz. Esiniz mesafeli davrandigi surece bir sıkınti olmaz bence. Ki yalan soyleyip, size yukselmemis anladigim kadariyla. Biraz uzaktan izleyin, esiniz bana kalirsa uyarinizi dikkate alacaktir.Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben öğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda çalışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz çıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı çok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni çalışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Çünkü ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve öncesinde atılan birçok mesaj gördüm. Hep okul ve girecekleri tübitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gün kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Açıkçası ben çok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 öğretmen var ve isim olmadığı sürece çoğuyla yalnızca merhaba merhaba düzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, üç mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne düşünürsün dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha büyük tepki vereceğini söyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek düşüncemiz var, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkür ederim...
Yaninda calisma şansınız var madem kesinlikle gidin bence aklınız kalacağına gözün üstünde olsun bende eşimle aynı yerde çalışıyorum çok da iyi oluyorBen de öyle düşünüyorum aynen. Toplu fotoğraf çekilmişler okulca, tüm kadınlar farklı bir yerde, kadın gitmiş esimin arkasında durmuş. Hepsi birikince gerçekten tuhaf geldi bana
KatiliyorummmmBence takipte kal. Ben bir kadının vaktini böyle mesaj uzatmalarla harcayıp, arkasının boş olduğunu görmedim. Kesinlikle bir yol açma peşinde. Lince hazırım :)
Bunu bana eşim yapsa, boşanma aşamasına geliriz. Çok büyük saygısızlık bence.kadın mesaj attığında
cevap yazın
eşim banyoda okulda görünce söyleyebilirsiniz deyin
:)Esinizin o an telefonu kapatmasi cok ilginc geldi. Kizin da aksama yapacagi yemekten bahsetmesi...Belki de ben çok şüpheciyim. Bilemedim .
Evet şüphecisiniz telefon konuşma bitince mecbur kapanacak ne olacaktı:)Esinizin o an telefonu kapatmasi cok ilginc geldi. Kizin da aksama yapacagi yemekten bahsetmesi...Belki de ben çok şüpheciyim. Bilemedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?