Eşimin pis huylarından bıktım

Kızım 2 yaşından beri her tuvalete girdiğinde sifona basmadan çıkmaz. Anne popişimi yıka, anne ayağımı yıka diye söyler. Çünkü bir damla çişi bacağından aşağı süzülürse rahatsız olur. Eşin sifon çekmiyorsa poposunu da yıkamıyordur. Afedersin ama kendi de kokar çıkardığı çamaşır da kirli sepetini kokutur. Maalesef düzeltemezsin bunlar belli bir yaşta kazanılmazsa sonra çok zor.

unuttum diyor çünkü öyle bir alışkanlık görmemiş ki ailesinden hatırlasın

kesinlikle tuvalet eğitimi ailede kazanılıyor benimkinin ailesi de aynı olduğu için eşime çok kızmamam lazım aslında anasında iş yokmuş ki koskoca kadın ne kendini eğitebilmiş ne de çocuklarını ben olsam utancımdan yerin dibine girerdim bunlardaki rahatlığa hayret ediyorum

Bizim eski oturduğumuz binada üst katta Bi profesör vardı, adamın evinde her gün gelen yardımci kadın vardı yaşlı bi teyze. kadınla Bi kaç kez laflamistik bıktım artık işi bırakıcam falan demeye başladı. Dedim noldu abla hayırdır, adam asla sifon çekmiyormus cimrilikten. Kadına da çektirmiyormus 4-5 günde 1 çekiyormuş o tuvaleti görseniz diyordu, yerlere falan damlatirmis. Ben böyle pis adam görmedim yüzüne bile söyledim profesör olmuşsun ama adam olamamışsın bu ne pislik diye şakaya vurmuş ama adamın umrunda değilmiş tabi. Kadın gayet iyi maaş aldığı işini bıraktı bu yüzden.

Vallahi ruhum daraldı okurken ya alt tarafı düğmeye basacak. O görüntüye kokuya nasıl dayanıyor? Daha da 2 yıllık evlisiniz hiç mi çekinmiyor sizden ya bu nasıl rahatlık? Allah sabır versin ben o adama ne saygı duyarım ne sevgim kalırdı bu halini gördükten sonra. Zaten o da size saygı duymuyor duysa bu pis konu hiç geçmezdi aranızda

Bu ne pislik ya insan pisliğini yapıp öyle bırakıp çıkar mı ellerini yıkamamak nedir mikrop resmen inan midem bulandı yorum yapmiycam ailesinden görmemiş çok beter bir durum.

Tuvalet konusunu bilmiyor olabilirsiniz ama deodorant kullanmadığını yeni fark etmiş olamazsınız. Hiç ter kokmuyordu demekki iyi saklamış kendini
Düzenli duş alıyorsa niye koksun ki? Deodorant sağlıklı bir şey değil zaten.
Gerçi sifonu çekmeyen adamdan bahsediyoruz değil mi, pardon.

kakasından mı ayrılamıyor acaba? Ya da çekiyor gitmiyor olabilir mi? Bir de evlenmeden önce hiç bir yerde yaşamadınız mı?

Sifon çekmeyen insan mı olur bu resmen bir dahaki girecek olan kişiye ben seni pisliğe layık buluyorum demek bunun alışkanlıkla vs. bir hafifletmesi olamaz maalesef .

Bana çok ilginç geldi açıkçası eşimde ve çevremde böyle bir olay görmedim. Küçüklükten beri olan alışkanlıklar çok zor değişir. Otomatik sifonla çözüm bulabilirsiniz. El yıkama olayı için maalesef takip etmeniz gerekiyor. Ter kokusu yoksa ve düzenli yıkanıyorsa deodorant çok elzem bir ihtiyaç değildir.

kötünün iyisi derler ya hani o taraftan bakacak olursam sürekli sifonu çekmiyor değil 3 kere çekiyorsa 4.de çekmediğini duyuyorum ve uyarıyorum o kadar da mağara adamı değiliz çok şükür ellerini de yıkar ama çabucak yıkayıp çıkar yine de hiç yıkamamaktan iyive allahtan bu 2 yılda sadece çiş yaptığında sifonu çekmediğine denk geldim diğeri olsa zaten şimdiye çok daha büyük bir kavga etmiş olurduk ve kalbini kırardım

Ay çok şükür yok.. İnşallah öğrenir eşin çok zor hayat geçmez

Gerçekten tahammül edilemeyecek konulardan bir tanesi benim içinde. İnsan soğuyor zamanla sevgi kalmıyor. Ve uyara uyara saygı da kalmıyor. Benim eşimde dişlerini fırçalamazdi. İlk evlendiğimde bu dikkatimi çekmisti. Hele kavgalı isek bana yanaşma durumu yoksa 3 gün geçerdi dişlerini fırçalamazdi küs olduğumuz sürece uyarmadigim için de iyice salardi. Beni öpmek istediğinde dişlerini fırçala önce diye uyarirdim yani kendisine saygısı yoktu ama insan utanır yani eşinden. Opmesine tahammül edemiyordum. İse giderken her sabah uyarirdim onun yerine ben utanıyordum insanlar anlar vs diye. Artık macunu sürüp fırçayı eline veriyordum. Bir gün bana ben istemiyorum sabahları midem bulanıyor dedi. Bende çocuklar bile bu eğitimi alıyor nasıl yapmıyorsun dedim. Adı üstünde kişisel bakım seni ilgilendirmez cevabı aldım. Artık paranoyak olmuştum sabah akşam takip ediyordum. Misal ben çok hassasım asla aksatmam ama dişçiye gideceksem ekstra bakım yaparım. Adam yemeği yer ağzındaki artiklarla giderdi dişçiye. Bir müddet sonra ben mecbur muyum bunlara katlanmaya en basit kişisel bakım yani diye kendime saygımı kaybettim söyleye söyleye . Evlenmeden önce dişleri sigara yüzünden lekeli sarı vs sanardim çünkü sürekli bu konuda hassas olduğumu söylerdim oda fircaladigini belirtirdi. Sonra farkettim tabi. Söyledikçe fırçalardi böyle hani fircalamis olmak için yani düzgün değil. Aileden gelen birşey malesef evliliğim 1 ay sürdü zaten

Büyük konuşmayayım ama brnm için boşanma sebebi...

Bu sizin değiştirebileceğiniz birşey değil tuvalet eğitimi çocuklukta veriliyor maalesef

Tuvalet konusunda eşim öyle degildir temizler . Ama ailesi pistir malesef ve onlar her gitmeye esim huyumu bildiginden gider temizler .

Benim eşimin ailesindede yemekte kemikli et filan yenildigi zaman ellerini yıkamak yerine havluya silerler ilk evlendim eve çağırdım baktım kaynanam mutfak havlumdan iki tane koydu masanın iki kenarına dedim anne havlular niye dedi ellerini silmek icin bende kaldırdim onları cekmeceye pecete koydum her kaşığın altına onları kullanırlar demistim kendi evlerinde bildigin el yüz silme havlusuna siliyorlar ama eşimi alıştırdım peceteye her havlu dediginde 3 parca koparıp verdim ve her yemekten sonra ellerini yıka diye ikaz ettim cok şükür şimdi kendisi gidip yıkıyor alıştırdım 5 senedir

Allah yardımcın olsun sen abartarak ikaz etmeye devam et bence

ay öyle bi anlatmışsın ki bi 10 yıl evli kalmış kadar dertlenmişsin.
sonunda 1 ay evli kaldımı okuyunca birden şaşırdım

Zor bir durum, midem bulandı
Düzelmez bu saatten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…