Eşimin rahatligi!!

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Esim babami cok sever babamda onu bu durum.beni mutlu ediyor tabi..ama babamlara gelince bi keyif bi keyif babamla cekiliyorlar bi kenara dijiturkten mac aciyorlar..babamda esimin yaninda bi degisiyo sanki hemen bana cay koy bize der hic sevmem.emir almayi kim olursa olsun..hep.her konuda ona hak vermeler sanki o oglu ben gelini..neredeyse esime saygidan anlasamadigim.esimin tarafina hak veriyor artik..esime yaranmak icin sanki sirf..esimde melül melül bakiyor bir kenarda mubarek yeni gelin sanki...ne cocukla ilgilenir ne bana bi laf atar ordayken kendinden geciyo sanki ya..cogu zamanda kalmak istiyo.burda isine geliyo..evde bukadarr saltanat yapamiyor cunku..suan yine burdayiz ve bos bos konusuyor batiyor bana esim suan her hareketine gicik oluyorum ve baska odadayim.suan ..cocuk.biraz daha beni bunaltirsa patlicam.ama al.cocunla ilgilen dicem bu ne keyf ya..bide babamin dibine oturuyor o bile batiyo bana ..rahat yatsin adam karsi koltuga gecsene diyorum babamda uza mayi sever yani o dibindeyken iki buklum uzaniyor o da ezik ezik dizinin dibinde babamin..ben ole deyince babam yok iyiyim bole ya elleme cocugu diyor bana halbuki rahatsiz yani biliyorum.huyunu bazen annemi bile kaldirir ayak ucundan uzancam karsiya gecsene der..yani boyle seyler olunca esim batiyo bana okadar gicik oluyorum ki hareketlerine..nasil davranmaliyim ya ben bu durumlari yasayinca ..babami benden uzaklastiriuor sanki...ki babamla.birbirimize duskunuz o yokken yakiniz baya hatta

Sorun yok bence. Siz büyütmüssünüz. Emrivaki yapılıyorsa uyarırsınız, geri kalan noktaları boşu boşuna sorun yapıyorsunuz. Babanızı kıskanıyorsunuz ve hoş değil bu durum.

suan yine burdayiz ve bos bos konusuyor batiyor bana esim suan her hareketine gicik oluyorum
su yazdigin yer varya iste asil mesele orda baban falan degil ilişkilerine karisman yanlis ama sen8n sorunun kocanla evde bu kadar hukum suremiyor demisin onu anlamadim genel iliskiniz nasil her yaptigi batar mi sana sik tartisitmisiniz bu baba meselesinden cok daha derin gibi

Bir cok kisi esinin kendi ailesini benimsemediginden ,sevmediginden bahsederken sizin bunlardan yakinmaniz tuhaf geldi .Bence baska sorunlar var adamin her yaptığı dediginiz gibi batiyor size .Mesele babanizla arasinin iyi olmasi mi yoksa size cocuk bakiminda yardim etmeyisi mi ?

Eşinin,ailesine bile gidip gelmesine tahammül edemeyen adamlar var...

Öyle olsaydı ne yapardınız peki?

Sürekli bi gıcık olma durumu var sizde.
Çay yapmak ve onların maç izlemesi bu kadar mı sorun yani? Ne var bunda?
Taraftar kaybetmiş gibi tribe girmişsiniz.

Kız daha ne arıyorsun kendine dert arama gülümseyerek okudum ne güzel işte iyi anlaşıyorlar ne var bunda. Birbirlerine gıcık olsalardı daha mı iyiydi.

Arkadaslar konu samimi olmalari degilki esimin aile oldunu unutmasi cocugu ve beni gormemesi babamin birden tavir degistirmesi falan gibi ince seyler

Ne var ki bunda? Bence esinizi sevmediginiz icin her seyi gozunuze batiyor.

Resmen kiskaniyorsunuz .
Anlattiklarinizda anormal birsey goremedim. Bu erkekler ne yapsa suc iyi gecinir suc saygisiz olur suc triplerinizle darlamayin insanlari.

Arkadaslar konu samimi olmalari degilki esimin aile oldunu unutmasi cocugu ve beni gormemesi babamin birden tavir degistirmesi falan gibi ince seyler
Mesela nedir eşinden beklentin
Seni üzen şeyler neler
Daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz belki
Daha önceki konularında yalnızlıktan ve arkadaşsızlıktan da dert yanmışsın
Bunlarda üzüyor seni galiba

İnşallah ama o kaynanan çok fena, vıyyyy sen haklısın

Ya şu kaynanamla bir an önce tanışsam da seni de tanıştırsam zvjezdan .

Belki severdik

Yıllar sonra gelen edit : *Flash tv gerçek kesit sesiyle okuyunuz *

8993 . 30 yaşında . Hayallerle çıktığı bu yolculukta kv ye tosladı . BDV müdavimi . 60 sayfalık Kv konusu var . Şimdilerde çatı katında inzivaya çekildi .

zvjezdan ın sözünü dinleseydi böyle olmazdı . Ne vardı evlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…