- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
:) sevindimİşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmişNumarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz
İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmişNumarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz
İyi de doğum günü hediyesi bu. Doğum günü hediyesi olmasın sıradan bir gün hediye etmiş olsun fark etmez eşimin bana aldığı hediye ile kimseye birşey almazdım. İnşallah bu tahmin gerçek değildir gerçekse çok kırıcı bir durum. Birdaha hediye falan almazdım heralde.Ona uygun bir ayakkabı yoksa kardeşine almıştır. Maddi seylere çok anlam yüklememek gerek.
Gerdin kız beniİşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmişNumarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz
Yok kardeşinin eşi değil,kız kardeşi.Eğer öyle yapmışsa ben de bundan sonra hediye almayi düşünmüyorum
Yok canım durum öyle değilmis,ben bilmeden günahını almisim.Yazmıstım yukarıda,mağazada kalmadığı icin gelmesini bekliyormuşÖğrenin yazın bize de merak ettim. Çok ayıp yaptığı yani. Kız kardeşi de az sinsi değilmiş ama kendini sokmuş hemen araya
Yok canım durum öyle değilmis,ben bilmeden günahını almisim.Yazmıstım yukarıda,mağazada kalmadığı icin gelmesini bekliyormuş
Iyi hadi hepimizin gözü aydın. Hiç tanımadığımız halde görüncenize ve esinize düşman olmuştuk hepimiz.İşin aslını öğrendim arkadaşlar.Durum düşündüğüm gibi değilmişNumarası olmadığı için mağazada gelecek demişler ve haber vermelerini bekliyormuş.İçim rahatladı çok şükür.Kusura bakmayın, meşgul ettim sizleri de biraz
O gün kardeşiyle gitmişti.Ayakkabıyı da göremeyince kaç gündür öyle düşündüm.Onun yerine aldığı baska bir sey de yoktu ve daha önce kardesinin ayakkabı almak istediğini duymuştum.Kafamda hepsini bağdastirinca böyle bir sonuç çıkarmıştım ama hata yapmışım malesefPeki siz kardeşine eşya aldığını nereden çıkardınız?
eşiniz yürek mi yedi maşallah bu ne cesaret,Eşime geçen gün doğum günü diye güzel bir spor ayakkabı almıştım,fakat ayağına bir numara büyük geldiği için değiştirmemiz gerekiyordu.Bu aralar eşim çalışmadığı için ben gider numarası olan bir mağazadan değiştiririm dedi ve kardeşiyle gidip değiştirdi.Fakat ben birkaç gündür ayakkabiyi görmedim ve sormak da aklima gelmemisti.Bu sabah işe gelirken aklima takildi,etrafa baktım ve ayakkabıyı göremedim.Büyük ihtimalle eşim ayakkabıyı değistirip onun yerine görümceme ayakkabı aldı.Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım sizce?
O gün kardeşiyle gitmişti.Ayakkabıyı da göremeyince kaç gündür öyle düşündüm.Onun yerine aldığı baska bir sey de yoktu ve daha önce kardesinin ayakkabı almak istediğini duymuştum.Kafamda hepsini bağdastirinca böyle bir sonuç çıkarmıştım ama hata yapmışım malesef
Sordum ve meğer doğru numaranin gelmesini bekliyormus.Ben kendi kendime kuruntu yapmışımBence sakince ayakkabı işini ne yaptın diye sorun devamına cevaba göre karar verirsiniz
Sordum ve meğer doğru numaranin gelmesini bekliyormus.Ben kendi kendime kuruntu yapmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?