• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin pis olmasından kafayı yemek üzereyim!!

Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.

Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.

Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.

Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.

Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.

ne kadar guzel ızah edıp yazmıssınız bayıldım yorumunuza dogrusu,sıze katılıyorum...kuvetı varsa tabı,artık kımse kuvet kullanmıyor malesef...konu sahıbıne sormam gereken bısey var,esınızın kıyafetlerını cıkardıgında hemen makınaya atın derım bende,belkı sonrasında temız kıyafetler gıyıp kendını temız hıssetmeyebılır ve banyo yapmak ıster..nacızane fıkrım sevgıler..:kkk:

canım arkadaşların fikirleri çok güzel aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorum
ilaveten bir süreliğine her gün eşinle birlikte olsan mecburen yıkanır diye düşünüyorum
önce iyilikle arkadaşların dediği gibi baktın olmadı gece kafasına yağ ,yüzüne vücuduna kömür sür:)
dinsizin hakkından imansız gelir..

temizlik görmemiş hayatında belli
temizliği bi anlasa hergün duş alır mis gibi gezer ortalıkta
insan bilmediği duygunun anlamını değerini güzelliğini bilemez ki...

bağışıklığı müthiş güçlüdür şimdi onun:52:

Son düzenleme:
Ya benim nisanlimin annesi kardeisde cok pis evleride pis nisanlim askere gitmeden once hep ben yanindaydim zorla yaptiriodum peelingler dus jelleri aliyordum surekli yeni ic camasirlari kalkti kaynanam sen niye benim ogluma surekli bunlari aliyorsun ne demek yani yokmu bizim evimizde demezmi, nasil diyim kadinin suratina pissiniz diye (daha sorun yoktu tabi aramizda) nese sora askere gitti arada izne geliyor direk dusa sokturuyorum zorla ama sanirim askerlikte adami pis yapiyo ya :( yinemi duzeltcem ben onu offffff

allah kolaylık versin arkadaşım bir kaç yaşlı komşum kadın biraz eli maşalı olursa eşini düzeltebilir demişti..kararlı ol..hiç taviz verme..bir ömür böyle geçmez..

Pasaklı bir insanla yaşamAk ne kadar zor bilirim :(

Böylelerini gördükçe çamaşır suyuna olan sevgim artıyor

ay lav yu çamaşır suyu :69:

Kesinlikle katılıyorum canım..
O kadar çok harcıyorum ki anlatamam...

Çok şükür eşim tertipli düzenlidir.Her gün duş alır ohh miss gibi..

konu sahibi siteye girip çıkmış ama nedense konusuna yorum yapmıyor

Maalesef benimde eşim çok pisti, deliler gibi sevdiğim insandan bu yüzden boşandım. :( Ama benimkinin pisliği ağız kokusu, kulak pisliği ve burun kıllarıydı :( Hala çok sevmeme rağmen beni inanılmaz soğuttu ondan, çok seviyorum onu ama cinsel yönden hiç arzulamıyorum, yanında yatmak bile içimden gelmiyordu. Ne kadar konuşsakta bu konuyu hiç düzelmedi, bir hafta bakıyordu kendine sonra yine aynı :( 8 senelik birlikteliğe ( 4 senesi evlilikti ) son vermek zorunda kaldım :(

Benim kayınvalide de çok temiz geçinir ama eşimde bende pek görmedim ama ben mesela kokan kazağını alıp makinaya atıyorum nerde kazağım dediğinde yıkanıyor yenisini giy diyorum :) bence sizde böyle yapın

inanın her şeyi denedim kızdım bagırdım kawga ettik güselce söledim yok aynı yanii inanın temizlik yapmaktan bıktım 1,5 yaşında kızım war onun için sürekli temizlik yapıorum kıyafetlerini bende atıorum sabah temiz giysin die ama banyo yapıp temiz olmadıktan snra pis vücuda temiz kıyafet giyse nolucak o da akşama kadar kokuyo her şeyi denedim bi care bulamadım ewet kıslar kaynananmda pissss:) anadan babadan gelen bişey

Anadan babadan gelip gelmedigini bilemem benim teyzem asırı titizdir aksine kuzenim biraz pis ve dagınıktır :)))
Sizi anlayabiliyorum bende temizlige cok önem veririm hatta bazen günde iki kere banyo yaptıgım olur.. Düzen, hijyen hayatımın olmazsa olmazlarıdır.
İnsallah esiniz düzelir.

Ya benim nisanlimin annesi kardeisde cok pis evleride pis nisanlim askere gitmeden once hep ben yanindaydim zorla yaptiriodum peelingler dus jelleri aliyordum surekli yeni ic camasirlari kalkti kaynanam sen niye benim ogluma surekli bunlari aliyorsun ne demek yani yokmu bizim evimizde demezmi, nasil diyim kadinin suratina pissiniz diye (daha sorun yoktu tabi aramizda) nese sora askere gitti arada izne geliyor direk dusa sokturuyorum zorla ama sanirim askerlikte adami pis yapiyo ya :( yinemi duzeltcem ben onu offffff

Demek ki bir insanın pis olduğu nişanlılık döneminde de anlaşılıyormuş :26:

Ne diyelim, Allah yardımcınız olsun.. Umarım nişanlınız konu sahibinin eşi gibi evlenince de pisliğe tam gaz devam etmez.. :50:

temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde

temizlik kadının elindedir bence akşam kocan eve geldiğinde üzerini sen çıkarttırsın sonra televizyon karşısına oturuncada alırsın eline kovayı içinede 1adet beyaz sabun getirirsin adamın yanına bir güzel sokarsın kacanın ayaklarını içine başlarsın yıkamaya o sırada balım tatlım yerin senin ayaklarını akşama kadar yorulmuşmu bu ayaklar benim için aman aman sonra da akşam üzerinden bir güzel çıkarttığın kıyafetlerini atarsın kirli sepetine yok benim eşim kirli sepetinden alır giyer dersen ozaman makinanın içine atıp balım akşam çıkardığın kıyafetlerini yıkıyorum dersin zaten bir süre sonra kendiliğinden alışır sadece sen azmedip her akşam bunları yapmalısın şimdi den kolay gelsin unutma her şey kadının elinde

kocanın ayaklarını yıkamak mı :50::50::50:valla yazacak şey bulamadım.:26:
buyursun önce o benimkini yıkasın :27:

aileyle alakası yok pisliğin temizliğin..olsa eşimde olurdu ..annesi pek temiz sayılmaz ama kendisi günde 2 kere duşa girer ,mis gibi kokar ,hep grantualettir..
anasına bakarsanız aynı arkadaş gibi olması lazım ama bu içten gelen bir mesele ..
gerçekten çok zor bir durum ,ALLAH sabır versin..ama ben de kokan adama hiç dayanamam..
geçen otobüste biri oturdu yanıma ,amanın nasıl bir koku bir km öteden duyulur yani ,otobüste nasıl geldim bilmiyorum ,insanlar bu kadar kokarken nasıl kokularını duymuyor anlamış değilim ama pis insanla yaşanmaz gerçekten yaa ,çok zor ,başka şeye de benzemez bu iş ,içine işlemişse değiştirmek çok zor ..

Şaka mı yapıyorsunuz, yoksa ciddi ciddi bunu mu tavsiye ediyorsunuz?

Yok artık :45:

Korkarım taharetini yapmıyor dese, onu da siz yapın diyeceksiniz :20:

hımmm güzel tavsiye...

konu sahibi kesin uygulamalı :51:

Back
X