- 17 Kasım 2020
- 36
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi melek safiye
-
Bu neeBiz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.
Hak ediyorsa al. Biz de ilişkimizde her ay hediye almayı adet edinmistik ama asgari ucretli çalışanlardık. Bazen 30 liralık bazen 300 liralık alırdı. Benden özel bir şey istemezdi. Ne alsam mutlu olurdu. Sonunda aldattı. Benim aldıklarımı başkasıyla kullanıyor. Eğer durumunuz yetiyorsa eşinizle mutluysanız onu buna değer görüyorsanız alın. Ben onun yüzündeki gülümsemeyi görmek için cebimdeki son parayı harcardim. Keşke yapmasaydim. Eğer siz de seviyorsanız onu alın derim benİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
Sizde almayın madem anlaşma yi ilk eşiniz bozmuşİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
1000 tl çantaya eşiniz pahalı demişken siz 300 tl hediyeye pahalı diyorsunuz
Bence ikiniz de olmuşsunuz gayet
Siz ona almayın, o da size almasın. İkiniz de kendinize hediye alın. Mis gibi çözüm.
3000 tl değerinde elektronik hediye istemiş eşi1000 tl çantaya eşiniz pahalı demişken siz 300 tl hediyeye pahalı diyorsunuz
Bence ikiniz de olmuşsunuz gayet
Ay evet eksik okumuşum3000 tllik istemiş kuzucum sıfırı eksik mi okudun acaba
Tamam anladım arkadaşlar vurmayın3000 tl değerinde elektronik hediye istemiş eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?