- Konu Sahibi ndyatasayar
Bana kalırsa, bu konuda eşinizi azarlamak yerine tatlı sözlerle dize getirmeye çalışın. Ben size şöyle bir öneride bulunabilirim, fayda sağlayacağına eminim.
Eşinizin işten geliş saati aşağı yukarı bellidir. Eve gelme saati yaklaşırken banyo küvetini sıcak suyla doldurup mis kokulu banyo köpüklerinden kullanın. Kalorifer peteğinin üzerine birkaç mum da koyabilirsiniz. Ruhu dinlendiren hafif bir müzik açabilirsiniz.
Banyonuz hazır olunca; siz de hazırlanın. Çok özenli bir kıyafet giyin üzerinize ve biraz makyaj yapın. Eşiniz, kapıdan içeriği girdiği anda sadece evinizi değil sizi de temiz ve düzenli görsün.
Eşinizi elinden tutup banyoya götürün ve eğer isterse sırtını keseleyebileceğinizi söyleyin. Hatta ona yıkanırken eşlik edebileceğinizi.
Banyo çıkışında rahat etmek için eşinizin yeni ütülenmiş iç çamaşırı pijamasını yatağın üzerine katlayıp koyun ve kendi ellerinizle onu giydirin. Utanılacak bir şey yok, o sizin eşiniz.
ne kadar guzel ızah edıp yazmıssınız bayıldım yorumunuza dogrusu,sıze katılıyorum...kuvetı varsa tabı,artık kımse kuvet kullanmıyor malesef...konu sahıbıne sormam gereken bısey var,esınızın kıyafetlerını cıkardıgında hemen makınaya atın derım bende,belkı sonrasında temız kıyafetler gıyıp kendını temız hıssetmeyebılır ve banyo yapmak ıster..nacızane fıkrım sevgıler..