eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

Allah kolaylık versin koskaca adama bu yaştan sonra ne desen boş.ağaç yaşken eğrilirmiş.nekadar doğru lafmış.benim eşim kendi kişisel temizliğine önem veriyor ama ev temizliğinde asla.evi pislik götürsün hiç umrunda değil.

0534 kullanıcısından alıntı

temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde
şakamı bu yav...insan kendisi ile zor uğraşıyo..adam hasta değilse ne diye biz yapalım..:4::4::4::4::4::4::4::4:

niyeki?? eli ayağı tutuyorsa niye yıkayayım niye yıkatayım..

herkes kendininkini yıkasa olmuyormu :26:

tabikide ama bilirsinizki erkekler kadınlar kadar temizliğe ve düzene düşkün değiller
e neyapalım onlara düzeni alıştıramıyorsak temizliğin ne kadar güzel ve rahat bir sey olduğunu öğretmenin başka yolu varmı söyleyerek pek olduğu görülmemiştir yani ben göremedim 10 yıldır o yüzden bizde göstererek yapalım olmazmı yanlış anlamayın beni kendimizi ezdirelim demiyorum asla dememde ben böyle şeylere karşıyım

tabikide ama bilirsinizki erkekler kadınlar kadar temizliğe ve düzene düşkün değiller
e neyapalım onlara düzeni alıştıramıyorsak temizliğin ne kadar güzel ve rahat bir sey olduğunu öğretmenin başka yolu varmı söyleyerek pek olduğu görülmemiştir yani ben göremedim 10 yıldır o yüzden bizde göstererek yapalım olmazmı yanlış anlamayın beni kendimizi ezdirelim demiyorum asla dememde ben böyle şeylere karşıyım

lütfen arkadaşım ya ..çocuğumuzu bile ilk okul çağlarında alıştırıyoruz kendi yıkanmaya..kendini yık a,kocanı yıka çocuğunu yıka bunun sonu yok..ne bel kalır ne sinir insanda:27:

Bekarım ama pis insanla yaşamanın zorluğunu çok iyi bilirim...Ki bi de çocuk varsa insanın eşine tahammül edememesi çok normal..Eşin temizliği çok önemli..Allah yardımcın olsun :(

Temizliği öğretmenin yolu, uygulayarak yapmak değildir..

Bu söylenilenler yapılsa alışkanlık yapar eşte evet ama temizlik alışkanlığı değil, hanımından beklentilerinde artış alışkanlığı..

Adam çocuk yaşta kazanması gereken temizlik alışkanlığını kazanmamış diye kadınlar şekilden şekile mi girsin yani :37:
Değişebileceğini hiç sanmıyorum temizlik alışkanlıktır çocuklukta kazandırılır koskoca adam bana kokmuyor diye temiz giysi giymiyorsa daha ne diyebiliriz ki? Eşinin uyarılarıyla anca üzerini örter ki onu da pek beceremiyormuş..:37:
Zor gerçekten tahammül etmek hadi içinden gelmiyor yapmıyorsun eşin yardımcı olduğunda geri çevirme bari.

Adam çocuk yaşta kazanması gereken temizlik alışkanlığını kazanmamış diye kadınlar şekilden şekile mi girsin yani :37:
Değişebileceğini hiç sanmıyorum temizlik alışkanlıktır çocuklukta kazandırılır koskoca adam bana kokmuyor diye temiz giysi giymiyorsa daha ne diyebiliriz ki? Eşinin uyarılarıyla anca üzerini örter ki onu da pek beceremiyormuş..:37:
Zor gerçekten tahammül etmek hadi içinden gelmiyor yapmıyorsun eşin yardımcı olduğunda geri çevirme bari.

çok doğru yazmışsın arkadaşım :46:

lütfen arkadaşım ya ..çocuğumuzu bile ilk okul çağlarında alıştırıyoruz kendi yıkanmaya..kendini yık a,kocanı yıka çocuğunu yıka bunun sonu yok..ne bel kalır ne sinir insanda:27:

elbette sizde haklısınız ama ben olaya farklı yönden bakıyorum şimdi evde pis ve dağınık bir koca insan ne kadar dayanabilir günlerce aylarca belkide senelerce söylenmekmi yoksa ona tatlı tatlı alışkanlığını değiştirtmekmi bence ki başıma geldi ben her insanın işten eve gelince bir duş almasını isterim en azından evimde böyle yapılmasını tercih ediyorum eşim ilk zamanlar bana kızıyordu bu ne ya hergün duş alınırmı ama ben ona alıştırdım şimdi işten gelince ilk önce güzel bir yıkanır temiz misler gibi oh iyiki alıştırmışsın diyor şimdi bende söylensemiydim yoksa kalbini kırmadan yeni en azından kenimi sinir etmeden alıştırdım kötümü oldu bence hayır

elbette sizde haklısınız ama ben olaya farklı yönden bakıyorum şimdi evde pis ve dağınık bir koca insan ne kadar dayanabilir günlerce aylarca belkide senelerce söylenmekmi yoksa ona tatlı tatlı alışkanlığını değiştirtmekmi bence ki başıma geldi ben her insanın işten eve gelince bir duş almasını isterim en azından evimde böyle yapılmasını tercih ediyorum eşim ilk zamanlar bana kızıyordu bu ne ya hergün duş alınırmı ama ben ona alıştırdım şimdi işten gelince ilk önce güzel bir yıkanır temiz misler gibi oh iyiki alıştırmışsın diyor şimdi bende söylensemiydim yoksa kalbini kırmadan yeni en azından kenimi sinir etmeden alıştırdım kötümü oldu bence hayır

banyoya ayaklarını yıkayarak mı alıştırdın

arkadaşlar ben hadi eşimizin her gün ayaklarını yıkayalım demiyorum aslada demem kardeşim eli tutyor yıkasın banane ama erkekler çocuktan beter görüyoruz çocuğa bile söyleyerek öğretebilirsiniz yapma etme diye ama koskoca adama yapma dediğinizde size nasıl cevap veriyor bilirsiniz ozaman ya pis ve pasaklılığında şikayet etmiyeceksiniz yada erkeğin değişmesi için çaba sarf edeceksiniz en azından bu benim görüşüm

Konu sahibine teklif ettiğiniz şey, her akşam bir kova su ve bir kalıp beyaz sabun eşliğinde eşinin ayaklarını "Ay çok mu yorulmuş benim balım, oh mis gibi oldu ayacıkları" diyerek yıkamasıydı.. Bizler buna tepki göstermiştik..

Siz nasıl alıştırdınız eşinizi? Hergün banyoya sokup keseleyerek mi?

banyoya ayaklarını yıkayarak mı alıştırdın

hayır canım işten gelince ellerini yüzünü yıkıyor ama güzel yıkamıyor e bende ona güzel bir duş alırsa daha iyi olacagını söyledim güzelce okadar zaten benim eşim pis bir insan değil sadece takıntım dışarıda çalışıyor tüm gün daha temiz olur duş alınca okadar yani

bence her zaman bizden duyduğu uyarıyı başkalrından da duyduğunda dinlemeye başlayacaktır. kızından veya oğlundan . her zaman senin uyarıda bulunman sadece sana zarar

Back
X