Eşimin pahalı hediye istemesi

melek safiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
36
9
1
35
İyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum

Hak ediyorsa al. Biz de ilişkimizde her ay hediye almayı adet edinmistik ama asgari ucretli çalışanlardık. Bazen 30 liralık bazen 300 liralık alırdı. Benden özel bir şey istemezdi. Ne alsam mutlu olurdu. Sonunda aldattı. Benim aldıklarımı başkasıyla kullanıyor. Eğer durumunuz yetiyorsa eşinizle mutluysanız onu buna değer görüyorsanız alın. Ben onun yüzündeki gülümsemeyi görmek için cebimdeki son parayı harcardim. Keşke yapmasaydim. Eğer siz de seviyorsanız onu alın derim ben

Sizde almayın madem anlaşma yi ilk eşiniz bozmuş

Madem size hediye alırken pintilik yapıyor ve sizden kaç mislini istiyor, ben olsam almazdım. Size diyelim ki 300 TL lik hediye aldı sizde ona o değerde alın.

Hem bu erkeklerin pahalı bir hediye istemesi de çok irite birşey değil mi? Bu ne yahu?

Sakın istediği hediyeyi alma. Laf söylemeye hakkı yok.

1000 tl çantaya eşiniz pahalı demişken siz 300 tl hediyeye pahalı diyorsunuz
Bence ikiniz de olmuşsunuz gayet

3000 tllik istemiş kuzucum sıfırı eksik mi okudun acaba
Ay evet eksik okumuşum
Ben de konu niye saçma geldi diyorum
İlk mesajımı dikkate almayın o zaman

Benim hediyeme pahalı diyene 3 katı parayı verip hayatta hediye almam
Ayrıca hediyeleşmek bu değil
Sizinki ticari antlaşma gibi olmuş
Antlaşma kurallarına fiyatı da ekleyin bence
Birbirimizin hediyesi birbirinden +-200 300 tl fark olabilir gibi

Anlaşma yaparak hediye alacaksa bence hiç almasın daha iyi. Böyle bir anlaşmayı yok sayarak cevap veriyorum. Elektronik bir eşya için 3 bin çok ucuz benim eşim de 10 bine pc istiyor ve beğendiğini alacağız. Ona 10 bin TL istediği şeyi aldık diye 1000 TL çanta beğenmem de almak istese aldırmam da benim için bir çantaya o parayı vermek gereksiz. Mesela bir kolye bileklik vs istesem eşim de hiç düşünmez benim istediğim şeyi alır. Karşılıklı anlaşma yerine alınacak ürünün fiyat/performans bakarız o fiyata değeceğini düşünüyorsak alırız. Bence eşlerin kendileri için istedikleri anlaşma veya sıraya bağlı olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…