Adama bak

Sanki sen yalniz oleceksin. Arkadasim, bak egitimin var, formasyonun var, istedigin yerde ogretmenlik yapabilirsin, istedigin gibi is bulabilirsin. Evet hic kolay olmayacak tek basina bebegini buyutmen, ev gecindirmen, ama imkansiz degil. Gerekirse ozel ders verir ek gelir saglarsin kendine. Boyle hayat gecmez. Hele sana su kirmiziyla belirttigim seyi diyen adamla hic gecmez. Karart gozunu, biraz cesaret, yeni bir hayata basla bebeginle. Emin ol mutlu olacaksin. Bekledigin her saniye senden sahip olabilecegin o hayati caliyor unutma.
Bu arada aileden biri para isterse vermek zorunda, onun da yapacak bir seyi yok demis bir arkadasimiz. Kismen dogru soylemis, anne baba para istediyse imkanlar elverdigince yardimci olunur, ama bu esten saklanmaz.. Ben daha nisanli bile degilim sadece sozluyum, ama sozlum herhangi bir harcama yapacagi zaman, ya da birine para verecegi zaman her kurusuna kadar bana sorar once, soyler. Sormasa kimse neden diyemez, adamin kendi parasi sonucta. Ama bir aile kurulacaksa, ya da kurulmussa insan esinden hicbir seyi saklamamali, senin paran benim param olmaz..[/
hastalik olur bi zorunluluk olur verilir ama ben kız kardesine ev aldıgı için 10bin cekmek zorunda degildim ya da babası arsa alıp bize yuklediği borcu odemek zorunda degildim.kira da oturuyorum.esim benden o kadar cok para kıstı kı yeni dogum yaptıgımda ev yeni tasınmıstı esyaları ben duzelttim ve ocak yoktu yemek pisirecek bebek de kucuk dogdu dısarı cıkamıyordum 2 gun sadece sut içtiğimi bilirim.esime bir seyler al dediğimde ya para cekmeyi unuturdu ya da atm uzak gelirdi.eli paraya gitmiyor ya boyle boyle kıstı benden ben ailemin yanına gittim ara ara orada yedim içtim