- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Prezervatif götürdü mü? Kadın hamile kalabilir, bence siz bir prezervatif alıp koyun götürdükleri arasına.Simdi oraya hali götürüyor, bazi kucuk esyalar götürüyor..
Kocan bu konuda da seni arayıp gelinin evinde temizlik tadilat yaptık, çok terledik, şimdi havuza giriyoruz demiş ya, ordan benzettim sanırım ...insan insana benzer bacım, kızma hemenNe havuzlu bahcesi ya nerden cikardiniz illa her konu benziyor diye o uyemi oluyoruz o uye olsam ordan yazarım
E siz de karşınıza geçip konuşamıyorsunuz. Böyle şikayet edip bir adım atamayacaksınız demek ki.Simdi oraya hali götürüyor, bazi kucuk esyalar götürüyor..
Merhaba konularınızı okudum. Delil toplayıp boşanmaya bakın.Esimin planı ne galiba kıskanıyorum yazdim 1.konum da bu onu da okuyun
Gelinin ağzından açtığı konuda görümce yani kendi pasta fırlatıyordu heralde öyle bişeydi en manyak olayı o kalmış aklımda
Offf nereye kusabiliriz.Bu kuzen eşi mi kardeş eşi mi her kimse, kocanla çatır çutur sevişiyor haberin olsun.
Sen daha planını sorgula.
Plan muhtemelen kızın bir şekilde hamile kalmaması olacak yoksa işler daha çok karışır.
Pastalı konuyu da bulaydık ahahah@Twinflame1111 degil mi?
Gelinimiz kocami mi yönetiyor?
Gelinimiz kocami mi yönetiyor? Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari...www.kadinlarkulubu.com
Devam.. Esim benden icin seviyorum ama aşık değilim diyor 2
Ne olur bunu ablanizin konusu gibi okuyup yorum yapın.. Buraya yazmamim nedeni kimseye anlatamamak.. Esimin bizim aileye gelin gelen bir kiza olan uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim.. Ben gorucu usulu evlendim alıştık...www.kadinlarkulubu.com
Kocamin da derdi varmis
Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar...www.kadinlarkulubu.com
Yok tamam ama o değilimKocan bu konuda da seni arayıp gelinin evinde temizlik tadilat yaptık, çok terledik, şimdi havuza giriyoruz demiş ya, ordan benzettim sanırım ...insan insana benzer bacım, kızma hemen
Evet ya nasil buldunuz?@Twinflame1111 degil mi?
Gelinimiz kocami mi yönetiyor? Kizlar 13 yıllık evliyim gelinimiz 11 yıllık evli, malı durumumuz iyi gezmedigim yer kalmadı, ama kocamin gelinimize farkli bir ilgisi var,onun dedigini unutmamalar, cocuklarimizi samimilestirmeler, cocuklar sana benzememis demeler, geline uzun uzun bakislari...www.kadinlarkulubu.com
Ne olur bunu ablanizin konusu gibi okuyup yorum yapın.. Buraya yazmamim nedeni kimseye anlatamamak.. Esimin bizim aileye gelin gelen bir kiza olan uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim.. Ben gorucu usulu evlendim alıştık...www.kadinlarkulubu.com
Kocamin da derdi varmis
Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar...www.kadinlarkulubu.com
Helal olsun valla@Twinflame1111 degil mi?
Kocamin da derdi varmis
Asıl bombayi unutmusum evetPastalı konuyu da bulaydık ahahah
Pastayi firlatan kendi gorumcesiymis, eski konularinda varPastalı konuyu da bulaydık ahahah
Evet ya nasil buldunuz?
Ama bunlar hep birbirinden farklı kişiler gibiAsıl bombayi unutmusum evet
Pasta konusu :
Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama...www.kadinlarkulubu.com
Aklımda bi tane pasta fırlatan görümce kalmış, bilemiyorum artıkın. Sülalecek çılgın bunlarAsıl bombayi unutmusum evet
Pasta konusu :
Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama...www.kadinlarkulubu.com
Çapraz sorgulama başarılıKardeşin ne diyor bu duruma
Bu ne pekiO çok yoğun çalışıyor karisini cok seviyor suçun büyüğü esimde
HdhhduhdbhxmanyahHatırlamıyorum ama bi tek kocasının ağzından konu açmadı
Merhaba hanimlar. Yasak biliyorum ama cok caresiz kaldim. Esimle severek evlendik ama kendisi pasta firlatan bir deliye donustu. Ben de bu sirada kayincomun esinden hoslanmaya basladim. Kayincoma memlekette is ayarlama bahanesiyle ailemin yanina aldirdim. Kayincom isteyken sevgilim ve cocuklarla cok keyifli zamanlar gecirdik. Sise cevirme ayagina romantik anlar yasadik. 15 gun esimle 15 gun sevgilimle yasamak gibi dahiyane bir planim var. Siz ne dersiniz??Hatırlamıyorum ama bi tek kocasının ağzından konu açmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?