Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Özet geçtiğiniz haliyle bile hiç hoş şeyler değil yazdıklarınız.
değişik ortamlar, ilişkiler.

Aklınıza her ne geliyorsa doğrudur.

Boşanmayi düşünmüyorsaniz, bu kadar çok kurcalayip kendi gururunuza yazık etmeyin..

eşin sağlam papuç değil anam 2 2 4
mercimekler fırına çoktan verilmiş. bu hikayede yanan kuzen ve siz olacaksınız belli ki.
her zaman derim; fazla samimiyet tez ayrılık getirir. devir kötü kolla popoyu demişler çok doğru.

Eger gercekten ben aeni aevdim arkandayım konusmasini duyduysanız zaten baska bir seye ihtiyac yok apaçık ilani ask etmis bosanirsan seninleyim diyede mesaj vermis daha neyi dusunuyosunuz sizin kuzendede is yok kim olursa olsun bir erkege esini cocuklarini emanet edip gezmelerine nasil musade ediyor hepiniz bir garipsiniz onlar isi pisirmis kendilerine bir hayat kuruyorlar esin kendini cok uyanik saniyor memlekete ia kur kadinlada isi pisir vay be siz neyi dusunuyosunuz hala?

Esimin planı ne galiba kıskanıyorum diye konum var onuda okudunuz mu
Plan,taktik falan değil hanımefendi.Sizin normal bir evliliğiniz yok zaten,15 gün ayrı şehirde takılıyor eşiniz ve siz şu ana kadar buna göz yummuşsunuz.Sağlam bir delil bulursanız çatır çatır boşayin adamı zira adam elinizden uçmuş gitmiş ama hikayenizde yine mantık hataları var,bu kuzen nerede?Hiç mi işgillenmiyor bu durumdan?

Yalnız bunlar işi pişirmiş anlattıklarına göre .
Somut delil aramaya bak. İnkar edecekler ve seni paronayak çıkaracaklar aksi halde .

Seviyorum kocamı demiştin önceki konunda.
Boşa bu adamı.

Eşin taşınacak sen 15 gün yalnız kalacaksın kocanda orda yalnız boşanın böyle kuruntu ile yaşanmaz

Evet, aldatılıyorsunuz. Peki ne yapacaksınız şimdi? Susup oturacak mısınız? Sakın, boşanıp meydanı onlara mı bırakayım demeyin

Söylenecek çok birşey yok sanki.
Kuzenin bu durumu farkedemeyecek kadar saf mı? Bu şekilde evli kalınmaz

Bir de gelip bölüm bölüm buraya yazmaya vaktiniz var madem,harekete geçseniz ya artık.
Aynı yatakta yakalamayı mı bekliyorsunuz? Herşey dökülmüş ortaya zaten.Kuzen ölü taklidi yapıyor gibi ama sonrası korkunç olabilir.
Bence bu karmaşada sağa sola kaçışacağınıza,dümdüz yol var koşarak uzaklaşın.

Esimin plani ne 2 actim deyince bu bizimle kafa buluyor diye dusunmustum dogru galiba. Sunlar gercek olsa insan nasil kanitlarim minvalinde bir baslik atar bu hala esimin plani ne 1,2..diye konu aciyor.

İlk konuyu da okudum . Öncelikle eşiniz iğrenç biri evine girip çıktığı , birlikte iş yaptığı adamın karısınA kötü gözle nasıl bakar? İkincisi hala ne yapıcam diyorsunuz kadın yüz verse eşiniz ne sizi ne çocuklarınızı sallamayacak. İnsan içinde bile kadına asılmış.

Siz nasil bu kadar sakin kalabiliyorsunuz. Ben olsam herkese herseyi anlatirdim. O mesajlarin ss'lerini alip, isimleri karalayip herkes gorsun diye instagrama falan atardim herhalde. Bonus olarak saglam bir cinnet gecirip, tas ustunde tas birakmazdim.Ya ben cok gergin bir insanim, siz normal davraniyorsunuz ya siz cok sakinsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…