- Konu Sahibi almanyalibirgelin
-
Bana eşim o...pu dicek bide paralı dicek başlarım senin fantezine de şeyinin keyfine de der ondan uzaklaşırım soğumamı söylemiyorum bile bitiririmYaa tamam arkadaşlar dediği kötü bir şey ama eşimi de seviyorum yani ona cephe aldıracak şeyler yazıyorsunuz.Sadece cinsellikte fantezi böyle konuşmalar istiyor. Yoksa cinsellik harici asla böyle şeyler demez pamuk gibidir. Ama ne bileyim hayal kurmak istiyor. Yani ne desem bekarken bırak cinsel ilişkiyi hiç kız arkadaşı olmamis,
arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
bende cinsellik anında birden bozmak istemiyorum. Hani ne bileyim işin sonunun ne olacagini.. sadece susup geçmiştim öyle deyince..
Gitmediğini nerden biliyorsunuz vaktinde? Bir de alttan alttan tehdit de ediyor oralara mı gidem diye, ha bir de gitseymiş... Bu durum sizi rahatsız ediyorsa her ilişki sonu 500 TL isteyin, daha demez öyle şeyler.Yaa tamam arkadaşlar dediği kötü bir şey ama eşimi de seviyorum yani ona cephe aldıracak şeyler yazıyorsunuz.Sadece cinsellikte fantezi böyle konuşmalar istiyor. Yoksa cinsellik harici asla böyle şeyler demez pamuk gibidir. Ama ne bileyim hayal kurmak istiyor. Yani ne desem bekarken bırak cinsel ilişkiyi hiç kız arkadaşı olmamis,
arkadaşlarım öyle yerlere giderken heves ediyordum ama gitmedim şimdi sende yaşamak istiyorum diyor. Napayım oraya mi gideyim diyor.
bende cinsellik anında birden bozmak istemiyorum. Hani ne bileyim işin sonunun ne olacagini.. sadece susup geçmiştim öyle deyince..
Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
Sizce nasıl karşılık vermeliyim kafam çok karıştı.
Kaça pazarlıyorsa derken?Fazla ileri gitmiyor musunuz bu kadının da bir gururu varKaça pazarlıyorsa o kadar para versin.
benim neyimsin
seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor
Euro almış başını gitmiş sen halen burada ne yapayım diye sor...Kaç para istersin
Beleşe mi gitsin kız 500 tl neyGitmediğini nerden biliyorsunuz vaktinde? Bir de alttan alttan tehdit de ediyor oralara mı gidem diye, ha bir de gitseymiş... Bu durum sizi rahatsız ediyorsa her ilişki sonu 500 TL isteyin, daha demez öyle şeyler.
Üzüldüm eşiniz adına. Kaç yaşında ki?Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
İnsaflı davranmışım yine.Beleşe mi gitsin kız 500 tl ney
387 tl ediyor o paraya don inmez arkadaşSeninde gönlün var gibi gibi.. Ee kocama cephe aldıracak şeyler yaziyorsunuz demişsinde bacım biz böyle bir durmda ne diyelim. !?!?!?
İyi o zaman saati 50 dolar de geç kocana asdfshsjsjjs
Kız neticede nikahlı kocasıdır olsun düşman malımı kız adamın ocağına incir ağacımi dikicek.387 tl ediyor o paraya don inmez arkadaş
500 az mı yav baya da pahalılarmış piyasanın nabzını onlar tutuyor desene ehuehBeleşe mi gitsin kız 500 tl ney
Kız neticede nikahlı kocasıdır olsun düşman malımı kız adamın ocağına incir ağacımi dikicek.
Euro bağıra bağıra almış başını gitmiş biz halen tl hesabindayiz500 az mı yav baya da pahalılarmış piyasanın nabzını onlar tutuyor desene ehueh
Fakirlik ruhumuza işlemiş napalim assfgdsEuro bağıra bağıra almış başını gitmiş biz halen tl hesabindayiz
Tövbe tövbe.Arkadaşlar afedersiniz ama eşim genelde ilişki esnasında sen benim neyimsin dediğimde orspnm dememi ister. Hadi bı nebze anlıyorum. Dirty talking diyorlar ya ama son zamanlarda seni parayla da yapmak istiyorum falan diyor. Kaç para istersin vs. Tam or.spu gibi yapmak istiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?