- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Degiskenruhlu
-
Akşamı bekleyebileceksen ne mutlu , ben olsam dayanamamBen de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde
Hediyeyi hediye etmekte mi sunnet? Vallahi ilk defa sizden duydumNe yapsın isterdiniz? Ona uygun ayakkabı yoksa olmayan ayakkabıyı sonsuza kadar saklasın mı? Bu arada hediyeyi hediye etmek çirkin değil, sünnetir.
Sakin olun, fevrilik yerine tavir koyun. En azindan bi haber vermesi gerekirdi hic degilse.Ben de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde
Eşiniz size bilgi vermedi mi?Yine de fevri davranmayın belki de numarasını bulamadı değişim kartı aldı öyle oluyor mağazalarda yani umarım öyle olmuştur eşim dediğiniz şeyi yapsaydı düşünmek bile istemiyorumBen de şu an sormak için akşamı bekliyorum ve içim içimi yiyor.Eğer böyle bir şey olduysa ne yapacağımı bilmiyorum,çok kızarım heralde
Ona uygun ayakkabı yoksa olmayan ayakkabıyı sonsuza kadar saklasın mı?
Evet önce soracagim dediğiniz gibi ama işte orada yoksa başka yerde numarası vardır mutlaka.Kardeşine alıyorsa da kendi alsaydı diye düsünüyorum ama bilemiyorum ne diyeceğimi.Kavga etmek de istemiyorum bir yandan ama bozulduğumu da belli edicem mecbur.Emin olmadan bir tepki verme kardeşime hediye aldım dese bile nedenini sor. Belki beğendiği hiç bir model yoktu kardeşi bir modeli çok beğendi belki kardeşi sonra bir hediye alıcak bence bir sor içine sinmeyen bir cevapla karşılaşırsan tepkini ver
O akşam başka seyler araya girdiği için unutmuşum malesef,yeni geldi aklıma.O mağazada yoksa bile başka mağazada olurdu mutlaka.Bir de eşimin beğendiği bir ayakkabıydı ve kendi ayakkabısı da artık eskimişti.Bu yüzden de sinir oldum biraz.Değiştireceği gün akşam sormadınız mı nerede ayakkabı bulabildin numarasını diye yani hiç mi konu açılmadı sonuçta paketle gelmesi lazım eve. Belki numarasını bulamadı başka da beğendiği ayakkabı olmamıştır yine de bulamadım güzel böyle yaptım diyebilirdi güzellikle sorun bakalım tabi ki hoş olmaz ama oradan para iadesi yapmazlar ancak değişim yaparlar bulamadığı için mecburen de almış olabilir henüz emin de değilsiniz ayrıca bu gibi hediyelerin o kişi de yanında olup alınması taraftarıyım her ayakkabının kalıbı değişik oluyor
Araştırın, öğrenirsiniz.Hediyeyi hediye etmekte mi sunnet? Vallahi ilk defa sizden duydumO hediyelesmek sunnnettir olmasin?
Kardeşinin ayakkabı almak istediğini duymuştum ve beraber gitmişlerdi.Hem de dün nikaha gittiğimizde de eski ayakkabısını giydi.Benimse daha bugün aklıma geldi bakmak.Evde de olmadiğini görünce öyle düsündüm açıkçasi ama bugün soracağım.Emin olmadan bir şey yapmam tabi ama aklıma kötü kötü seyler geliyorKardeşine aldığını neden düşündünüz , bu konuda hiç konuşmamışsınız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?