Eşimin psikolojisi bozuldu

Uzman desteği için ikna edin.

Benim esim esnaf zaten . Arkadası ve kuzeni 6 ay arayla inşaat alanında kaza gecirip vefat ettiler. Biri yüksekten düştü diğeride makine patlaması sonucu vefat etti.

gayet kırıp dökerek götüreceksiniz başka çareniz var mı adam laftan anlamıyor
aile hayatınız mı bozulsun adam alkolik mi olsun
bazı insanlar böyle besleniyor resmen ya
kolun kırılınca doktora gidiyorsan kafan kırılınca da gideceksin yani başka çaren yok

Çok çok tanıdık geldi
5 sene önce annemi kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim hep ölüm korkusu ya kardeşime bir şey olursa ya babama bir şey olursa diye. Sürekli kontrol manyağı olmuştum 6-7 aydan fazla oldu sonra baktım olmuyor terapiye gittim ve inan bana çok iyi geldi sonrasında tüm bu düşüncelerden arındım ve inanın daha da pozitif oldum.

Yapcağı tek şey eşinizin yardım almasını sağlamak. Bunu da söylerken çocuklarımız için bunu yapmak zorundasın diyebilirsiniz

Çok şükür eşimle oturup konuştuk ikna ettim pazartesi gününe randevu aldım bakalım inşallah iyi gelir. Esim benim gücüm. Onu öyle görmeye dayanamıyorum. Sizinde basınız sağolsun Allah sabır versin

Etrafımızdaki insanlardan sorumluyuz.
Eşinizden sorumlu olduğunuz kadar o da sizden sorumlu.

Yetişkin biri depresyonda olduğunu anlar, sürekli ahlayıp vahlayıp herkesi dibe çekmek bana hiç normal gelmiyor.
Doktora gidersin, terapi mi ilaç mı neye ihtiyacın varsa alırsın.

Tamam zor süreç de ölmeden mezara sokmaya gerek var mı herkesi?

Son düzenleme:
Abdest alıp gidip namaz kılıp dua etsin.Rabbi ile konuşssun emin ol ferahlayacaktır.

Alkol bağımlısı eşi yaşamış biri olarak daha korkunç bir şey yok inanın, belki ölümü bile daha kolay kabul eder insan. Hemen terapiye doktora başlatın vakit kaybetmeden.

Çok büyük bir yıkım olmuş..hem arkadaşı hem kuzeni .zor bir durum gerçekten.. düşününce bile çok kötü hissettiriyor..biraz sabırlı olun..elbet acısı günler geçtikçe biraz daha hafifleyecek...ama bir uzmandan destek alması için ikna etmeye cabalayin.. sizinde ona ihtiyacınız olduğunu..onu öyle görmeye dayanamadığınizi söyleyin.. başınız sağolsun..

Böyle ülkenin...
İs kazalarında Avrupa birincisiyiz. Kimbilir ne berbat şekilde öldüler. Kanser olsalar Allah'ın işi dersin ama sorun tedbirsizlik!
Maalesef o kadar üzücü ki hele kuzeni orucluyken vefat etti. Gencecik 34 yaşındaydı.10 yıl yurtdışında insaatta calıstı hiçbir şey olmadı. Evini yapınca Türkiyede calısmaya karar verdi. O kadar gurbetlik çekti bi makine patlamasıyla gencliği gitti. 2 tane kücük kızı kaldı. Eşi siroz . Yani dağlar taşlar çatlar biz dayanmaya çalışıyoruz.

Cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…