Eşimin Okulundaki Kadin

paristesontango

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
70
58
8
33
Merhaba arkadaşlar. 27 yaşında 1 buçuk yıllık evli bir kadınım. Eşim ve ben öğretmeniz ve dogu gorevimizi yapmaya bir dogu iline gittigimizde ayni okulda çalışmaya başladik ve orda tanıştık. 3 yıl orda sevgililik hayatımız olduktan sonra batıya benim memleketime tayinimiz çıktı ve geldik. Haliyle burda aynı okulda olma durumumuz biraz zor ve okullarımız değişti. Eşim bana karşı çok ilgilidir ve bana bir yanlış yapmayacagindan hemen hemen emin olabilirim ancak bazen kafamda soru işaretleri beliriyor. Senelerce telefonunu elime almamış olan ben, gecenlerde ardı ardına gelen mesajlarla beraber bakma ihtiyacı hissettim. Sanirim artık yeni ortamını bilmeme, yeni çalışma arkadaşlarını gormemeden kaynaklı bir merak oldu bu. Çünkü ekranda aynı branş arkadaşı olan bir kadının ismi yazıyordu. Baktım ve öncesinde atılan birçok mesaj gördüm. Hep okul ve girecekleri tübitak projeleriyle ilgili baslayan ve sonrasında kadının uzatmasiyla devam eden konuşmalar. Samimi bir şey yok ancak en fazla 3 mesajla bitecek olan konuşma 10 mesaja cıkmış. Sonrasında arama kayıtlarına baktım ve aynı okulda olmalarına rağmen hemen hemen her gün kadından bir arama gelmiş oluyor ve 1-1 bucuk dakikalık konuşmalar. Bunu esime sordum. Açıkçası ben çok sıcak bir insan değilim, okulum kalabalık bir okul 120 öğretmen var ve isim olmadığı sürece çoğuyla yalnızca merhaba merhaba düzeyindeyim. Bu konuşmaları ben yapsam bu kadar uzatsam, üç mesajlık konuyu yarım saatte konuşsam ne düşünürsün dedigimde, kesinlikle yanlış anlaşılacak bir konu olmadığını ancak bu durum benle ilgili olsa kesinlikle benden daha büyük tepki vereceğini söyledi. E ortada bir şey yoksa neden tepki verecek? Ya da telefonla bu kadar iletişim halindelerse yan yana nasıllar? Eşim diyor ki, evet gereksiz yere uzayan konuşmalar olmuş ancak karşımdaki konuşurken kestirip atamıyorum, bu karşımdaki kim olursa olsun bu şekilde oluyor diyor. Bana bu tuhaf geliyor. Bebek düşüncemiz var, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Es durumu ile yanina gidebilirim, bunu da bu asamada cok dogru bulmuyorum. Ne yapmaliyim? Okuyan herkese teşekkür ederim...

bence kafanıza takmayın ya. ben normalde boş muhabbet severim ama sadece nişanlımla çok mesajlaşırım. onun dışında en yakın arkadaşımla bile sadece dedikodu vs varsa yazarım. ama benim bi arkadaşım vardı. o kadar uzun konuşuyodu ki. gerçekten abartmıyorum 20-30 satır yazıp gönderiyodu artık bıkıyodum. bazı insanlar boş yapmayı, uzatmayı sever. kadının da huyu o demek ki.

Ben de öyle düşünüyorum aynen. Toplu fotoğraf çekilmişler okulca, tüm kadınlar farklı bir yerde, kadın gitmiş esimin arkasında durmuş. Hepsi birikince gerçekten tuhaf geldi bana

Ben de öyle düşünüyorum aynen. Toplu fotoğraf çekilmişler okulca, tüm kadınlar farklı bir yerde, kadın gitmiş esimin arkasında durmuş. Hepsi birikince gerçekten tuhaf geldi bana

algıda seçicilik olabilir sizinki. peki kadınla aynı branşta filan mı acaba hani neden arıyo ki kadın? ya da başka öğretmenlerle de konuşuyor mu eşiniz?

Kadının eşinize ilgisi olabilir evet ama eşiniz yüz vermediği müddetçe ilgisi olduğuyla kalır. Yüzlememesi gerek yani.
Kesinlikle ben de uyardım aynı durumda ben olsam diye empati yapmasını, karşıdaki erkekle ilgili ne dusunebilecegini sorduğumda çok sinir bozucu bir durum olduğunun farkına vardi. Benim kizdigim nokta neden samimiyete bağlanmaya çalışılan konuşmaların devamını getiriyor? Ben kadına da çok suç bulmuyorum, esimin cevap vermemesi lazım. Bunun için kızıyorum. En sinir olduğum nokta da telefonla bu denli mesajlasma varsa yüzyüze bir samimiyetten ileri geliyordur. Tamam konuşulan konular masum ama bu kadar konuşma bana gereksiz geliyor

Ortada bisi yok ama esinizdenn yana yok.
Birgun esinizin okula gidin bi gosterin kendinizi, iciniz rahat eder belki.
Fotografda denk gelmistir diyip, kadinada laf solemiyecem simdilik.
Ama.esinizi uyarin biraz daha dikkatli olsun bu kadinla ilgili ben olsam ole yapardim.
Seviye koysun, tamam kestirip atamiyor belki kimseyi ama, bazi insanlari kestirip atman gerekior konusurken seviye koyman gerekiyor.

Bence yine de sen takipte kal derim hatta boş dersin olduğunda git bir görün eşinin yanına sürpriz yap
Çok iyi fikir. Kadın da daha yeni ya 29 ekimde evlenmis
algıda seçicilik olabilir sizinki. peki kadınla aynı branşta filan mı acaba hani neden arıyo ki kadın? ya da başka öğretmenlerle de konuşuyor mu eşiniz?
Yok başka öğretmen arkadaşlarıyla öyle konuşmalarını görmedim. Okulları küçük zaten 2 tane erkek öğretmen var bir bizimki bir de başka bir adam. Sadece o ve bu kadınla konuştuğunu gördüm. Aynı branş ama benim de aynı branşta arkadaslarim var ne bileyim bi tuhaf bu kadın. Deneme sınavı yapmışlar kacta bitecek diye bile esime sormuş eşim de okul grubuna soralım demiş. Eşim boyle tersliyorsa neden ona yazıyor Hep? Bir daha yazmaz yani bence böyle olmalı. Yoksa ben görüyorum diye mi öyle yazıyor eşim bilmiyorum

Özel bir görüşme olmayabilir ama birinden hoşlanınca bahane ararız konuşmak için, yardım isteriz vs.

Bahsettiğiniz fotoğrafta neden arkasına geçmiş? Eşinizin yüzüğü var mıydı fotoğrafta gördünüz mü? Sosyal medyada filan fotoğraflarınız var mı? Bazı erkekler gizliyorlar ve ışık yakıyorlar malum.

Onların aynı okulun içinde telefonla filan konuşmaları garip. Abartılı.

Okulda arkadas ortaminda sohbet muhabbet cok olur kadin ve erkek hocalar arasinda ama bu okulla sinirli kalir.Tubitak projede henuz fikir paylasim asamasindadirlar. Okul sabahci oglenci degilse okulda birbirleriyle denk gelme olasiliklari coktur.O surecte bu fikir alisverisi yapilacakken neden telefon ?Ne zamanlari gelmis bu aramalar bir de ? O da onemli.Esim sinif ogretmeni haliyle veliler ariyor.O zaman bile sacma sapan sorularda sinir oluyorum.Sizr hak veriyorum.

Yok yok esime o konuda guveniyorum whatsapp profilinde ikimizin resmi telefonunun ekraninda vs var. Yuzugune dikkat etmedim bakarim ona eve gidince fotoğrafa ama eşim geçenlerde okuluna beni eş durumuyla almak istediğini yazmıştı gruplara eğer gidecek öğretmen varsa ve varmış. Şimdi yazsam mı onların okulunu onu da bilemedim

bilemedim ya. bence eşinizi daha fazla huylandırmadan kendiniz takipte kalın. çok da kafanıza takmayın. yani benim de nişanlım iki kadın ile çalışıyor ve mesajlaşıyolar, grupları da var. ne bileyim hiç takmıyorum ya. tanışmadım da o kişilerle ama güveniyorum yani. bilmiyorum belki de ben safım ama hiç aklıma bile gelmiyor. siz de getirmeyin. çok kafaya takıyorsanız bi gün gidin eşinizin okuluna. zaten küçükmüş, kadınla da tanışmış olursunuz.

Aynenn ben de öyle düşünüyorum tam gün egitimleri var. Ya çok boşboğaz ve konuşmayı çok seven bir kadın. Ya da korkulan gerçek. Beni en çok sinirlendiren şey, buna neden ortam sağlanıyor. E ben de öğretmenim, belki ondan daha çok iş yukum var. Neden böyle gereksiz muhabbetler yapacak ortamlara girmiyorum? Okuluna gitmek mantıklı olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…