Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasinaİlk konuyu da okudum . Öncelikle eşiniz iğrenç biri evine girip çıktığı , birlikte iş yaptığı adamın karısınA kötü gözle nasıl bakar? İkincisi hala ne yapıcam diyorsunuz kadın yüz verse eşiniz ne sizi ne çocuklarınızı sallamayacak. İnsan içinde bile kadına asılmış.
Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina
Katılıyorum, yarın da hikayenin 3. Partı gelirse şaşırmamEsimin plani ne 2 actim deyince bu bizimle kafa buluyor diye dusunmustum dogru galiba. Sunlar gercek olsa insan nasil kanitlarim minvalinde bir baslik atar bu hala esimin plani ne 1,2..diye konu aciyor.
Bunun 1. Si 2 . Si yok her şey ortada siz de biliyorsunuz neyin ne olduğunuEsimin planı ne galiba kıskanıyorum yazdim 1.konum bu onu da okuyun oradakiler detay isteyince yazdim
Eee kadın bosanmiyor diyemi kendinizi avutuyorsunuz 5 saatlik yola kadının yanina gittigini söylüyorsun miden kaldiriyorsa sende bosanma nasıl olsa gelininiz de bosanmiyormusKadin ben de seni sevdim demis tek dedigi bu, o gunden sonra kadindan yana bosanma olmadi esim is teklif etti kocasuna
Kocasına iş teklif etti diye yanaşıyor kadın kocana.Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina
Banal hikaye bro. Bu sezon iş yapmaz bu.
Şişe çevirmece de oynamışlar olmaz yani.
90larda kapattık biz o mevzuyu.
Senin plan ne ?Esimin planı ne galiba kıskanıyorum diye konum var onuda okudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?