- 18 Kasım 2014
- 4.953
- 6.450
- 358
- Konu Sahibi Mutlusirin777
-
Uzman desteği için ikna edin.Kızlar selam. Hemen konuya gireceğim. Esim 30 yasında. Gectiğimiz ağustos ayında cok yakın bi arkadaşını iş kazasında kaybetti. Cok üzüldü yıprandı. Ardından 6 ay sonrada kuzenini yine iş kazasında kaybetti. Tabi ki bu daha büyük yıkım oldu bütün aileye ve esime. Suan psikolojisi hic iyi değil. Zayıfladı eski nesesi bitti. Sürekli arkadasını ve kuzenini anıyor ağlıyor. Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum ama daha fazlası gerekiyor biliyorum. Kaygı bozukluğu basladı sürekli Allah bana ömür versin cocuklarımın büyüdüğünü göreyim vs gibi cümleler kuruyor. Ben kendim anksiyete hastasıyım zaten. Onun ne yasandıgını ne düşündüğünü cok iyi biliyorum. Onu bilinclendirmeye ve bu vesveselere kapılmaması gerektiğine ikna etmeye çalışıyorum. destek alalım diyorum kabul etmiyor. Alkol icerek rahatlıyor ama bu durum sağlığını bozacak diye cok korkuyorum. Boğazım düğüm düğüm inanın o kadar üzgünüm ki. Napsam ne desem boş. Evimin neşesi aydınlığı benim esim cıvıl cıvıl bi insandır. Şimdi buz gibi birine dönüştü dokunsanız ağlayacağım inanın. Bi nebze rahatlamak icin sizlerle paylaşmak istedim. Esim icin ne yapabilirim ablalarım kardeslerm nolur bana yardım edin.
Benim esim esnaf zaten . Arkadası ve kuzeni 6 ay arayla inşaat alanında kaza gecirip vefat ettiler. Biri yüksekten düştü diğeride makine patlaması sonucu vefat etti.Herkes zaten gerekeni yazmis, elbette bir uzmana gorunmeli belliki durumla basa cikamiyor. Bunlardan dasha onemlisi acilen is/meslek degistirmeli bence, nasil bir istir ki bu insanlar habire dusup oluyor is kazasinda santiye ortami veya fabrika mi? Calisma sartlari gayet tehlikeli duruyor, is degistirsin o ortamdan uzaklasmak psikolojisine de iyi gelir.
Çok çok tanıdık geldiKızlar selam. Hemen konuya gireceğim. Esim 30 yasında. Gectiğimiz ağustos ayında cok yakın bi arkadaşını iş kazasında kaybetti. Cok üzüldü yıprandı. Ardından 6 ay sonrada kuzenini yine iş kazasında kaybetti. Tabi ki bu daha büyük yıkım oldu bütün aileye ve esime. Suan psikolojisi hic iyi değil. Zayıfladı eski nesesi bitti. Sürekli arkadasını ve kuzenini anıyor ağlıyor. Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum ama daha fazlası gerekiyor biliyorum. Kaygı bozukluğu basladı sürekli Allah bana ömür versin cocuklarımın büyüdüğünü göreyim vs gibi cümleler kuruyor. Ben kendim anksiyete hastasıyım zaten. Onun ne yasandıgını ne düşündüğünü cok iyi biliyorum. Onu bilinclendirmeye ve bu vesveselere kapılmaması gerektiğine ikna etmeye çalışıyorum. destek alalım diyorum kabul etmiyor. Alkol icerek rahatlıyor ama bu durum sağlığını bozacak diye cok korkuyorum. Boğazım düğüm düğüm inanın o kadar üzgünüm ki. Napsam ne desem boş. Evimin neşesi aydınlığı benim esim cıvıl cıvıl bi insandır. Şimdi buz gibi birine dönüştü dokunsanız ağlayacağım inanın. Bi nebze rahatlamak icin sizlerle paylaşmak istedim. Esim icin ne yapabilirim ablalarım kardeslerm nolur bana yardım edin.
Çok şükür eşimle oturup konuştuk ikna ettim pazartesi gününe randevu aldım bakalım inşallah iyi gelir. Esim benim gücüm. Onu öyle görmeye dayanamıyorum. Sizinde basınız sağolsun Allah sabır versinÇok çok tanıdık geldi
5 sene önce annemi kaybettiğimde aynı şeyleri hissettim hep ölüm korkusu ya kardeşime bir şey olursa ya babama bir şey olursa diye. Sürekli kontrol manyağı olmuştum 6-7 aydan fazla oldu sonra baktım olmuyor terapiye gittim ve inan bana çok iyi geldi sonrasında tüm bu düşüncelerden arındım ve inanın daha da pozitif oldum.
Yapcağı tek şey eşinizin yardım almasını sağlamak. Bunu da söylerken çocuklarımız için bunu yapmak zorundasın diyebilirsiniz
Abdest alıp gidip namaz kılıp dua etsin.Rabbi ile konuşssun emin ol ferahlayacaktır.Kızlar selam. Hemen konuya gireceğim. Esim 30 yasında. Gectiğimiz ağustos ayında cok yakın bi arkadaşını iş kazasında kaybetti. Cok üzüldü yıprandı. Ardından 6 ay sonrada kuzenini yine iş kazasında kaybetti. Tabi ki bu daha büyük yıkım oldu bütün aileye ve esime. Suan psikolojisi hic iyi değil. Zayıfladı eski nesesi bitti. Sürekli arkadasını ve kuzenini anıyor ağlıyor. Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışıyorum ama daha fazlası gerekiyor biliyorum. Kaygı bozukluğu basladı sürekli Allah bana ömür versin cocuklarımın büyüdüğünü göreyim vs gibi cümleler kuruyor. Ben kendim anksiyete hastasıyım zaten. Onun ne yasandıgını ne düşündüğünü cok iyi biliyorum. Onu bilinclendirmeye ve bu vesveselere kapılmaması gerektiğine ikna etmeye çalışıyorum. destek alalım diyorum kabul etmiyor. Alkol icerek rahatlıyor ama bu durum sağlığını bozacak diye cok korkuyorum. Boğazım düğüm düğüm inanın o kadar üzgünüm ki. Napsam ne desem boş. Evimin neşesi aydınlığı benim esim cıvıl cıvıl bi insandır. Şimdi buz gibi birine dönüştü dokunsanız ağlayacağım inanın. Bi nebze rahatlamak icin sizlerle paylaşmak istedim. Esim icin ne yapabilirim ablalarım kardeslerm nolur bana yardım edin.
Maalesef o kadar üzücü ki hele kuzeni orucluyken vefat etti. Gencecik 34 yaşındaydı.10 yıl yurtdışında insaatta calıstı hiçbir şey olmadı. Evini yapınca Türkiyede calısmaya karar verdi. O kadar gurbetlik çekti bi makine patlamasıyla gencliği gitti. 2 tane kücük kızı kaldı. Eşi siroz . Yani dağlar taşlar çatlarBöyle ülkenin...
İs kazalarında Avrupa birincisiyiz. Kimbilir ne berbat şekilde öldüler. Kanser olsalar Allah'ın işi dersin ama sorun tedbirsizlik!
Cok teşekkür ederim.Çok büyük bir yıkım olmuş..hem arkadaşı hem kuzeni .zor bir durum gerçekten.. düşününce bile çok kötü hissettiriyor..biraz sabırlı olun..elbet acısı günler geçtikçe biraz daha hafifleyecek...ama bir uzmandan destek alması için ikna etmeye cabalayin.. sizinde ona ihtiyacınız olduğunu..onu öyle görmeye dayanamadığınizi söyleyin.. başınız sağolsun..
Evimin neşesi aydınlığı benim esim cıvıl cıvıl bi insandır.
Amin cok teşekkür ederimAllah evinize yeniden neşe nasip etsin, ailenizdeki herkese uzun ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?