- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi eflatun899
-
Devir tasarruf devri ne yapsınbizim bi akrabada da var bu huy, yalnız yaşıyo Allahtan.su israfı olmasın diye gün sonunda toplu sifon çekiyo bazen ertesi akşam çekiyomuş
unuttum diyor çünkü öyle bir alışkanlık görmemiş ki ailesinden hatırlasınKonu sahibi, sifon çekmeme sebebi olarak ne diyor acaba söyler misiniz?
Bizimde böyle bir akrabamız var görünce inanamamıştım, belki yanlışlıkla olmuştur diye gözlemledim ama yok. Çiş kaka her haltı görmüştüm
Amaç Köpek gibi işaretlemek mi bilemedim ki.
kesinlikle tuvalet eğitimi ailede kazanılıyor benimkinin ailesi de aynı olduğu için eşime çok kızmamam lazım aslında anasında iş yokmuş ki koskoca kadın ne kendini eğitebilmiş ne de çocuklarını ben olsam utancımdan yerin dibine girerdim bunlardaki rahatlığa hayret ediyorumKızım 2 yaşından beri her tuvalete girdiğinde sifona basmadan çıkmaz. Anne popişimi yıka, anne ayağımı yıka diye söyler. Çünkü bir damla çişi bacağından aşağı süzülürse rahatsız olur. Eşin sifon çekmiyorsa poposunu da yıkamıyordur. Afedersin ama kendi de kokar çıkardığı çamaşır da kirli sepetini kokutur. Maalesef düzeltemezsin bunlar belli bir yaşta kazanılmazsa sonra çok zor.
Düzenli duş alıyorsa niye koksun ki? Deodorant sağlıklı bir şey değil zaten.Tuvalet konusunu bilmiyor olabilirsiniz ama deodorant kullanmadığını yeni fark etmiş olamazsınız. Hiç ter kokmuyordu demekki iyi saklamış kendini
Ay çok şükür yok.. İnşallah öğrenir eşin çok zor hayat geçmezHerkese merhaba.Eşimle severek evlendik temmuz ayında 2 yıl olacak ne yazık ki evliliğimizin başından beri en çok kullandığım üç kelime "tuvalet","sifon" ve "ellerini yıkadın mı ?" hatta artık bende takıntı haline geldi her tuvalete girdiğinde istemsiz olarak kulağım onda sifonu cekti mi diye dinliyorum duymazsam "sifooon" diye bağırıyorum arkasından.Bu hale geldiğimize inanamıyorum.Eşimi seviyorum ancak bu konuyu ne yaptıysam aşamadık.Güzellikle konuşmayı da denedim tamam dikkat ederim diyor ama 3 kere çektiyse 4.de çekmiyor.Sürekli kontrol etmekten yoruldum artık.Ellerini yıkıyor ama ne kadar güzel yıkıyor ondan da şüpheliyim.Neredeyse 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyorum.Kayınvalidemler bize yatılı misafirliğe geldiğinde ayrı bir şok yaşadım koskoca kadın neredeyse o da 60 yaşına yakın tuvalete girdi ve sifonu çekmedi.Ben utandım o şekilde görmeye koskoca kadın utanmıyor kendi evlerinde de öyleler bunlar nasıl insan anlamıyorum.Eşimin bu pis huyunun nereden geldiği belli Hadi annesi neyse her zaman evimize gelmiyor ama eşimle sürekli birlikte yaşıyoruz sonuçta.Deodorant da kullanmıyor çoğu zaman ben veriyorum eline.Henüz çocuğumuz yok ama bu adamdan çocuk yapmak da mantıklı gelmiyor bazen.Bir de sigara içmesinden nefret ediyorum onu da evlendiğimiz gün bırakacağım diye söz verdi ama nafile.Bu anlattıklarımızın dışında ciddi bir sorunumuz yok.Millet uzaya tatile gidiyor biz hala ne konuşuyoruzbenim durumumda olan var mı ? ne olur bir akıl verin.
Büyük konuşmayayım ama brnm için boşanma sebebi...bu yine iyi hali bu kadar yontabildim bir senede klozete işerken nasıl beceriyorsa klozetin altında ya bildiğimiz ayak bastığımız yerdeki fayansta sarı sarı lekeler oluyor ve kokuyor(adam ne görüyor ne de burnu koku alıyor) artık çağırıp gösteriyorum ve kendisine sildiriyorum iyice gözüne sokmak için bildiğin mağarada yetişmiş bunlar
ay öyle bi anlatmışsın ki bi 10 yıl evli kalmış kadar dertlenmişsin.Gerçekten tahammül edilemeyecek konulardan bir tanesi benim içinde. İnsan soğuyor zamanla sevgi kalmıyor. Ve uyara uyara saygı da kalmıyor. Benim eşimde dişlerini fırçalamazdi. İlk evlendiğimde bu dikkatimi çekmisti. Hele kavgalı isek bana yanaşma durumu yoksa 3 gün geçerdi dişlerini fırçalamazdi küs olduğumuz sürece uyarmadigim için de iyice salardi. Beni öpmek istediğinde dişlerini fırçala önce diye uyarirdim yani kendisine saygısı yoktu ama insan utanır yani eşinden. Opmesine tahammül edemiyordum. İse giderken her sabah uyarirdim onun yerine ben utanıyordum insanlar anlar vs diye. Artık macunu sürüp fırçayı eline veriyordum. Bir gün bana ben istemiyorum sabahları midem bulanıyor dedi. Bende çocuklar bile bu eğitimi alıyor nasıl yapmıyorsun dedim. Adı üstünde kişisel bakım seni ilgilendirmez cevabı aldım. Artık paranoyak olmuştum sabah akşam takip ediyordum. Misal ben çok hassasım asla aksatmam ama dişçiye gideceksem ekstra bakım yaparım. Adam yemeği yer ağzındaki artiklarla giderdi dişçiye. Bir müddet sonra ben mecbur muyum bunlara katlanmaya en basit kişisel bakım yani diye kendime saygımı kaybettim söyleye söyleye . Evlenmeden önce dişleri sigara yüzünden lekeli sarı vs sanardim çünkü sürekli bu konuda hassas olduğumu söylerdim oda fircaladigini belirtirdi. Sonra farkettim tabi. Söyledikçe fırçalardi böyle hani fircalamis olmak için yani düzgün değil. Aileden gelen birşey malesefevliliğim 1 ay sürdü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?