Eşimin oyun bağımlılığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi EvKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bende defalarca konuştum ama sonuc degısmedi. Evi terkedip gidesim geliyor. O derece yani. Çıldırmamak elde değil
Bebeğiniz var mı benimki biraz daha anlayışlı gibi yani anladı beni bende aşırı kısıtlamıyorum. Eşim duygusal olduğu için ordan giriyorum ben sende damarından gir. Çok iyi anlıyorum seni bende öyleydim hala da çok oynasa öyle oluyorum. Bebeğe karar verdik bende onla oyalanıyorum araştırıyorum felan

Bebeğiniz var mı benimki biraz daha anlayışlı gibi yani anladı beni bende aşırı kısıtlamıyorum. Eşim duygusal olduğu için ordan giriyorum ben sende damarından gir. Çok iyi anlıyorum seni bende öyleydim hala da çok oynasa öyle oluyorum. Bebeğe karar verdik bende onla oyalanıyorum araştırıyorum felan

Biz aslında çok zor zamanlardan geciyoruz. Doğumuma bir gün kala bebeğim öldü ve altı aydır çok ama çok zor günler geciriyoruz. Hamileliğim sıkıntılı gectı cok bulantılar kusmalar filan derken 21.haftama kadar bildiğin yattım ve serumla dolaştım. Eşim o ara oyuna sardı. Sonrasındada ben iyice agırlasmıstım ve bu kezde erkenden uyuyup kaldıgım için tek sıkıldıgından oyun oynadı. Ve sonra yasadıklarımız.. şuanda bi kaçış gibi kendini orada mutlu hissediyor sanırım. Ve biz hergun dahada uzaklaşıyoruz birbirimiZden

Biz aslında çok zor zamanlardan geciyoruz. Doğumuma bir gün kala bebeğim öldü ve altı aydır çok ama çok zor günler geciriyoruz. Hamileliğim sıkıntılı gectı cok bulantılar kusmalar filan derken 21.haftama kadar bildiğin yattım ve serumla dolaştım. Eşim o ara oyuna sardı. Sonrasındada ben iyice agırlasmıstım ve bu kezde erkenden uyuyup kaldıgım için tek sıkıldıgından oyun oynadı. Ve sonra yasadıklarımız.. şuanda bi kaçış gibi kendini orada mutlu hissediyor sanırım. Ve biz hergun dahada uzaklaşıyoruz birbirimiZden
Ozaman onada hak vermek lazım. Ama sende haklısın bence burda tek yapmaman gereken huzursuzluk çıkarmak çünkü iyice oyuna iter eşini. Oyunu hiç konuşma sen oynama dedikçe oynar ona seninle vakit gecirmenin daha güzel olduğunu ispatla. O oyun oynarken sende ilgileniyo gibi yap oyun hakkında soru sor felan. Eşini en iyi sen tanıyosun zayıf anında duygusal konuş sadece

Arkadaşlar bir derdim var.
Evliyim , eşime 8 milyara leptop istedi oyun leptobu çok istedi diye aldık. Sonra hangi oyunu istediyse almasına izin verdim. Şuan izin zamanımızdayız. Sürekli oyun oynuyor. Yani artık çok mutsuzum biliyor da tamam şimdi çıkıcam sonra film izleyelim falan diyor. Sürekli oyunşarda arkadaşlarıyla oynuyor. Sabahtan bir başlıyor ben yemek yapana kadar. Sonra yemeğini yiyor 11 e 12 ye geceye kadar. Arada bir benimle de canı isterse oynuyor. Ve artık mutsuzum bağımlı oldu resmeb
Bu adam calismiyormu

Bi ara ben de yakalandım o hastalığa. Artık herkeste var. Online oyunlar dünyada oynaniyor ve turnuvalar yapılıyor.futbol gibi sampiyonalar falan oluyor ulkeler arası.
Bi de ekipmanlari saglamsa bırakması çok zor.

Birlikte yabanci surukleyici bir diziye baslayabilirsiniz. Bir suru oyle meshur diziler var.Aksam misir cips kola falan ortam yaparsınız. Bi de dizi oldugu icin internetten kolayca her gun izleyebilirsiniz.
Hdmı kablosu ile tv ye baglayip buyuk ekranda izlersiniz erkekler sever boyle isleri :)

Ne demisler civi çiviyi söker :KK76:

Bunu yaşamayan bilemez. İnsan dısardan bakınca bu yuzden eşle kavga mı edilirmiş diyor. Ama inan seni okadar ıyı anlıyorum ki..
1,5 yıllık evliyim bu sebepten dolayı defalarca tartıştık. Artık en son dün gece bildiğin ıfak çaplı bi sinir krizi gecirdim. Ama sonuc: aynı

Suan içerde oyun oynuyor ..

Bilemiyorum. Gercekten bilemiyorum..eşimi çok seviyorum. Ama bazen oyle kotu hıssedıyorum ki kendimi gercek sevgi bu mu acaba diye sorguladıgım zamanlar oluyor artık. Çözüm ne bilmiyorum. Ben her yolu denedim. Karsıma aldım konustım, agladım zırladım, küstüm trip attım , kendi köşeöe cekildim, umursamıyırmus gibi davrandım vs vs..ama degısen hiç bir sey yok!
Ben daha ilerisini de yaptım, iki çocuğumu alıp evi terk ediyorum senin bu oyun sevdan yüzünden dedim ve çıktım evden. inanın oyunu bırakıp peşimizden bile gelemedi. O arada oğlum etkilenmesin diye eve geri döndüm, oyun biter bitmez gelecektim diyor.:işsiz: Güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.
O ana anladım ki ya kabullenecektim yada boşanacaktım. Kabullendim.

Deli gibi oyun oynamak akıllı işi değil..sıkıntılarınız mı var?
Kendimden pay biçiyorum normalde çok çok az oyun açarım sıkılırım vs ama sınav zamanları ay şu kağıdı okuyayım sonra bi el filan diye kaptırırım çünkü düşünmeyi engelliyor stresle bi nevi başetme yöntemi..
İyi mi? Hayır ama öyle
Sorunun kaynağını bulun önce bence

aldiginiz oyuncagi boz..yoksa sizin aile huzurunuz bozulacak...

Back
X