Eşimin ona aldığım hediyeyi değiştirip onun yerine galiba kardeşine başka bir şey alması😡

Degiskenruhlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
577
234
103
40
Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?

Önce işin doğrusunu öğrenmelisiniz , düşündüğünüz gibi olmamış olabilir .
Eğer gerçekten ayakkabının yerine kardeşine birşey almışsa , durum vahim

Önce işin doğrusunu öğrenmelisiniz , düşündüğünüz gibi olmamış olabilir .
Eğer gerçekten ayakkabının yerine kardeşine birşey almışsa , durum vahim
Ben de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde

Emin olun kardeşine alıp almadığından. Sonra da sert bi tepki verin. Siz enayi misiniz de hediye alıyorsunuz, tutup oda kardeşine alıyor. Madem öyle kendi ayakkabısını değişsin çok istiyorsa kardeşine de alsın ayakkabı. Bu erkekler de varya

Emin misiniz? Eminseniz iyi bir kavga cikar.

İnsallah,yoksa gerçekten çok üzülürüm ama eşim yaptı bunu galiba,içime öyle doğuyor

Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Iyi de bu dogum gunu hediyesi? Hani oylesine degil. Ayrica cok cirkince. Kendi cebinden alsa tamam ama hediyeyi baskasina hediye etmek cok cirkin.

Yani isin dogrusu: Hediye ettikten sonra is sizin elinizden cikiyor. Belki istedigi gibi ayakkabi bulamadi ve onlar sadece baska ürünü almayi teklif etti. Ben bu kadar sinirlenecek birsey görmedim acikcasi
Belki bulamamış olabilir ama başka yerde de mağazaları var,bakardik.Bana sormadan böyle bir şey yaptıysa cok bozulurum gerçekten.

Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Bence çok yanlış bir düşünce ortada olayın maddi boyutu değl manevi boyutu var. Konu sahibi görümcesine almak isteseydi ona alırdı. Eğer eşine "Doğum gününde" aldığı hediyeyi değiştirip kardeşine ayakkabı aldıysa konu sahibine çok büyük ayıp etmiş demektir ki görümcesi bunu bilip kabul ettiyse o daha büyük ayıp etmiş demektir

Değiştireceği gün akşam sormadınız mı nerede ayakkabı bulabildin numarasını diye yani hiç mi konu açılmadı sonuçta paketle gelmesi lazım eve. Belki numarasını bulamadı başka da beğendiği ayakkabı olmamıştır yine de bulamadım güzel böyle yaptım diyebilirdi güzellikle sorun bakalım tabi ki hoş olmaz ama oradan para iadesi yapmazlar ancak değişim yaparlar bulamadığı için mecburen de almış olabilir henüz emin de değilsiniz ayrıca bu gibi hediyelerin o kişi de yanında olup alınması taraftarıyım her ayakkabının kalıbı değişik oluyor

Iyi de bu dogum gunu hediyesi? Hani oylesine degil. Ayrica cok cirkince. Kendi cebinden alsa tamam ama hediyeyi baskasina hediye etmek cok cirkin.

Ne yapsın isterdiniz? Ona uygun ayakkabı yoksa olmayan ayakkabıyı sonsuza kadar saklasın mı? Bu arada hediyeyi hediye etmek çirkin değil, sünnetir.

Yaptığı çok saygısızca. Kardeşine yine ayakkabı alsaydı ama hediyesini vererek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…