• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Para Tutkusu.....

ya biz ana babadan böyle gördük baba çalışır annenin eline parayı teslim eder;kadın cagızda gerekenleri halleder ..
ne bu valla en sinir olduğum mevzudur..
ne o çocuk gibi harçlık mı alacaksın..ozaman otur canım evde niye çalışıyorsun ki..
eşşek gibi çalışsın baksın sanaaaa..:27:
kolay değil öyle ev çekip çevirmek..göreyim boyunu posunudaaa haa derim ki benim eşim hesabını kitabını biliyor da vereyim parayı ama hepsini değil tabikiii..
ne bileyim yaa kime güvenecegizki para güç arkadaş ona göre gücünü eşinin ellerine verme helede bir el oğlu için....
yarının ne olacagı belli mi şimdiden seninle paran için kavga etsin yok evi kırsın döksün onca laf etsin..
iyi düşün allah aşkına bu sorun her zaman önüne çıkacak..
kadını en basit sindirme yolu..işine gelince para ver işine gelince verme..üstelik hesap sorrrr..
allahım böyle evlilik yapacagıma hiç yapmam paşa gibi kendim kazanır kendim yerim..:47:
hiç olmazsa böyle adsamlara karılık yapmamış olurum :41:

Seni niye aldım ne demek?Marketten malmı alıyor?Kadın tabiki yemeği falan yapar ama marketten mal alır gibi konuşması hoş değil.Çalışmayacağınızı söyleyin bakalım napacak?

[Böyle ince hesapların peşindeki bir adamla kaç yıl evli kalıcam merak eiyorumm.. yorumunuz için teşekkür ederim.. sizin eşiniz gibi davransaydı zaten kavga etmezdik.. :(
QUOTE]

peşin peşin böyle düşünme lütfen... bak ben de evleneli 1,5 sene oluyor başlarda saçma sapan nedenlerle kavga ediyorduk hem de oldukça sert ama sonra bitti gitti...birlikte yaşamaya alışmak zor, belki de eşin ev geçindirmek v.s. gibi şeylerden ürkmüştür, başa çıkamayacağını düşünüyordur, belki biri ona bunu tembihlemiştir vs vs...ama çözme ihtimaliniz var her zaman için....

üzme kendini şimdiden

sizinle maaşınız içinmi evleniyor. birde etrafı kırıp döküyor. bence en önemli olayda bu. sinirlerine hakim olaması. bunun zamanla size dönmemesine dikkat edin.
bakın siz alayım tersi olsun dediğinizde yorum yok. bencil,saldırgan bir eş adayı. iyi düşünün bunları.

Evet canım zaten düzgünce oturup konuşabilseydik bak böle böle borçlarımız var hepsini ikimiz ödicez senin benim yok diyebilseydi agzımı acıp tek kelime etmiyecektim.. bencil olduğu ortada düğünüme 10 gün kaldı vazgeçememde ne yapıcam bilemedimm :(

yaklaşık 4 yıllık evliyim ve bu güne kadar maaşımı alıp eşimin eline saymışlıgım yoktur. sadece kendi giderlerim için harcıyorum diyemem ama öle fazlada bir katkım oldugu söylenemez mutfak alışverişi yaparım evimin ufak tefek ihtiyaclarını alırım ama cogunlugu kendi giderlerim için harcarım, eşimin maaşı benimkinin 4 katı çok şükür borcumuz harcımızda yok iyi kötü birikimimizide yapıyoruz bi zahmet kazandıgımada el uzatmasın, sonuçta hiç çalışmıyor ihtiyaclarımı onun maaşındanda karşılıyor olabilrdim şükretsin:) bence sende tabiki borclarınız bitene kadar destek olmalısın eşine ancak o maaş bi kere onun eline verilmeye başlarsa borçlarda bitse bu düzen devam eder gibi geliyor bana...

inşallah bakalım görücez zamanla :50:

Böyle ince hesapların peşindeki bir adamla kaç yıl evli kalıcam merak eiyorumm.. yorumunuz için teşekkür ederim.. sizin eşiniz gibi davransaydı zaten kavga etmezdik.. :(

Rica ederim;
Her erkeğin aynı olmasını bekleyemeyiz,ama erkeği şekillendirmekte bence kadınının elinde.
Hem ortada kavga edilecek bişeyde yok,zaten siz değil o kavga etmiş besbelli.
Karşınıza alıp,hayatım ben özgüvenimi kazanmak,asosyal olmamak,kendi ayaklarım üzerinde durmak,geleceğime maddi manevi yatırım yapmak için çalışıyorum.Tamam evleniyoruz hayatı birlikte paylaşıcaz,sana evimize desteklerim elbette olucak ama bırakta ben seve isteye bunu paylaşabileyim..Böyle zora sokarak sağlıklı bi paylaşım olmayacak,buna mecburmuşum gibi hissettirme...diyebilirsin.:34:

baştan bu konuda taviz vermemek en doğrusu bence...

Bakalım görücez.. yemeğide sen yap madem sorumluluk sende diyorum.. seni niye aldım ben diyor.. bu ne demek hizmet edeyim diye almış vay be.. :44:

Erkeklerin genelinin verdiği bi cevap evle ilgili olduğunda ben seni niye aldım takılma çok :) herkesin huyu farklı ben maaşımı verdiğim için sıkılmadım açıkcası ama eşime güveniyorum satır satır yazar borçlarını ödediğimizi paranın ne kadar geldiğini nereye gittiğini biliriz Güvenin yoksa üstüne düşeni ver gerisi benim dersin baştan nasıl giderse öle olurmuş ne diyim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin iyi düşünki herşey iyi olsun.

ya biz ana babadan böyle gördük baba çalışır annenin eline parayı teslim eder;kadın cagızda gerekenleri halleder ..
ne bu valla en sinir olduğum mevzudur..
ne o çocuk gibi harçlık mı alacaksın..ozaman otur canım evde niye çalışıyorsun ki..
eşşek gibi çalışsın baksın sanaaaa..:27:
kolay değil öyle ev çekip çevirmek..göreyim boyunu posunudaaa haa derim ki benim eşim hesabını kitabını biliyor da vereyim parayı ama hepsini değil tabikiii..
ne bileyim yaa kime güvenecegizki para güç arkadaş ona göre gücünü eşinin ellerine verme helede bir el oğlu için....
yarının ne olacagı belli mi şimdiden seninle paran için kavga etsin yok evi kırsın döksün onca laf etsin..
iyi düşün allah aşkına bu sorun her zaman önüne çıkacak..
kadını en basit sindirme yolu..işine gelince para ver işine gelince verme..üstelik hesap sorrrr..
allahım böyle evlilik yapacagıma hiç yapmam paşa gibi kendim kazanır kendim yerim..:47:
hiç olmazsa böyle adsamlara karılık yapmamış olurum :41:

dimii vallahii keske evlenmeseydik bu kadar erkenn biraz daha bekleyip tanısaydım keskeee:43:

Seni niye aldım ne demek?Marketten malmı alıyor?Kadın tabiki yemeği falan yapar ama marketten mal alır gibi konuşması hoş değil.Çalışmayacağınızı söyleyin bakalım napacak?

söylicem canım kendi çalışsın kendi geçindirsin bakalım kolaymıymış... beni kendine hizmetci diye almış beyfendi...

[Böyle ince hesapların peşindeki bir adamla kaç yıl evli kalıcam merak eiyorumm.. yorumunuz için teşekkür ederim.. sizin eşiniz gibi davransaydı zaten kavga etmezdik.. :(
QUOTE]

peşin peşin böyle düşünme lütfen... bak ben de evleneli 1,5 sene oluyor başlarda saçma sapan nedenlerle kavga ediyorduk hem de oldukça sert ama sonra bitti gitti...birlikte yaşamaya alışmak zor, belki de eşin ev geçindirmek v.s. gibi şeylerden ürkmüştür, başa çıkamayacağını düşünüyordur, belki biri ona bunu tembihlemiştir vs vs...ama çözme ihtimaliniz var her zaman için....

üzme kendini şimdiden

belki düzelirr,umut ediyorum sevmesem bu kadr gücüme gitmez bildiğimi okurum.. annesinin yanında etti kavgayı birde.. kadın ikide bir bna laf sokuyor. oğlumu borca soktun siniri bozdun.. ne biçim gelinsin falann kaldıramıyorum bazı şeyleri.. birde annemin babamın bana destek olmadığını bildkleri halde bana eşimin özellikle böle davranması çok gücüme gidiyor..

Rica ederim;
Her erkeğin aynı olmasını bekleyemeyiz,ama erkeği şekillendirmekte bence kadınının elinde.
Hem ortada kavga edilecek bişeyde yok,zaten siz değil o kavga etmiş besbelli.
Karşınıza alıp,hayatım ben özgüvenimi kazanmak,asosyal olmamak,kendi ayaklarım üzerinde durmak,geleceğime maddi manevi yatırım yapmak için çalışıyorum.Tamam evleniyoruz hayatı birlikte paylaşıcaz,sana evimize desteklerim elbette olucak ama bırakta ben seve isteye bunu paylaşabileyim..Böyle zora sokarak sağlıklı bi paylaşım olmayacak,buna mecburmuşum gibi hissettirme...diyebilirsin.:34:

denerim ama faydası olmıyacak bence :(

baştan bu konuda taviz vermemek en doğrusu bence...

bencede canım...!

Erkeklerin genelinin verdiği bi cevap evle ilgili olduğunda ben seni niye aldım takılma çok :) herkesin huyu farklı ben maaşımı verdiğim için sıkılmadım açıkcası ama eşime güveniyorum satır satır yazar borçlarını ödediğimizi paranın ne kadar geldiğini nereye gittiğini biliriz Güvenin yoksa üstüne düşeni ver gerisi benim dersin baştan nasıl giderse öle olurmuş ne diyim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını versin iyi düşünki herşey iyi olsun.

sağol canım benimm

bak canım benim pazara markete tek çıkma.. her türlü alışverişi beraber yapın.. hem o kadar torbayı tek taşımamış olursun, hem tasarrufu öğretirsin, hem beraber güzel vakit geçirirsin hemde bir şey görüp beğendiğinde o sana almış olur daha mutlu olursun.. ben nişanlımla şimdiden beraber yapıyorum alışverişlerimizi çok hoşumuza gidiyor her alışverişte muhakkak bana bir şeyler alır.. hem sen bir gün şehir dışına bir yere gittiğin zaman kendi başının çaresine bakmayı da az çok öğrenir hemen annesinin yanına koşmaz.. dediğim gibi maaş zamanı paralar toplanır giderler ödenir kalan paradan iki tarafında cebinde para olması gerektiği için bir miktar bölüştürülür kalanı da ortak hesaba atılır birikim amaçlı bittikçe ihtiyaç oldukça da oradan çekilir.. mesela ben daha bu pazar konuştum çalışma odamıza birde muhasebe dolabı açacağım hiçbir fiş fatura dekont atılmayacak her şey saklanacak, çok fazla harcama yapılmışsa kontrol edilip gereksiz şeyler birdaha alınmamaya çalışarak tasarruf sağlanacak.. bu şekilde ayağını yorganına göre uzata bilirsin diye düşünüyorum bir malzeme kaç ay gidiyor kaç ayda bir ona ihtiyaç duyulup tekrardan alınıyor yeni ne harcamalar ekleniyor hepsini atlamadan hesaplamış oluyorsun.. çok ince bir hesap gibi görüne bilir ama bu tarz muhabbetler erkeklerin hoşuna gidiyor ve seni tutumlu aynı zamanda sorumluluk sahibi gösteriyor bu tarz birşeylede nişanlının düşüncesini değiştire bilirsin canımm.. haaa baktın gene aynı davranıyor 2 günde bir paran bitmesede para iste biriktir para bitti çok harcıyorsun dersede para sende olduğu için parca parca verdiğin için öyle oluyor ama ben tasarruf yaptım de bu defada sen ona harçlık vermeye başla böylelikle alışabilir belki bunun kötü birşey olmadığına canım...

Bu konuyu ilk ne zaman konuştunuz. Çok daha öncesinden konuşulup halledilmesi gereken bir mesele. Böyle bi şeyden ortalığı yıkıp dökecek saçma tavırlar sergileyen adamla da bence iki kere düşünün. Size biri sen hesabını bilmiyorsun diyor, seni neden aldım işi yapacaksın diyor, heşeyden önemlisi sana söz hakkı vermiyorum diyor ve siz ona hala kırgın, kızgın ya da küs değil misiniz? Nasıl bir başlangıçtır bu?

Erkeğin seni neden alıyorum yapıcaksın tabi ev işlerini demesi ne kadar çirkinse, erkek değil mi çalışıp bana bakacak maaşıma sulanmayacak da o kadar çirkin bir laf. Cidden bu ülkede beyin bedava.

baştan böyle bi konuda asla taviz verme senin benim mi olur bi evlilikte hem sen çalış al götür paranı ver onun eline isterse çıksın otursun evde sen bakarsın ona bu ne ya kendi maaşımı kendim çekerim eşimde kendi ben vermedikten sonra ne ister ne cüzdanımdn alır böle diye zaten ikimiz birleştiririz borcumuzu harcımızı öderiz geri kalanı yine bende kalır onunkide benimkide o yanına harcanıca kadar para alır yetmediğinde ben veririm ama senin nişanlının dediği gibi olmaz tatlım:19::19:

bak canım benim pazara markete tek çıkma.. her türlü alışverişi beraber yapın.. hem o kadar torbayı tek taşımamış olursun, hem tasarrufu öğretirsin, hem beraber güzel vakit geçirirsin hemde bir şey görüp beğendiğinde o sana almış olur daha mutlu olursun.. ben nişanlımla şimdiden beraber yapıyorum alışverişlerimizi çok hoşumuza gidiyor her alışverişte muhakkak bana bir şeyler alır.. hem sen bir gün şehir dışına bir yere gittiğin zaman kendi başının çaresine bakmayı da az çok öğrenir hemen annesinin yanına koşmaz.. dediğim gibi maaş zamanı paralar toplanır giderler ödenir kalan paradan iki tarafında cebinde para olması gerektiği için bir miktar bölüştürülür kalanı da ortak hesaba atılır birikim amaçlı bittikçe ihtiyaç oldukça da oradan çekilir.. mesela ben daha bu pazar konuştum çalışma odamıza birde muhasebe dolabı açacağım hiçbir fiş fatura dekont atılmayacak her şey saklanacak, çok fazla harcama yapılmışsa kontrol edilip gereksiz şeyler birdaha alınmamaya çalışarak tasarruf sağlanacak.. bu şekilde ayağını yorganına göre uzata bilirsin diye düşünüyorum bir malzeme kaç ay gidiyor kaç ayda bir ona ihtiyaç duyulup tekrardan alınıyor yeni ne harcamalar ekleniyor hepsini atlamadan hesaplamış oluyorsun.. çok ince bir hesap gibi görüne bilir ama bu tarz muhabbetler erkeklerin hoşuna gidiyor ve seni tutumlu aynı zamanda sorumluluk sahibi gösteriyor bu tarz birşeylede nişanlının düşüncesini değiştire bilirsin canımm.. haaa baktın gene aynı davranıyor 2 günde bir paran bitmesede para iste biriktir para bitti çok harcıyorsun dersede para sende olduğu için parca parca verdiğin için öyle oluyor ama ben tasarruf yaptım de bu defada sen ona harçlık vermeye başla böylelikle alışabilir belki bunun kötü birşey olmadığına canım...

kuzum biz nikahı 8 haziranda kıydık. agustosun 1nden beri kayınvalidemde kalıyorum işte bazı sebeplerden. provalarım falan olucak alışverişe gidilicek diye babamlara gitmedim..kayınvalidem 15 gün yoktu ewde..nişanlıma giderken 100 lira para bıraktı ev için.. ben ondan parada istiyemedim işide bıraktığım için kredi kartıma yüklendim. ewe gidip bişiler aldım marketten. hiç sormadı bunları nasıl aldın cebinde paramı vardı diye.. yiyecek birşey kalmadığında suratını asar,kahvaltıda değişik bişey görmedimi yemez. ya sucuk olacak ya yumurta ya sigara böreği gibi şeyler.. ben bu kalma işini nişanlılığımın ilk zamanları yapsaydım bunun la evlenmezdim heralde. zaten bana bi soguk bi garip tavırlar.. ya ben işi bırakmısım harçlığın varmı diye sormaz bile. geçen kuaföre gidicem para lazım bana diyorum çıkarıp annesi veriyor. bunebiçim iş ben anlayamadım .. ben evlenincedemi gidip annesinden istiycemm?? birde üstüne napıcan kuaförde diyor gelde deli olma... bu alışmış annesinden paraları almaya sıra bende ama yemezler.. ben bu yaşıma kadar annesiz büyüdüm.. anne baba ayrı benim.. babamla yaşadım hep.. sonra yalnış yaşadım bir süre.. genede öle yaparm ana kuzusu gelmesin annesinin evinden :43::43::43: annesi bile söylüyor ana kuzusu diye :50:

baştan böyle bi konuda asla taviz verme senin benim mi olur bi evlilikte hem sen çalış al götür paranı ver onun eline isterse çıksın otursun evde sen bakarsın ona bu ne ya kendi maaşımı kendim çekerim eşimde kendi ben vermedikten sonra ne ister ne cüzdanımdn alır böle diye zaten ikimiz birleştiririz borcumuzu harcımızı öderiz geri kalanı yine bende kalır onunkide benimkide o yanına harcanıca kadar para alır yetmediğinde ben veririm ama senin nişanlının dediği gibi olmaz tatlım:19::19:

ah bide o anlasa bunuu canımmm :2:

kuzum biz nikahı 8 haziranda kıydık. agustosun 1nden beri kayınvalidemde kalıyorum işte bazı sebeplerden. provalarım falan olucak alışverişe gidilicek diye babamlara gitmedim..kayınvalidem 15 gün yoktu ewde..nişanlıma giderken 100 lira para bıraktı ev için.. ben ondan parada istiyemedim işide bıraktığım için kredi kartıma yüklendim. ewe gidip bişiler aldım marketten. hiç sormadı bunları nasıl aldın cebinde paramı vardı diye.. yiyecek birşey kalmadığında suratını asar,kahvaltıda değişik bişey görmedimi yemez. ya sucuk olacak ya yumurta ya sigara böreği gibi şeyler.. ben bu kalma işini nişanlılığımın ilk zamanları yapsaydım bunun la evlenmezdim heralde. zaten bana bi soguk bi garip tavırlar.. ya ben işi bırakmısım harçlığın varmı diye sormaz bile. geçen kuaföre gidicem para lazım bana diyorum çıkarıp annesi veriyor. bunebiçim iş ben anlayamadım .. ben evlenincedemi gidip annesinden istiycemm?? birde üstüne napıcan kuaförde diyor gelde deli olma... bu alışmış annesinden paraları almaya sıra bende ama yemezler.. ben bu yaşıma kadar annesiz büyüdüm.. anne baba ayrı benim.. babamla yaşadım hep.. sonra yalnış yaşadım bir süre.. genede öle yaparm ana kuzusu gelmesin annesinin evinden :43::43::43: annesi bile söylüyor ana kuzusu diye :50:

Canım madem sen hayatın gerçek yüzünü genç yaşta görmüşsün, evliliklerin bazen sonsuz olmadığını, ne diye işini bıraktın ki?

Canım madem sen hayatın gerçek yüzünü genç yaşta görmüşsün, evliliklerin bazen sonsuz olmadığını, ne diye işini bıraktın ki?

benim ew düzenim olmadı hiç canım bi istanbulda bi izmirde oldum git gel le geçti ömrüm.. nişanlımla cok sorunlarımız vardı artık psikolejikman çökmüştüm sanırım hala öyleydim.. bu sebepten bıraktım işi.. sürekli ağlıyordum çalışamıyordum.. Bi ewim,düzenim olsun diye evlendim tabi severek ama sevgi herşeyi çözmüyormuş..

Canımsın benim ya :( Peki yeniden iş bulabilecek bir alanda mı çalışıyordun. Çalışmadan da kendini güncel tutup her an mesleğine yeniden dönecek gibi hazırlama şansın var mı? Allah yardımcın olsun.

ahh canım kıyamam ki sana ya çok üzüldümm.. benim nişanlımda sofra düzenine çeşide bayılır.. bazen ona masa hazırlarım en sevdiği şeyleri yaparım çok mutlu olur annesi pek beceremez o tarz şeyleri buda benim şanlı yanım oldu:) her hafta dünyanın yolunu tepip yanıma gelir bir gün eli boş gelmedi ben ufak ufak alışsın diye her birşey lazımmı dediğinde hep almakta en zorlanacağı şeyleri seçtim örnek; orkid, ince kilodlu çorap vb. ihtiyacım olduğundan değil sadece öğrensin bunları diye yapıyorum.. bana diyor ki evlendiğimizdede böyle güzel masalar hazırlayacak mısın diyorum ki bütçemizin el verdiği kadarı ile yapacağım diyorum.. önceden bugün yediği yemeği yarın ağzına sokmayacak olan adam şimdi diyorki zaten çok yoruluyorsun yemekleri fazla yaparız 3 gün aynı yemeği yeriz diyor.. mesela bir gün belirledim haftada birgün c.tesi akşamları bizim günümüz olacak elimden geldiğince bütcemizin elverdiğince her şeyin en güzelini yapıp güzel bir masa hazırlayıp romantik bir akşam yemeği ardından güzel bir film vb. şeyler olacak.. bu şekilde iştahlandıra bilirsin nişanlını canım o zamna yemek seçmeyi bıraka bilir belki birşeyleri onunla yaptığın zaman daha mutlu olduğunu göster ona ihtiyacın olduğunu sansın mesela konserve kapağı açtır ona ben harika konserve kapağı açarım ama bunu o bilmek zorunda değil o varken hayatım açamadım bunu yardım eder misin diyorum koşa koşa geliyor birde açtıktan sonra vooovvvv çüpermenimmm benim ya diyorum sarılıp öpüyorum dibimden ayrılmıyor bir bakıyorum domateslerı soymuş salata yapıyor:):).. ufak oyunlar bunlar canım benbirşey rendelerken kendimi kaybediyorum resmen her seferinde bir yerimi kesiyorum sonrada canım çok acımış numarası yapıyorum bu sayede artık rendede yapmıyorum nişanlım yapıyorr.. benimki yemek kartını kullanmıyor kullan diyorum yok biriksin evlenince alışveriş yaparız diyor.. bu böyle biri değildi ama göre göre öğrendi canımm sende yapabilirsin bence;) üzülmeyi bırak hadi..

Bence bu konuda maaşı eşi vermekten önce daha büyük sıkıntılar var..Alt tarafı küçük bir mevzudan çıkan tartışmada nasıl evi kırıp döker?Ne demek sana söz hakkı vermiyorum,seni bunun için alıyorum falan..Bunu kafanızda tek çocuk olmasıyla bağdaştırmayın lütfen,benim eşimde tek çocuk ama anlattığın eş profiliyle yakından uzaktan alakası yok bu karakter işi bence..

Duruma eşiniz tarafından bakmaya çalışıyorum,acaba bu evin reisi benim havasına girmeye çalışıp geçim sıkıntısı yaşamayalım,bu evi ben döndürücem kontrol bende olmalı diye de düşünüyor olabilir.Her ne kadar ifade ediş biçimi yanlış olda da..Sizin yerinizde önce olsam onu karşıma alıp tutumu hakkında konuşurdum, maaş vermeye gelince anlaşma yapardım ilk ay maaşımı vereyim sen yönet evi alış-veriş ,fatura vs.sen öde bakalım ne kadar artıcak,ikinci ay ben yapıyım görelim kim bu işi becerebilir diye..Yeni ev kurduğunuz için ilk ay alış-veriş çok tutar:) Her ay detarjan,sıvı yağ falan almayacağını düşünerek diyorum..İkinci ay işin kolay olur:) Biraz planlı oluyor böyle ama inatlaşıp tatsızlık yaşamaktan iyidir..Tutumunu boşlama sakın asıl sorun o bence..

Kızlar eşim diyorum artık 10 gün sonra evli olucaz... Şimdi para konusu gündemimizde.. Benim kazandıgım parayı eşim ona vermemi istiyor ewlendiğimz zaman. neymiş efendim harçlığımı o vericekmiş.. kendimi 10 yaşındaki evlatlık edinilen cocuk gibi hisseettim o öyle diyince. bende diyorumki hesp yapılır bu ay şunlara ödememiz var bunları sen öde bunları ben ödicem denir.. banada market ve pazar parası verir artık 200 300 lira falan... ama bu onu kabul etmiyor.. ne yapsak anlaşamadık ewi kırdı döktü düğün öncesi cok gerildik bu konuya.. elbet yaşanacaktı bu kavga ama ben kölemiyim onu hazmedemiyorum neden paramı ona verip harçlık alıyorum bu ne biçim bi bencilliktir.. aynısını sen yapp hoşuna gidermi diyorum cevap bile veremiyor.. Napıcam bana yardım edinn :43:

selam canım ben 3 yıllık evliyim ve çalışıyorum üstelik benim maaşım eşimin maaşındann nerdeyse 3 kat yüksek ama maaş kartım hep onda durur banada aynı harçlık verir gibi para verir. para tutmasını bilmiyo ve üstelik ailesinede gönderiyo. göndermesin diyemem. ama ailesi çektikçe çekiyo biz iki maaşlıymışız. yememizden içmemizden de kesmez. gene de olmuyo. şimdi paranın boşa gitmemesi için ev almak istiyorum o yanaşmıyor ama ben kararlıyım zira bunun sonu yok gibi. şimdilik dayanıyorum zira bir kızımız var sana tavsiyem çok iyi düşünmen eğer onu çok seviyorsan hemen yatırım için bir şeyler almaya bak ev araba gibi.

Back
X