- 24 Ağustos 2018
- 4.311
- 11.015
- 208
- Konu Sahibi melek safiye
-
Hissetmeyin oylesiniz zatenİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
3000 olacağına inanmamış sanırım. Ondan3000 tllik istemiş kuzucum sıfırı eksik mi okudun acaba
3000 olacağına inanmamış sanırım. OndanBenim de toplasan tüm cantalarim 1000 TL bile etmez
Çok özür dilerim ama çok saçma geldi banaİyi günler arkadaşlar.Bu konunu boşuna mı derd ediyorum haklımıyım hiç bilmiyorum.şimdi
Biz eşimle ikimizde çalışıyoruz.ve evlendiğimiz günden anlaştık ki özel günlerimizde ne hediye alacağımızı kendimiz söyleyecğiz.şimdi düşünüyorumda ben ne istesem eşim hep burun kıvırdı pahalı diye ve daha ucuz bişeyler aldı ama kendisi benden hep pahalı hediyeler ister.hiçbirzaman itiraz etmedim istiyorsa hep aldım.mesele para mövzusu değil ama insan bir garip hiss ediyor kendisini.en son ben doğum günümde bir çanta istedim 1000tl pahalı diye almadı daha ucuza başka çanta aldı.şimdi kendi doğum günü ve 3000tl civarında elektronik eşya var onu istiyor.almalımıyım yoksa ne yapsam hiç bilmiyorum kendimi enayi gibi hiss ediyorum
Robot süpürge bile alamam maaşım yetmiyorBen de fakirim beybi aynı yerden bakıyoruz hayataElektronik alet robot süpürge değilse de verdirmesin 3000 tlyi hep annelere mi ev eşyası alınacak
Ben eve alınan hediyeleri üstüme alınamıyorum yaRobot süpürge bile alamam maaşım yetmiyor
Ben eve alınan hediyeleri üstüme alınamıyorum ya
Robot süpürge ev içindir
Ha kocama süpürgeyi alırım canımYıllarca anneler gününde tava alındı bu kültürde robot süpürgeyi kocama hediye olarak alabilirim şahsen ben, gayet içim kaldırır
Hediye alınması çok güzel gerçekten ama iş parayla olculmeye gelince tadı kaçıyor. He adam gider sırf almış olmak için pahalı bir şey alır ben mutlu olmam mesela ama oturur düşünür benim için özel bir şey alır veya bir organizasyon ayarlar ben daha çok mutlu olurumÇok özür dilerim ama çok saçma geldi banabence siz artık bu hediyeleşme işinden vazgeçin hediyeleşmek mutlu etmek mutlu olmak böyle bişey değil çünkü..işin biraz cılkı çıkmış gibi görünüyor. Ben olsam ona Doğum günü diye pasta yapardım hazır bile almazdım bazı şeyler pahayla ölçülemez ölçülmemeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?