- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 40
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
Önce işin doğrusunu öğrenmelisiniz , düşündüğünüz gibi olmamış olabilir .Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?
Ben de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heraldeÖnce işin doğrusunu öğrenmelisiniz , düşündüğünüz gibi olmamış olabilir .
Eğer gerçekten ayakkabının yerine kardeşine birşey almışsa , durum vahim
Bu maddi mi ??Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Emin misiniz? Eminseniz iyi bir kavga cikar.Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?
İnsallah,yoksa gerçekten çok üzülürüm ama eşim yaptı bunu galiba,içime öyle doğuyorNe yaptığını sorun önce bir emin olun.
Eğer dediğiniz gibiyse de bir daha hediye almayın. Bunu da ona söyleyin. Bu yaptığın ayıp, bu da sana son hediyemdi deyin.
Çok kırıcı bir şey ya. İnşallah dediğiniz gibi olmamıştır olay
Iyi de bu dogum gunu hediyesi? Hani oylesine degil. Ayrica cok cirkince. Kendi cebinden alsa tamam ama hediyeyi baskasina hediye etmek cok cirkin.Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Belki bulamamış olabilir ama başka yerde de mağazaları var,bakardik.Bana sormadan böyle bir şey yaptıysa cok bozulurum gerçekten.Yani isin dogrusu: Hediye ettikten sonra is sizin elinizden cikiyor. Belki istedigi gibi ayakkabi bulamadi ve onlar sadece baska ürünü almayi teklif etti. Ben bu kadar sinirlenecek birsey görmedim acikcasi
Bence çok yanlış bir düşünce ortada olayın maddi boyutu değl manevi boyutu var. Konu sahibi görümcesine almak isteseydi ona alırdı. Eğer eşine "Doğum gününde" aldığı hediyeyi değiştirip kardeşine ayakkabı aldıysa konu sahibine çok büyük ayıp etmiş demektir ki görümcesi bunu bilip kabul ettiyse o daha büyük ayıp etmiş demektirOna uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Belki bulamamış olabilir ama başka yerde de mağazaları var,bakardik.Bana sormadan böyle bir şey yaptıysa cok bozulurum gerçekten.
Iyi de bu dogum gunu hediyesi? Hani oylesine degil. Ayrica cok cirkince. Kendi cebinden alsa tamam ama hediyeyi baskasina hediye etmek cok cirkin.
Yaptığı çok saygısızca. Kardeşine yine ayakkabı alsaydı ama hediyesini vererek değilEşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?