Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Kadin ben de seni sevdim demis tek dedigi bu, o gunden sonra kadindan yana bosanma olmadi esim is teklif etti kocasuna

Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina

Yok yoksul değilsiniz, bahsedilen site eşinizin ailesine ait hatta sizin bile eviniz varmış orada. Niye gidip ille orada iş kurulmak isteniyor? Çocukların okulu, düzeni varsa babaları niye gidiyor?

Eşinizin planını bırakın da sizin planınız nedir onu yazın. İki konuyu da okudum. İlkinde fesatlık yaptığınızı düşündüm ama bu 2. konuda yazdıklarınız gerçekse, evet olay mide bulandırıyor. Sorup duruyorsunuz millet de cevap veriyor delil topla diye. Topluyor musunuz kanıt olarak mesaj, fotoğraf, banka para transferleri falan?

Ayrılacak mısınız yoksa amacınız eşinizi eve geri getirmek mi? Buradan size "aman bırakma kocanı" diye bir destek çıkacağını sanmıyorum. Geri dönse nasıl kabulleneceksiniz?
Boşanma kelimesi hiç geçmiyor konunuzda. Bu adam artık yoldan çıkmış, başka kadına hem de aile sayılan bir kadına kafayı takmış. Utanması akrabadan çekinmesi yok. Kuzeniniz de ya çok saf ya da bazı şeyleri beleşe getirmenin bedeli olduğunu düşünüyor.

Evinde yediği içtiği adamın karısına göz diken biri olmuş kocanız. Ayıp ya, hadi niyeti bozdun akrabanın karısına nasıl sulanırsın?
Benim de orada evim falan var dediğinize göre mal mülk para sorununuz yok anladığım kadarıyla. Gidin anlaşmalı boşanın hayatınıza bakın diyeceğim ama sizin niyetiniz boşanmak değil. Kocamın ailesi kazanmasın, ben standardımı düşürmeyeyim düzenimi bozmayayım diyerek eşten ayrı yaşamak ne saçma bir düşünce.

Ben aldatıldığınızı düşünürüm. Görmedik tabi ama sizin anlattıklarınız kendi kuzeninizle bile yapmayacağınız şeyler

Kadin ben de seni sevdim demis, o gunden sonra kocasından boşanmadi esim is teklif etti kocasina

Bacim sen ne anlatiyorsun? Git bir yuzunu yika sonra temiz hava al sonra gel actigin ilk konu basligini bir oku, sonra gel bu konuya yazdiklarini bir oku. Anlamazsan tekrar bir temiz hava al bir daha oku.

Kadin ben de seni sevdim demis tek dedigi bu, o gunden sonra kadindan yana bosanma olmadi esim is teklif etti kocasuna
Eee kadın bosanmiyor diyemi kendinizi avutuyorsunuz 5 saatlik yola kadının yanina gittigini söylüyorsun miden kaldiriyorsa sende bosanma nasıl olsa gelininiz de bosanmiyormus

Bi de şu var karısının sevmediği akrabasını bu kadın sevmiş. Demek ki kadın eş akrabalarıyla anlaşamıyor ama bu kuzenin karısı anlaiabilcek. Hehe

Eski konuya güncelleme yapsaydiniz keşke..
Konu başlığıniz tutan bir dizinin 2.sezonu cekmissiniz gibi hissettiriyor.
Ayrıca kocanizin sizi aldattigina ikna edilmek istiyormusunuz gibi bir hava algılıyorum ben.
Rahatsizsaniz konusaniz ya..

Banal hikaye bro. Bu sezon iş yapmaz bu.
Şişe çevirmece de oynamışlar olmaz yani.
90larda kapattık biz o mevzuyu.

Yapar belki ama bak kullanici adi bile melek. Melek hafiye gibi calismis. Ses kaydi var sanirim gizli kamera da var her seyi duyup goriyor ama melek kocamin plani ne diye soruyor.

Eskiden bir söz vardı. Kızını boş bırakırsan ya davulcuya kaçar ya zurnacıya diye. Şimdilerde bu söz Kocanı boş bırakırsan ya yengesiyle kaçar ya baldızıyla şeklinde evrildi.

Konudan fake kokusu da almadım değil ama yine de dayanamadım yazdım.

Planı belli eşinin daha neyi soruyorsun kanıtları topla boşa gitsin. Napacaksım sağda solda şişe çeviren adamı ergen gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…