- Konu Sahibi Asosmerve27
Ben olsam iner binmem tekrar. gerçi sofor koltuguna sizin oturup onlatin yaya gelmesi de guzel fikir. Terbiyesiz insan . Ben de ön koltugu kv ye teklif ettim açıkçası birkac kez esimin aklina bile gelmez de benim kultürde adettir bu neyse kv ben ön sevmiyorum dedi artık kalkmiyorum o nedenle. Babama hep ön kapıyı açarım.mesela ben arkaya gecerim sormam bile. Nadir mesafe kisadır biz yoldan geçerken onu aliyoruzdur o zaman arkaya oturur. Büyüklerin gonlü hos tutulabilir ama esinizinki tam olarak size çöp kadar değer vermeme durumu hakaretMerhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...