• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

hah ha ha kızlar kocalarınız pasaklıysa kesin sizi aldatmıyordur bunu cebe koyun.:47:
kokak adamı kim napsın tek avantajı bu ama karısı acısından hakkatten dayanılmaz ya.

e bu adam ilişkiden sonra banyo yapmıyomu ,bide dikkatimi çektide eşin temiz biri olmayabilir ama kelimelerin çok aşağlayıcı olmuş eşinle ilgili birazdaha yumuşak kelimeler seçebilirsin

evlerden irak yaaa ne kadar kotu bir durum.benim esim temizlik hastasi degildir ama ev konusunda..kendi temizligine cok cok duskundur..sizin anlattiklarinizi okuyunca fena oldum insan gercekten yatmak istemez onunla :(( ne yapacaksiniz peki.

valla kizlar benim esimde aman aman cok titiz degil ama ellerini yikar dislerini fircalar bazen yemek yedikten sonra yikamazdi onada ben alistirdim hergun sofradan kalkar kalmaz ellerini yika diye diye yatmadan oncede derim iyice ustunu cirp ellerini yika diye bazen isten gelir ayaklarini yikamak istemez zorla yikatirim ama dusunu filan alir kiyafet konusundada ben hep ona yeni seyler koyarim belki haberi bile olmaz o dustaysa ben yeni tisort yeni camasir corap filan hazirlarim hep yada uyuyo isemi gidecek ben yine yeni kiyafetler koyarim :27:
not:kaynanam cok titizdir asiri derece temiz ama esim hic annesine cekmemis :))

Son düzenleme:
valla kizlar benim esimde aman aman cok titiz degil ama ellerini yikar dislerini fircalar bazen yemek yedikten sonra yikamazdi onada ben alistirdim hergun sofradan kalkar kalmaz ellerini yika diye diye yatmadan oncede derim iyice ustunu cirp ellerini yika diye bazen isten gelir ayaklarini yikamak istemez zorla yikatirim ama dusunu filan alir kiyafet konusundada ben hep ona yeni seyler koyarim belki haberi bile olmaz o dustaysa ben yeni tisort yeni camasir corap filan hazirlarim hep yada uyuyo isemi gidecek ben yine yeni kiyafetler koyarim :27:

leyn bacı naber :51:

walla tatlım alıyorsun kıyafetlerını kırlıye atıyorsun yarın gıyemıyor.. ayaklarını yıkamadan kanepeye uzanmasına ızın vermıyorsun. banyo sorununa cozum bulamadım..:S
ama benım nısanlımda o kadar temız olmasına ragmen 3 gunde banyo yapamadıgı oluyor. iş güç mesai yüzünden. bide evlerinde devamlı sıcak su yok o yuzden. ama evlenınce hergun yapıcak mecbur. banyo cozumunu evın ıcınde bulman lazım tatlım

valla esımde öyleydı ama dılımde tuy bıttı sımdı ebndemeden banyosunu yapar ayaklarını yıkamdan uyumaz ama tek bır gıcık huyu var dişlerini fırçalamaz

ama sebebını soyledı dişlerini fırcaladıgı zaman bır hafta yemek yıyemıyorum migdem bulanıyor dedı :(

Nasıl bu kanıya vardınız merak ettim?

öyle demeyin bazı temizlik alışkanlıkları aileden gelir.mesela bn eşime hergün iç çamaşırını değiştirtiyordm.çok öfleyip püflüyordu.annesinin yanında dedi bi gün..çok temiz necla böle böle diye.annesi beni tebrik ediceğine azarlar gibi o kadar da değil hergün çamaşırmı değiştirilirmiş dedi.şok oldum.o yüzden arkdş haklı..

valla esımde öyleydı ama dılımde tuy bıttı sımdı ebndemeden banyosunu yapar ayaklarını yıkamdan uyumaz ama tek bır gıcık huyu var dişlerini fırçalamaz

ama sebebını soyledı dişlerini fırcaladıgı zaman bır hafta yemek yıyemıyorum migdem bulanıyor dedı :(

Canım onun için ozel dış Macunlari var mide bulantisi yapmayan adını unuttum şimdi bı araştır istersen, eczahaneye sor vardır orda.

öyle demeyin bazı temizlik alışkanlıkları aileden gelir.mesela bn eşime hergün iç çamaşırını değiştirtiyordm.çok öfleyip püflüyordu.annesinin yanında dedi bi gün..çok temiz necla böle böle diye.annesi beni tebrik ediceğine azarlar gibi o kadar da değil hergün çamaşırmı değiştirilirmiş dedi.şok oldum.o yüzden arkdş haklı..

İç çamaşırı için mı dedi bunu :53:

Aileyle alakası olduğunu sanmıyorum. Bence temizlik içten gelir. Benim babamı bıraksanız 1 ay yıkanmaz ama annesi ve annem tertemizdi.

İç çamaşırı için mı dedi bunu :53:

evet. annesi dedi..hergün iç çamaşırım değiştirilirmiş.2 günde bir değiştirilirmiş-ki eşime iki günde fln değil ne zmn duş alabilirse o zmn değiştirme alşknlğnı edindirmiş.bu bakımdan annelere çok iş düşüyor.eşim biraz zorlandı başta ama snra alıştı artk kendi diyo bnm dememe gerek yok. hatta bugün kayınederimin üzerinde renkli bi T- shirt gördüm.temiz bir beydir kendisi. ancak yer yer çamaşır suyu lekesi olmuştu.gülerek annem sana çok iş yaptırıyor galiba dedim.meğer pembeli çizgili T-shirt ü beyazlarla atmış birde çamaşır suyu dökmüş.sonuç ortada ...onun için farketmiyor herşey aynı anda yıkanıyor.bn eşimin bekarken giydiği çamaşrları evlenince toz bezi yaptk çnkü beyazdan öte hepsi sarı yada griydi..

Canım onun için ozel dış Macunlari var mide bulantisi yapmayan adını unuttum şimdi bı araştır istersen, eczahaneye sor vardır orda.

canım benim bilmiyordum hemen arastırayım valla onuda hallettıkmı gıcır gıcır bie eşe sahip olcamm .:52:

ama inanınkı eşimle öpüşemiyorum ebnımde miğdem bu yuzden bulanıyor fırçalamadıgı ıcın dıslerını :50:

bazen sırf benı kırmamak ve öpüşebilmek için dişelrini fırcalıyor :1:ama haklı yanı yemek yıyemıyor bır hafta :27:

canım benim bilmiyordum hemen arastırayım valla onuda hallettıkmı gıcır gıcır bie eşe sahip olcamm .:52:

ama inanınkı eşimle öpüşemiyorum ebnımde miğdem bu yuzden bulanıyor fırçalamadıgı ıcın dıslerını :50:

bazen sırf benı kırmamak ve öpüşebilmek için dişelrini fırcalıyor :1:ama haklı yanı yemek yıyemıyor bır hafta :27:

Bitkisel dismacunu kullanin midesi bulanmaz

Gıcır gıcır :52: benim nişanlımın ev arkadaşı fircalayamiyordu bu sebepten ordan biliyorum canım. Eve ondan alıyorlardı nişanlım da kullanıyordu onunla birlikte Sen eczaneye sor aktarda satılanlar da var onları da deneyin hatırlatmadım bı türlü çok zaman gecti ogrencilikteydi tam ama ise yariyordu o tam sürerken ogurmeye başlıyordu diğer dış macunlarini :52:

Son düzenleme:
Back
X