Eşimin pahalı hediye istemesi

Hissetmeyin oylesiniz zaten

3000 olacağına inanmamış sanırım. Ondan Benim de toplasan tüm cantalarim 1000 TL bile etmez

Ben de fakirim beybi aynı yerden bakıyoruz hayata Elektronik alet robot süpürge değilse de verdirmesin 3000 tlyi hep annelere mi ev eşyası alınacak

Çok özür dilerim ama çok saçma geldi bana bence siz artık bu hediyeleşme işinden vazgeçin hediyeleşmek mutlu etmek mutlu olmak böyle bişey değil çünkü..işin biraz cılkı çıkmış gibi görünüyor. Ben olsam ona Doğum günü diye pasta yapardım hazır bile almazdım bazı şeyler pahayla ölçülemez ölçülmemeli..

Kızıma ve oğluma para veriyorum yaş günü için ve noel bayramı için, istediklerini alsınlar. Torunlarıma anneleri babaları ne derse, onu alıyorum, arkadaşlar arasında hiç hediye yapmayız ve beraber yaşadığım erkek arkadaşım için, doğum gününe daha haftalarda önce eğer vitrinde birşey görünce hemen o gelirse aklıma ve bu onun çok hoşuna gider diye düşünürsem, hemen alırım ve saklarım doğum gününe kadar. Şimdiye kadar havalara uçtu sevincinden. O kendisi bana daha orijinal hediyeler yapıyor, hoşuna gittiği için. Geçen sene mesela, evin bodrum katını jimnastik stüdyosuna benzetmiş, ne ararsan vardı ve doğum günümde bir personal trainer geldi, 2 saat bana gösterdi, hangi alet ne için. Ben sade bir yağmurlu günde dışarı çıkıp stüdyoya gitmek istemediğim için ve şimdi ne güzel olurdu, insanın kendi stüdyosu olsa dediğim için. Ama ben onu o zaman, sade öyle hiç bir şey düşünmeden demiştim. Biz birbirimizin hediye fiyatlarına bakmıyoruz. Bazı zaman, küçücük hediyeler daha kıymetli oluyor ve insanı sevindiriyor.

Hediyeleşmek bu değil ki ama. Sizi düşünmeli, ne istediğinizi bilmeli, özen göstermeli. Üstelik pahalı hediye aldırıp kendi ucuz hediye alıyorsa bildiğiniz cimri ve köylü kurnazı bu adam. Sizin yerinizde olsam öyle adam için beş kuruş harcamazdım. Ayrıca bu hislerinizi de söylemekten çekinmeyin bence, şimdiye kadar bu yaptığına sustuysanız büyük hata. Ben olsam direk yüzüne vururdum, karşısında enayi olmadığını bilsin yani

Hediye alınması çok güzel gerçekten ama iş parayla olculmeye gelince tadı kaçıyor. He adam gider sırf almış olmak için pahalı bir şey alır ben mutlu olmam mesela ama oturur düşünür benim için özel bir şey alır veya bir organizasyon ayarlar ben daha çok mutlu olurum

Instagram'da görüyoruz ya şöyle şık bir kolye alıyor içine de güzel bir not yazıyor. Sürpriz bir şekilde gönderiyor. Onlar ne kadar hoş mesela. binlerce liraya gerek bile yok.
Benim erkek arkadaşım - yine vurguluyorum beni aldattı - bana hediye alacak ama söylemiyor ne alacağını sana öyle bir şey alıcam ki çok mutlu olacaksın çok sasiracaksin diye. Tabi ben yüzük falan bekliyorum artık Nirvana olmuş beklentim. Gitmiş gratise bana makyaj malzemeleri almaya çalışmış beceremeyince de çalışanlara benim resmimi göstermiş bu kıza hangi renk oje ruj allık yakışır diye beaulisin en ucuz ürünlerini almış parası da yetmemiş paket yaptırmış elinde koca Gratis hediye kutusuyla tüm semttekilere alay konusu olmuş. Ama ben çok mutlu olmuştum benim için böyle uğraştı diye. He yeni birini bulana kadardı bu uğraşı ama olsundu. Hediyelesmeyi parayla sınırlamayın sonra o hediyeler kafada paralanır

Arkadaşlar yanlış anlaşılmanı düzelteyim önce yani eşim sırf pahalı olsun diye aldırmıyor sadece uzun zamandır istediği birşey ama her defasında istediği şeyler hep pahalı olmuş oluyor.çok utanıyorum sen bana ucuz aldın brn sana pahalı alamam demeğe.bir keresinde istediğimi aldı uzun zamandır gitmek istediğim yere tatile götürdü beni.ama digerlerinde o kadar param yok diyib başka şeyler aldı.nasıl kibarca redd edebilirim hiç bilmiyorum.almazsam gerçekten çok kırılıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…