• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

allah yardımcın olsun cnm çok zordur ..
benim eşim balık gibi su dan çıkmaz,her tuvaletten çıktığında da kolonyağ ile resmen banyo yapar..
ütüsüz giyinmez, mobilyalarım siyah, toz hemen belli olur.tozlandığını anladığı an söylenir :)
ver şu toz bezini bana diye :)))
çok kızarım ben de bu huylarına ama,bu forumda gezindikçe eşimin değerini daha da anlıyorum..
bir gece ilişkiden sonra ben sabah banyo yapıcam demiştim.yanımda yatamazsın öyle dedi bana :P
hiç sabaha kadar duş almadan yattığımız olmadı..
işin gerçekten zor.huy bu çünkü kolay kolay değişmez..
ama sakın ilişkiden sonra abdestsiz gezmesine izin verme sakınnn..

Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim :(

Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor

ay lav yu çamaşır suyu :69:

kankammmmm:9:bidenemm benimmm :9:koptum yaaa:52:bencede ay lav yu çamaşır suyu ay lav yu domestos ve üreticileri:52:

konuuya gelirsek ALLAH yardımcın olsun bu hareketler insandan iten hareketler koku iter ferah nefes,temizlik ve mis koku çeker benim için karizmadan ve yakışıklılıktan önce gelir mesela bu vasıflar:34:

allah yardımcın olsun canım...allaha şükür benim eşim titizdir. bu arada ANNESİ DE ÇOK TİTİZMİŞ. YANİ BI TEORİ DOĞRU.:52:
eşim zaten dikkat eder bu konulara ama yazın bazen terli gelir ve farketmez kendisi ben hemen ona söylerim o da gider duşunu alır hatta bugün koltukaltı kullanmadım diye kızar kendi klendine başkalarını da rahatsız ettim mi diye düşünür. zaten senin eşinin problemi bu empati yok adamda. kendi kendine kokmasa bile sana koktuğu için çözüm bulmalı bence...seni rahatsız ettiğini nasıl anlamaz insan haftadan haftya banyo yapsa kokar gerçekten. hem o çocukluğumuzun sobalı evlerinde kışın üşümeyelim diye annem bizi pazarları yıkardı:34: yani o zamanlarda kaldı. bir de sen böyle söyledikçe inatlaşıp kabul etmeyebilir bazı erkekler böyledir çünkü. istersen bir pskoloğa git. onu ne kadar çok sevsen de sırf bu huyu yüzünden zamanla soğuyacaksın ve saygınız bitecek....

Titiz anneden titiz çocuk oluyorsa eşimde de tutuyor. Kendisi biraz dağınıktır ama kişisel temizliğine çok önem verir.
Kayınpederim ve kayınvalidemde hem ev hem kişisel temizlik bakımından o kadar titiz ki, yanında rahat oturamazsın aşırı titizler.
Her şey kararınca güzel tabi fazlası da iyi değil geriliyorsun..

Bence arkadaşım sen eşini uyarmaktan vazgeçme hatta banyo yaptığında iltifatlar yağdır teşvik et. Giysilerini de çıkardığı anda tık makineye ya da kirli sepetine kullanamasın.
Bir de canım, beraber duş alalım desen o zaman reddedemez diye düşünüyorum.:17:

bizimki de öyle...boşver canım pis olmasındansa titiz olması daha iyidir en azından gece sarılıp koklayacağımız mis gibi kocamız var.:34::34:

bu ne şimdi, konu sahibi arkadaşa nazire yapar gibi..olmuş mu bu söz?:19:

evet diğer arkadaşın önerisi yerinde,birlikte duş almayı teklif et..

şirinliklerle elinden tutup, gel bakalım ellerini ayaklarını yıkayalım beraber falan diyebilirsin..

Dayanabilirsen bir süre sen ondanda pis olmayı denesene bakalım ne tepki gösterecek??Ya da açık açık bu şekilde yaptığı zaman ondan soğuduğunu falan söylesen işe yarar mı acaba?

Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.

Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.

Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.

Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.

Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.

slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.Her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........

ay canım benım yaaa bende nefret ederım ayaklarını yıkamadan yatan erkege
benımde esımın pıs huyları var ama yıkanmama huyu yok her gun banyosunu yapar
ayaklarını yıkar
temızdır ama
dişlerini hiç fırcalamaz bundan nefret edıyorum
ya dıyorum fırcalaa öel gel yanıma yat agzın kokuyor dıyorum
hıc gururu yok yaa kokarsa kokar dıyo zorla tutup öpüşüyoo
tiksiniyorum resmen banyosunu yapar ama yaparkende fırcala su dıslerını dıyorum ama oda tam aksıne dıs fırcalamayı sevmıyor
sapsarı oldu dıslerı ıyıcee
:50:

ay canım benım yaaa bende nefret ederım ayaklarını yıkamadan yatan erkege
benımde esımın pıs huyları var ama yıkanmama huyu yok her gun banyosunu yapar
ayaklarını yıkar
temızdır ama
dişlerini hiç fırcalamaz bundan nefret edıyorum
ya dıyorum fırcalaa öel gel yanıma yat agzın kokuyor dıyorum
hıc gururu yok yaa kokarsa kokar dıyo zorla tutup öpüşüyoo
tiksiniyorum resmen banyosunu yapar ama yaparkende fırcala su dıslerını dıyorum ama oda tam aksıne dıs fırcalamayı sevmıyor
sapsarı oldu dıslerı ıyıcee
:50:

aynen benimki de öyle.sık sık banyo yapar.dışarıya mı çıkacak mutlaka saçını yıkar.ben şaşırırım üşenmiyor mu diye.ama gel gör ki dişlerini fırçalamaz.ben de diş fırçalamasam asla rahat edemem sanki dişlerim karıncalanır.anca ben söyleyince fırçalar dişlerini.:27:

slm kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım nsl dawranmam gerekiyor artık bulamıyorum nolur yardım edin. Eşim o kadar pasaklı we piski gerçekten artık yanında bile yatmak istemiyorum. Zorla banyo yaptırıyorum kawga döwüş tehdit ederek yanımda yatamazsın diye aynı kıyafeti 3 -4 gün giyiyor kokmasına ragmen neymiş efendim ona kokmuyormuş.Her gün ewi temizliyorum pis ayaklarıyla geziyor beni sinir ediyor. haftada bi kez banyo yapıyor o da zorla... ne yapmam lazım bilemiyorum defalarca kawga ediyoz ama anlamıyo benii gelince ayaklarını yıka eşofmanlarını giy temizce otur diyorum sen temizlikten kafayı yicen diyo bunda ne warki ayaklarını yıkamadan yatıyo beni deli ediyor ne yapıcam kızlar nolur yardım edin bana........

canım ya işin çok zor acaba önceden bunu göremedinmi ailesi nasıl hiçmi öğretmemişler öyle bir ortamdamı büyümüş belki temizliği bilmyordur artık sen alıştıracaksın sanırla tabiki zorla olmaz allah sabır versin

Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.

Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.

Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.

Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.

Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.

ne kadar guzel ızah edıp yazmıssınız bayıldım yorumunuza dogrusu,sıze katılıyorum...kuvetı varsa tabı,artık kımse kuvet kullanmıyor malesef...konu sahıbıne sormam gereken bısey var,esınızın kıyafetlerını cıkardıgında hemen makınaya atın derım bende,belkı sonrasında temız kıyafetler gıyıp kendını temız hıssetmeyebılır..nacızane fıkrım sevgıler..:kkk:

allah yardımcınız olsun ay ben galiba senin yerinde olsam eve almazdım kitlerdim kapıyı.eşim işten eve gelince ilk işi doğru banyoya duşunu alır mis gibi kokusunu sürer içeriye öyle girer hele elleri ayakları yıkamadan asla içeriye almam kızımada dokunamaz nekadar mikrop var dışarıda :28:

Back
X