Eşimin Okulundaki Kadin

Esinizin o an telefonu kapatmasi cok ilginc geldi. Kizin da aksama yapacagi yemekten bahsetmesi...Belki de ben çok şüpheciyim. Bilemedim .

Eşinizden yana endişelenecek bir durum görmedim ama ben olsam eşimin telefonundan kadına şöyle yazdırırdım:
.... hanım, işle ilgili konularda yazdığınızı biliyorum ama herkes okul grubundan yazarken sadece siz özel yazıyorsunuz. Ben de eşim de pek hoş karşılamıyoruz böyle durumları. Bir daha gruptan yazarsanız çok sevinirim.

Bence kadın alır mesajı.

öğretmen değilim de öğretmen olsam ben de kendi branşımdaki birine sorarım bir şey soracaksam

bir de eşiniz mi kıdemli kadın mı

bazı tipler vardır o eski ise orası onun çöplüğüdür ve eşini kendince hizaya sokmaya çalışır

yani onu yönetmeye her artığı adımdan haberdar olmaya sürekli denetmen gibi arar sorar yazar yani attığı her adıma dahil olmak ister

tam tersi eşin tecrübeli o yeni ise de öğrenmek için bu tarz otu b.oku sorar arar sorar

çok da takmayın vardır öyle tipler

Esim daha kıdemli ama ikisi de aynı yıl atandı bu okula. Aynen dediginiz gibi de olabilir. Gereksiz bir kadın ya

Bence abartıyorsunuz. Eşinizin iş arkadaşıyla konuşmasından doğal ne var? Her kadın kocanızın peşinde olmayabilir. Gerçekten kıskanç insanları hiç anlayamıyorum
Insanlar hakkında gereksiz yargıları bir kenara bırakıp daha temiz kalpli eleştiriler yapmaya çalıştığınız bir gün olursa eğer o zaman sizin yorumunuzu dikkate alabilirim. Sizle tartışmaya ne vaktim ne de sabrım var sanırım. Kadın kocamın peşinde diye bir şey söylemedim ben yazımın başından bu yana. Okuduklarinizdan bunu siz çıkarmış olmalısınız. Hoşça kalın.

Ya aynı durum işte siz de aynı şeyleri hissediyorsunuz!! Bu kadını kıskanma değil bu farklı bir şey. Çok sınır bozucu...
Evet rahatlıkları sinir bozucu
Eşim güleryüzlüdür benim ama asla cıvık bir adam değildir
Canayakındır
Gecenlerde evdeyiz mesela işten erken geldi eşim,
telefonu ortada bayilerindeki kızın biri mesaj attı metro yolcusu olabilir miyim (gülücük) yazmıs
eşime ugra beni al diyor yani
benim saf eşim de diyor ki, ben eve erken gectım
orda kıyameti kopardım ya orda olursun hadi bırak kızı metroya dedim iş arkadasın
orda değilken ne demek dedim gel beni al diye mesaj atıyor kocası mısın yazmasana cevap dedim
eşim diyor ki ayıp olur yüzyüze bakıyoruz deli ediyor beni

ben de senin gibi donugum mesela
merhaba merhabayımdır ama eşim girişken güleryüzlü kadınlar da bunu kullanıyor

gecenlerde ofisteyim
benim şim de eşimle baglantılı sayılır
eşimin bir bayisi var orda bir bayan var adını arada duyorum :)
eşim bana hep diyordu zeynep seni cok begenıyor diye
whatsapta resmımızı goruyormus
hım ıyı falan dedim
masa telım caldı bir kadın sesi
victory meraba sana birsey sorabilir miyim , sen beni seviyor musun dedi
Yanımda da ziyaretciler var müşterilerim toplantıdayız

pardon da sen kimsin dedim
ben zeynep dedi, ben senı cok begenıyorum dedi eşinle whatsaptan resmınızı goruyorum hep, çok sevıyorum seni dedi
allahım o an napıcamı sasırdım:)
senı neden seveyim ya tanıyor muyum sanki,senle ne paylasımım oldu dedim. kız dondu kaldı heralde ben de seni seviyorum diye bir yanıt bekliyordu benden

Eşime dedim deli mi bu benim işyerimi arayıp böyle bir soru sorıyor bana dedim
bana da diyor hep dedi eşin cok guzel benı tanısa sever mı falan diye
böyle manyaklar var işte

bazen işyerımı bayanlar arıyor kız var ya telefonda oyle bır konusuyor kı kadın olmasam bana kur yapıyor diyeceğim
çoğu böyle malesef
erkekler de saf yumusak yuzlu olunca sinir olmak biz eşlere düşüyor
kıskanclık değil evet rahatlıklara sinir oluyorum

o kadın eşini arayınca mesela bir iki kere eşim müsait değilim dese birdaha aramaz kadın
ya da mesajlara yazmasa cevap okulda konusuruz falan dese
ama eminim ayıp olur diye yapmaz bunu :)
eşlere hıc ayıp olmuyor

Eleştirimde sizin bu denli tepki göstermenizi sağlayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Özgür bir platformda karşımdakine hakaret etmeden düşündüklerimi tabi ki paylaşabilirim. Dikkate alıp almamak size kalmış, gerçekten hiç ilgilenmiyorum orasıyla. Evet bu cümleyi kurmadınız ama neyi kastettiğimiz ortada. Ben ne okuduğumu da ne yazdığımı da biliyorum neyse iş karşılıklı konuşmaya dönsün istemiyorum. İyi günler.

İsimiz geregi ben de esim de bircok karsi cinsle gun boyu muhattap olmak durumunda kaliyoruz. Esiniz mesafeli davrandigi surece bir sıkınti olmaz bence. Ki yalan soyleyip, size yukselmemis anladigim kadariyla. Biraz uzaktan izleyin, esiniz bana kalirsa uyarinizi dikkate alacaktir.

Eşinin "Aynı şeyi sen yapsan daha büyük tepki verirdim" sözü bana göre ortada zaten tepki verilecek birşeylerin olduğunun göstergesi .
Ben olsam bu tarz konularda ılımlı yaklaşmam , büyük tepki veririm ki bir daha cesaret edemesin gereksiz uzatılmış muhabbetlere.

Çok hassas bir konu, söz konusu özellikle evlilik olunca ben kırk kere düşünüyorum acaba düşüncelerimi yazsam mı diye, sonuçta işin ucunda vebal var. Belki de ben kendim çok şüpheci olduğumdandır bilemiyorum ama ben olsam takipte kalırdım çünkü bana da biraz şüpheli geldi. Eşiniz yüz vermese de çevresinde ona ilgi duyan biri olabilir ve gün içinde konuşmalar, 10 mesaja uzayan yazışmaları ben doğal karşılamazdım. İşim gereği projelerde erkek çalışma arkadaşlarımla uzun saatler çalışmak zorundayım. Evli oldukları zaman en ufak bir yanlış anlaşılma olmasın diye ekstra dikkatliyim. Kendimi düşünüyorum da 2-3 mesajdan daha fazla uzatmamaya ve çok resmi bir dil kullanmaya özen gösteririm. Evli insanla fazla samimiyet, arkadaşlık olmaz. Kötü niyet olmasa bile evliliğe ve eşine saygı, çiftin huzuru için.

Ben kötü birşey hissetmedim açıkçası, aynı branştan oldukları için ders aralarında da biraraya geliyor olabilirler, biz nasıl iş arkadaşlarımızda buluşup sohbet ediyorsak aynısı fakat çok fazla mesajlaşmalar benim de canımı sıkardı eşimi uyarıp iletişimi azaltmasını isterdim

Ben de öyle düşünüyorum aynen. Toplu fotoğraf çekilmişler okulca, tüm kadınlar farklı bir yerde, kadın gitmiş esimin arkasında durmuş. Hepsi birikince gerçekten tuhaf geldi bana
Yaninda calisma şansınız var madem kesinlikle gidin bence aklınız kalacağına gözün üstünde olsun bende eşimle aynı yerde çalışıyorum çok da iyi oluyor

Esinizin o an telefonu kapatmasi cok ilginc geldi. Kizin da aksama yapacagi yemekten bahsetmesi...Belki de ben çok şüpheciyim. Bilemedim .
:)
Evet şüphecisiniz telefon konuşma bitince mecbur kapanacak ne olacaktı:)
Kızın salaklıgı eşimin yumuşak yüzü mesajlarımda da bahsettim zaten
Yanyana çalışıyorlar eşim dışarda olduğu için kaç defa denk geldim onu alır misin bınu alır mısın diye eşimi arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…