• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ön koltuk sevdası

E İstanbul’da yaşarken minibüste ben hep ön koltuğa oturmayı tercih ederdim. Kadınlar çekinmezdi bundan. Ne ara değişti sistem yav ahshahha
Burda da ön koltuk boştu bir tane genç binmeden önce abla gel sen otur dedi ahsjsjs ama herkes böyle değil tabi ayıplıyorlar😂

Abooo az önce ön koltuğa oturmanın hayasızlık olduğunu okudum. :olamaz:
Önceden kayınbabanın önünde gelinler çocuğunu sevemez, sofraya oturamazmış. Bunu yazan üyeye sesleniyorum, o zaman bu zibil çöp kokulu adetlerin hepsine uyuyor musun? Esas sen nerenin suyunu içtin de bu fikirlerle büyüdün? Hiç mi bunlar ne manasız şeyler demedin ya, sene de 2023 halbuki. Bilgi çağı, iletişim çağı, dünya da globalleşti malum.
Ön koltuğa oturdu diye bir sürü kadına hayasız dedi kadın ya. Üçüncü kişilere hakaret oluyor yalnız bu, uyarayım. İsim vermeyince ortaya sallarım, sevmediğim üyelere rahatça hakaret ederimle olmuyor bu işler.

Ayıymış eşin.Bu kadar rahat davranmasına sebep olan neyse o rahatlığı alın elinden

Ay saka gibi ne mana tamam oturabilir herkes istedigi yere koltuk takıntım yok veya nazikce soylese esim saygı duyarım huyludur anası belki derimde kalk filan emir kipli cümleler kuracak kocam öyle analı ogullu bagaja tıkarım 🤣🤣🤣

Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
bu tipler hiç bana denk gelmediki,o kafasını direksiyonla tanıştırırdım,anasıyla beraber arkaya oturturdum el ele giderlerdi bende arabayı kullanırdım,espri bir yana bu tiplere yüz verdikçe coşuyorlar,en başından tepki vermeliydiniz,madem çekiyorum deyip evliliğinizi sürdüreceksiniz size vereceğim tek tavsiye çirkefle çirkef olun,onun ne kadar çok sesi çıkıyorsa hiç çekinmeyim siz iki katı ses çıkartın,küsün burnundan getirin,o kadar zorlayınki asık suratlı,tepkili hayatı zindan eden bir tip olunki her hatasında sizin tepkinizden korkup yapmasın,kimse huzursuzluğu uzun süre çekemez,her seferinde tavırlı olun bırakın onun canı sıkılsın,kv de tepkili olun alttan almayın o da anlasın,hissettirmezseniz,alttan alırsanız tepenize çıkarlar tabi..

Arka koltuk kadar rahatı yok cidden bende hiç aramam koltuk davasını.
Bu işe yeni girdiğimde patronun eviyle benim ev çok yakındı. Gidip gelirken alayım seni dedi. Araç kendi özel aracı. Yaşlı da biri yani aşağı yukarı babamla yaşıt. Arkadaşlara sordum öne mi oturayım arkaya mı diye. Arkaya oturursam adamı özel şoförüm yerine koyarmışım gibi olurmuş, ayıp olurmuş. Yan koltuğa otursam kankası mıymışım ki oturacakmışım. Her kafadan ayrı ses çıktı.

Bu işe yeni girdiğimde patronun eviyle benim ev çok yakındı. Gidip gelirken alayım seni dedi. Araç kendi özel aracı. Yaşlı da biri yani aşağı yukarı babamla yaşıt. Arkadaşlara sordum öne mi oturayım arkaya mı diye. Arkaya oturursam adamı özel şoförüm yerine koyarmışım gibi olurmuş, ayıp olurmuş. Yan koltuğa otursam kankası mıymışım ki oturacakmışım. Her kafadan ayrı ses çıktı.
Üst bagajda seyahat et bari. 🤣

Böyle küçük saçmalıklarla erkekliğini ispat etmeye çalışan tiplere acıyorum sadece.Hah noldu annen oturunca uzadı mı deseydiniz😁

Ben de geçenlerde ön koltukta oturuyordum eniştesi ve ablası bineceklerdi indim enişte otursun diye arkaya geçtim yani benden büyük biri veya bir erkek bineceği zaman rahat etsinler diye ben de arkaya geçiyorum açıkçası çünkü ön koltuk daha geniş eğer ben kendiliğimden geçmesem eşim de bana derdi galiba sen arkaya otur dye ben rahatsız olmam açıkçası
Ne kadar ataerkil kafa yapılarınız var. Erkek rahat etmeli, erkek ön koltukta oturmalı bilmem ne. Kadınlar bile bu tarz konuşuyorsa bu toplumla bi tarafları kaldırılmış şekilde büyüyen erkekler ne yapsın.

Konu sahibi sana diyecek bişeyim yok açıkçası kocan seni sevmiyor. Bu kadar net. Seni sevmeyen saygı duymayan biriyle illa evli kalıcam diyorsan sen bilirsin.

Back
X