- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi melek safiye
-
E ilk anlattığınız hikayeyle şu anki hiç aynı değil ama.Arkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak
Ben eşimin ilk doğum gününde . Yani evlendikten sonra ilk doğum gününde. Eşimin kartini aldım . Lazım diye. Aldım kartı kendime elbise aldım.esime üç ayrı hediye aldım. Sofralar hazırladım. Giyindim suslendim.İyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
Biz de diyoruz ki canısı bu hediyeleşme işini bırakın saçma bi yere doğru gidiyo bugün iyi güzel yarın öbür gün tuhaf hal almaya başlıcak ki başlamış bile bence böyle bişeye gerek Yok içinden geldiği hediyeyi al eşin sana nasıl demiş param Yok sen de ona de param buna yetti bunu aldım he ihtiyaçlar zaten ihtiyaç dahilinde alınır illa özel günlerde olmasına gerek Yok ki özel günlerde özel hissetmek hissettirmek önemli olan şeyArkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak
Birbirinizin hesaplarinda ne kadariniz var bilmiyor musunuz?O kadar param yok demis mesela siz bir hediye istediginizde.Siz bunu bilmiyor muydunuz.Hesaplariniz ayri saniyorum cunku o 3000 lira sizden degil evden cikacak ama kime diyorum siz de 1000 liralik canta istemissinizArkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak
Bin liraya çanta alacakmıydınız hakikaten. bu arada üçbin lira elektroniğe çok değil.İyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
O zaman eşini bütçem yetmiyor parayı yarı yarıya verelim de öyle alalım deArkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak
Hayatımda hiç 1000 tllik çanta görmedimBin liraya çanta alacakmıydınız hakikaten. bu arada üçbin lira elektroniğe çok değil.
Aynen ama tak benimde nişanda alınmıştı ama takmaya takmaya derisi soyuldu. Bin liraya 20 çanta alırım ben. Hiçte önemi yok fermuarı kırılsa direk atıyorum birde bin liralık çantanın yasını tutamayacamHayatımda hiç 1000 tllik çanta görmedimNişan alışverişinde eşim hediye olarek 400 tllik çanta almıştı. Kıyıp takamıyorum yavrucağa canım benim
Kardeş oyun konsolu falandır. 1000 liralık çanta kullanan aile 3000 TL lik cep telefonu yada başka işe yarar bir elektronik eşya kullanacak hali yokBin liraya çanta alacakmıydınız hakikaten. bu arada üçbin lira elektroniğe çok değil.
Benimde telefonum 3 bin değil ama telefonum yani her işimi görüyorum onunla o yüzden acımıyorum telefonuma verdiğim paraya ama çantaya vermem veremem tabiki yaşam biçimi haddime değildeKardeş oyun konsolu falandır. 1000 liralık çanta kullanan aile 3000 TL lik cep telefonu yada başka işe yarar bir elektronik eşya kullanacak hali yok
Anom üzülüom yav takarken biryerine birşey olsaAynen ama tak benimde nişanda alınmıştı ama takmaya takmaya derisi soyuldu. Bin liraya 20 çanta alırım ben. Hiçte önemi yok fermuarı kırılsa direk atıyorum birde bin liralık çantanın yasını tutamayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?