Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Off nasıl bir ortam şişe çevirmece nedir ya lisede mi bu insanlar?
Kendinize azıcık saygınız varsa boşarsınız bu adamı. Daha neyi anlamayı bekliyorsunuz? Neden olayları romantikleştirmeye çalışıyorsunuz?

Zaten sizin çok da yolunda giden bir evliliğiniz yokmuş önceden, herif sizle kavga edip kaça kaça aranıza soğukluk girmiş, birinden az sıcaklık görünce gtü başı dağıtmış, kayan ağzını yüzünü karşınızda düzeltmeye çalışmasını tasavvur edince bir mide bulantısı geldi bana.

Tamam da konu sahibi geçen konunuzda seviyorum kocamı yazdınız tüm bunlar oluyor eşiniz başka şehre gidip o kadının yanında yaşıyor ne bosaniyorsunuz ne yanına gidiyorsunuz neyi sorguladığınızı anlamadım . Yani eşinin kuzeninin karısını çocuklarını alıp şehirde gezen ilk defa duyuyorum , burun estetiği için ziyarete beş saat yol giden enişteyi de ilk defa duyuyorum .

Hatırladım kız. Boşanmayacak bu, derdi gücü o kadını kardeşinden boşatmak, kendi boşanmayacak kocasından ama, adamın parası var çünkü.

Şaka mı bu? İlk konunuza yaptığım yorumu tamamen geri alıyorum. Şişe çevirmece ne ayrıca, nasıl bir laçkalık? Bildiğiniz çekim var aralarında ama ayan beyan dillendirmemişler o da yakındır. Bu haberleri kimden alıyorsunuz bilmiyorum ama ses kaydı, mesaj kayıtları falan toplayın ki kanıtınız olsun. Burun estetiği için beş saat yol gitmek ne alaka? Açık kalp ameliyatı mı olmuş? Bu kadının kocası neci? Hayret ettim. Bu saatten sonra gitseniz ne değişir ondan da emin değilim ben artık.

Benim anladığım adamda bk gibi para var, konu sahibi dahil herkes adamın ağzının içine bakıyor. Bu kadının bu kadar şeyden nasıl haberi oluyor? Kimsenin bu kadına saygısı yok işte, korkmuyorlar. Çünkü başta kocasının umrunda değil. Rezillikler diz boyu.

Baya sevgililer işte bunu anlamanız için daha ne yapmaları gerek. Burada benzer durumda cift vardı. İki kuzen baskalari ile evliydi. Bu iki kuzen adamla akdın ikişer çocuğu geride birakıp beraber kaçtı. Sizin bahsettiginize benzer olaylar olmuş kimse konduramamis. Ama kactilar velhasıl

Acaba çocukları sayesinde mi öğreniyor? Eğer öyleyse çok kötü. Çünkü ortamda konu sahibine haber uçurabilecek başka kimse yok gibi. Zaten adam demiş boşansan bile yanındayım diye mesela neden boşansın ki? Demek ki içinden bunu arzuluyor, diline yansımış. Çok mide bulandırıcı bir konu ya. Şişe çevirmece kısmında koptum zaten.

O konuyu bulabilirmisiniz bana

Cocuklardan sadece mutlu oldugunu ogrendim digerleri bana kalsin

Hatırladım kız. Boşanmayacak bu, derdi gücü o kadını kardeşinden boşatmak, kendi boşanmayacak kocasından ama, adamın parası var çünkü.
Katip, eşi konu sahibini o kadar ciddiye almıyor ki, kendisini, çocuklarını bırakıp memleketinde iş kuruyor, kardeşine de iş teklif ediyor ki onun karısıyla rahat rahat biraraya gelsin. Kardeş olayın neresinde, hiçbir birşey farketmiyor bilmiyoruum ama olay bu. Koca resmen, diğer kadınla rahat görüşmek için hayatını değiştiriyor.
Para için susulacak şey değil bu. Ciddi rezillikleri. Ama aynı şeyleri yazıp gidecek, sonra başka bir üyelik, farklı hikaye gibi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…