Eşimin pahalı hediye istemesi

Almıyorsa almayın. Alıncada off ben şimdi ne alıcam bunun altında ezilmemeliyim modu oluşuyor,o da zor..

E ilk anlattığınız hikayeyle şu anki hiç aynı değil ama.

Ben eşimin ilk doğum gününde . Yani evlendikten sonra ilk doğum gününde. Eşimin kartini aldım . Lazım diye. Aldım kartı kendime elbise aldım.esime üç ayrı hediye aldım. Sofralar hazırladım. Giyindim suslendim. Önce yemek sonra hediye Faslı. Neyse beğendi falan. Sonra dediki senin paran yoktu ki nasıl aldın bunları. Dedim senin kartinla. Bidaha bana hediye alma dedi. Tamam dedim. Kendi doğum günüm olunca sipariş veriyorum . Ne ihtiyacım varsa. Doğum günüm diye lazım olmayan bişey istemem. Öyle yani. Bı kere yap bunu bence. Bidaha istemez

Biz de diyoruz ki canısı bu hediyeleşme işini bırakın saçma bi yere doğru gidiyo bugün iyi güzel yarın öbür gün tuhaf hal almaya başlıcak ki başlamış bile bence böyle bişeye gerek Yok içinden geldiği hediyeyi al eşin sana nasıl demiş param Yok sen de ona de param buna yetti bunu aldım he ihtiyaçlar zaten ihtiyaç dahilinde alınır illa özel günlerde olmasına gerek Yok ki özel günlerde özel hissetmek hissettirmek önemli olan şey

Birbirinizin hesaplarinda ne kadariniz var bilmiyor musunuz?O kadar param yok demis mesela siz bir hediye istediginizde.Siz bunu bilmiyor muydunuz.Hesaplariniz ayri saniyorum cunku o 3000 lira sizden degil evden cikacak ama kime diyorum siz de 1000 liralik canta istemissiniz

Bin liraya çanta alacakmıydınız hakikaten. bu arada üçbin lira elektroniğe çok değil.

O zaman eşini bütçem yetmiyor parayı yarı yarıya verelim de öyle alalım de

Bin liraya çanta alacakmıydınız hakikaten. bu arada üçbin lira elektroniğe çok değil.
Hayatımda hiç 1000 tllik çanta görmedim Nişan alışverişinde eşim hediye olarek 400 tllik çanta almıştı. Kıyıp takamıyorum yavrucağa canım benim

Zenginin hali de, derdi de bir başka valla.
Ben çikiletayı hediye olarak kabul eden insanım, 1000 TL lik çanta 3000 TL lik elektronik hediyeler beni aştı

Şaka bir yana herkes kendi istediği kendisi alsın, kimse gerilmesin.

Hayatımda hiç 1000 tllik çanta görmedim Nişan alışverişinde eşim hediye olarek 400 tllik çanta almıştı. Kıyıp takamıyorum yavrucağa canım benim
Aynen ama tak benimde nişanda alınmıştı ama takmaya takmaya derisi soyuldu. Bin liraya 20 çanta alırım ben. Hiçte önemi yok fermuarı kırılsa direk atıyorum birde bin liralık çantanın yasını tutamayacam

Kardeş oyun konsolu falandır. 1000 liralık çanta kullanan aile 3000 TL lik cep telefonu yada başka işe yarar bir elektronik eşya kullanacak hali yok
Benimde telefonum 3 bin değil ama telefonum yani her işimi görüyorum onunla o yüzden acımıyorum telefonuma verdiğim paraya ama çantaya vermem veremem tabiki yaşam biçimi haddime değilde

Anom üzülüom yav takarken biryerine birşey olsa Neyse kıraym bu zinciri iyisi

Ben almam gebersin g. vat

Erkekler zaten öyle hediyeden anlam çıkaran insanlar değiller, düz tipler. Sen alırsın pahalı saat, pahalı takım sonra terk eder başka kadın kovalarken takar. Bu adamlarda vefa duygusu falan yok, almasaydın der geçer. Almayın kızlar almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…