- Konu Sahibi Sevgilitweety
Kızlar eşim diyorum artık 10 gün sonra evli olucaz... Şimdi para konusu gündemimizde.. Benim kazandıgım parayı eşim ona vermemi istiyor ewlendiğimz zaman. neymiş efendim harçlığımı o vericekmiş.. kendimi 10 yaşındaki evlatlık edinilen cocuk gibi hisseettim o öyle diyince. bende diyorumki hesp yapılır bu ay şunlara ödememiz var bunları sen öde bunları ben ödicem denir.. banada market ve pazar parası verir artık 200 300 lira falan... ama bu onu kabul etmiyor.. ne yapsak anlaşamadık ewi kırdı döktü düğün öncesi cok gerildik bu konuya.. elbet yaşanacaktı bu kavga ama ben kölemiyim onu hazmedemiyorum neden paramı ona verip harçlık alıyorum bu ne biçim bi bencilliktir.. aynısını sen yapp hoşuna gidermi diyorum cevap bile veremiyor.. Napıcam bana yardım edinn![]()
canım daha evlenmeden para mevzusunda evi kırık döktüyse işin var senin bu adamla sana harçlık vericem ne demek ben evleneli 3 yıl oldu 3 yıl boyunca maaşları alınca hesap yaparız eşimle şuna şu kadar buna bu kadar kira felan eşim harçlık alır bana hem pazar market parası hem harçlık olrak 300 400 tl verir kalan artık ne kalırsa bankaya koyardık
şimdi gerçi aldığım parayı eşimin eline taamıyla sayıyorum çünki eşimin maaşı hem ev kıredisi hem kredi kartlarına gidiyo ona bi şey kalmıyo