ya aslında öyle olduğunu biliyor arkadaşım ama yine de gelelim dedi işte
eşim müsait değil, müsait olduğunda BEN HABER VERİRİM diyebilirsin.
aile yapılarınız farklı, eşlerin anlaşması pek mümkün görünmüyor bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aslında öyle olduğunu biliyor arkadaşım ama yine de gelelim dedi işte
bi de arkadaşımla samimi olduğumuz için 'bizi yemeğe çağırsana' demesini yüzsüzlük olarak algılamıyorum
sizin öngörülü olup bunu eşinize anlatmamanız lazımdı
ortalama türk erkeği bu durumdaki birinin evine gelmesini istemez
eşinizde problem göremedim
ben, arkadaşlarının kendisine her anlattığı şeyi koşa koşa eşlerine anlatan bayanlara karşı içimde sevgi besleyemiyorum.
dolayısıyla onlar bu durumlarından mağdur olurlarsa, onlara üzülemiyorum.
yazdım ya... eşim arkadaşıma karşı değil onun eşine karşı önyargılı
Eşiniz o zaman kimseyle görüşemez ömür boyu.Nüfusuna geçirmeyecek ya görüşse ne olur ki ? :)
eşim eşli görüşmeye olumlu bakmıyor, kaç kez söyledim hiç yanaşmıyor, gündüz siz başbaşa görüşün o yeter diyor deyin, açık açık söyleyin
hem zaten kendini sürekli davet ettiren insanlarıda hiç sevmem, hadi davet ettirdin diyelim yani karşıdan ses çıkmıyorsa üstelemenin anlamı yok, begenmedim arkadasınızın tarzını, eşiniz haklı
başka bir arkadaşınızın sizde 5 gün kaldığından bahsetmişsiniz.demek ki eşiniz ailece görüşmelere karşı değil.bu arkadaşınızla ailece görüşmeye karşı.madem eşiniz istemiyor.siz de uygun bi dille arkadaşınıza anlatın.kırlırsa kırılsın.yapacak bişey yok.
bi de gelmek isteyen birine gelme demek bana çok ayıp geliyor
yani çok samimi olmamak kaydıyla ve yemeği beraber yesek de sonra ayrı odalarda oturmak şartıyla karşı değil evet
merhabalar. hemen konuya giriyorum. benim evli bi arkadaşım var kendimiz gündüzleri birbirimizin evlerimize gidip görüşüyoruz.fakat eşlerimizle birlikte hiç görüşmedik. şimdi arkadaşım bana 'bizi yemeğe davet etsene' dedi ben eşim kabul etmeyebilir diye önce bi tarih vermek istemedim ama arkadaşım iki defa daha söyledi şu gün gelelim olmazsa bugün gelelim falan... eşim onun eşini hiç görmedi fakat ben onunla ilgili bi şeyler anlattım kendi eşime. kötü ve tasvip edilmeyecek şeyler değil ama eşime uygun gelmeyen şeyler.....açıkçası biraz da önyargılı davranıyor bu yüzden gelemezler ben istemiyorum diyor. ama ben de mahçup durumda kalıyorum sonuçta kendim çağırmadım kine yapmalıyım