- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Olsun, yine de boşamayacak. Bakma, kardeşi de karısını boşamayacak. Böyle koyniş koyniş yaşayıp giderler artıkın.Aşığını yanında tutmak için eşine sus payı vermiş. İş hikaye kadını sık görmek için bahane yaratmış. Bunu göremiyor musunuz?
Aslında hepsi beraber eve çıksa tüm sorunlar düzelecek gibi…Olsun, yine de boşamayacak. Bakma, kardeşi de karısını boşamayacak. Böyle koyniş koyniş yaşayıp giderler artıkın.
Tabi canım. Ayrı ayrı açtıkları evi kiraya miraya verip hep beraber şöyle bahçeli 3 katlı bir müstakil ayarlasınlar. Miss.Aslında hepsi beraber eve çıksa tüm sorunlar düzelecek gibi…
Eski konularini hatirliyorum, 1-2 sene oncesi olmasi lazim ama balik hafizamla bulamam simdi.Ya ses dinleme cihazı ya kamera var ya da naklen yayın yapan bir akraba
Hayır çünkü kocasını seviyorTamam soru sordunuz iki konu açtınız. Şimdi ne yapacaksınız?. Burda akıl veriliyor alıyor musunuz. Harekete geçecek misiniz.
Ya işte delil bulup kardeşine boşatacak karıyı. Kendi kocası ile evli kalacak ama, kadını rezil edip intikam almış olacak. Ama kaçırdığı bir şey var, tüm sülalesi adamın ağzının içine bakıyor, o sanıyordu ki bi ben bakıyom. O kardeşi de karısını enişte ile yatakta bassa erkek forumu bulup karımın planı ne diye konu açacak vaziyetteEski konularini hatirliyorum, 1-2 sene oncesi olmasi lazim ama balik hafizamla bulamam simdi.
Ses cihazi vardi yada telefona program mi yukluydu oyle bi şeydi.
O olduguna da eminim; adamin gelini görünce al al olan kosele suratından hatirliyorum.
Adam geline seni ve cocuklari seviyorum tarzi birşeylerde söylüyordu, irz dusmani.
O zaman konu sahibine, adamin niyeti bozuk demiştim ama hala "kocamin niyeti ne" diye soruyor, neyi duymak istiyor, kabullenemiyor mu, vazgecemiyor mu anlayamadim.
Bu kadar zamandir bunu yaşayip susmasi, aksiyona gecmemesi normal degil, psikolojisinin saglikli olmadigini dusunuyorum, bu kadar seyi bilip susmasi normal degil.
Herşeyden önce kendi adina, psikolojik yardim alip, aklini basina devsirip, yaşadigi şu sacmaliga son vermesi lazim.
Kardeş karısı nerden çıktı şimdi?Olsun, yine de boşamayacak. Bakma, kardeşi de karısını boşamayacak. Böyle koyniş koyniş yaşayıp giderler artıkın.
Kuzen değil. Ben görümceyim gelin kardeşimin karısı diye konu açıp duran üye bu.Kardeş karısı nerden çıktı şimdi?
Kuzen eşi değilmiymiş yani
o kim ayolKuzen değil. Ben görümceyim gelin kardeşimin karısı diye konu açıp duran üye bu.
Konu hangisi? Eski ismi neydi?Kuzen değil. Ben görümceyim gelin kardeşimin karısı diye konu açıp duran üye bu.
Kardesi boşansa kocasina gundogar.Ya işte delil bulup kardeşine boşatacak karıyı. Kendi kocası ile evli kalacak ama, kadını rezil edip intikam almış olacak. Ama kaçırdığı bir şey var, tüm sülalesi adamın ağzının içine bakıyor, o sanıyordu ki bi ben bakıyom. O kardeşi de karısını enişte ile yatakta bassa erkek forumu bulup karımın planı ne diye konu açacak vaziyetteDevir ehonomi devri çünkü.
Yaa yok. Eskiden kardeşimin karısı şöyle ahlaksız böyle terbiyesiz, ben muhafazakar görümceyim, kocam sütten çıkmış ak kaşık diye açtığı bir sürü konu var (havuzlu ev misafirligi konusundan hatırlıyorum ben) o konularda görümce olduğu ve kocasına toz kondurmayip kardeşinin namusuna dil uzatmakla suçlandığı için artik kardeş karısı diyemiyor, yumuşatmak için kuzen karısı diye konu açıyor işte....ama yıllardır var bu muhabbet...İki kardeş para için eşlerinin ilişkisine göz yumuyorlar. Konu sahibi de boşanmayı asla düşünmüyor...Kardeş karısı nerden çıktı şimdi?
Kuzen eşi değilmiymiş yani
Gelinin ağzından açtığı konuda görümce yani kendi pasta fırlatıyordu heralde öyle bişeydi en manyak olayı o kalmış aklımdao kim ayol
Ben çok fazla üye tutamam aklımda
Durum zaten iğrenç te
Ama kardeş eşiyse aç karnıma kusasım geldi
Bu ne ya ne kardesi nerden çıkardınız ben o uye degilimEvet dün kardeşin ne yapıyor falan dedim o çok yoğun çalışıyor dedi… yani hayır kuzenim diye demedi direk kardeşim dedi.
Hatırlamıyorum ama bi tek kocasının ağzından konu açmadıKonu hangisi? Eski ismi neydi?
Ne havuzlu bahcesi ya nerden cikardiniz illa her konu benziyor diye o uyemi oluyoruz o uye olsam ordan yazarımYaa yok. Eskiden kardeşimin karısı şöyle böyle, ben görümceyim, kocam sütten çıkmış ak kaşık diye açtığı bir sürü konu var (havuzlu ev misafirligi konusundan hatırlıyorum ben) o konularda görümce olduğu ve kocasına toz kondurmayip kardeşinin namusuna dil uzatmakla suçlandığı için artik kardeş karısı diyemiyor, yumuşatmak için kuzen karısı diye konu açıyor işte....ama yıllardır var bu muhabbet...İki kardeş para için eşlerinin ilişkisine göz yumuyorlar. Konu sahibi de boşanmayı asla düşünmüyor...
Simdi oraya hali götürüyor, bazi kucuk esyalar götürüyor..Aşığını yanında tutmak için eşine sus payı vermiş. İş hikaye kadını sık görmek için bahane yaratmış. Bunu göremiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?