Esimin plani ne 2..yardımcı olur musunuz?

Ne havuzlu bahcesi ya nerden cikardiniz illa her konu benziyor diye o uyemi oluyoruz o uye olsam ordan yazarım
Kocan bu konuda da seni arayıp gelinin evinde temizlik tadilat yaptık, çok terledik, şimdi havuza giriyoruz demiş ya, ordan benzettim sanırım ...insan insana benzer bacım, kızma hemen

Son düzenleme:
Gelinin ağzından açtığı konuda görümce yani kendi pasta fırlatıyordu heralde öyle bişeydi en manyak olayı o kalmış aklımda

@Twinflame1111 degil mi?

Pastalı konuyu da bulaydık ahahah

Kocan bu konuda da seni arayıp gelinin evinde temizlik tadilat yaptık, çok terledik, şimdi havuza giriyoruz demiş ya, ordan benzettim sanırım ...insan insana benzer bacım, kızma hemen
Yok tamam ama o değilim

Evet ya nasil buldunuz?

Helal olsun valla

Sorar öğreniriz nasılsa Mune Sitemizin ablası aynı kişi olabilirler mi acaba?

Pastalı konuyu da bulaydık ahahah
Asıl bombayi unutmusum evet

Pasta konusu :

Ama bunlar hep birbirinden farklı kişiler gibi
Ya konu sahibi aynı değil yada ciddi kişilik sorunu yaşiyor birinde görümcem diyor birinde gelin birinde kuzen eşi
Yada benim kafam bukadar entrikaya basmıyor
Umarım site yönetimi bu konuya aydınlık getirir. Aynı kişi değilse zan altında bırakmakta doğru değil

Aklımda bi tane pasta fırlatan görümce kalmış, bilemiyorum artıkın. Sülalecek çılgın bunlar

Hatırlamıyorum ama bi tek kocasının ağzından konu açmadı
Merhaba hanimlar. Yasak biliyorum ama cok caresiz kaldim. Esimle severek evlendik ama kendisi pasta firlatan bir deliye donustu. Ben de bu sirada kayincomun esinden hoslanmaya basladim. Kayincoma memlekette is ayarlama bahanesiyle ailemin yanina aldirdim. Kayincom isteyken sevgilim ve cocuklarla cok keyifli zamanlar gecirdik. Sise cevirme ayagina romantik anlar yasadik. 15 gun esimle 15 gun sevgilimle yasamak gibi dahiyane bir planim var. Siz ne dersiniz??

Resmen aldatıyor yani eşim telefonuma bakıyor acil bisey olursa ara demis uzerine bir sürü ilgi alaka o şise cevirmedeki davranislar siz aldattigini ispat edip elinize delil toplayin buna tekmeyi basın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…