Kocaniz sizi babaniza sikayet etti mi hic ?

Ya aslinda kendisini rezil eder tabii... benim canimi sikan kisim ben babama tartistigimizi belli etmek istemiyorum belki sonucta baba benim. Ozel hayatimi ne hakla gidip anlatir. Cok sinir bozucu cok
Muhtemelen yaptığına pişman olmuştur çocukça bir akıl olduğunu anlamıştır

Evet, kocam beni babama şikayet etti. Benim yanımda arayıp " Shusui kafayı yedi, randevu almış ,uçaktan atlayacakmış paraşütle" dedi ve telefonu bana verdi. O kadar çok çemkirdi ki babam, uçaktan atlamış olsaydım yere varırdım, o kadar uzun. 4 yıl oldu babam hala ara ara der git atla ,bak uçak falan diye .

Aynısını yapan igrenc yaratık eski eş kişisi vardı beni malı gibi görürdü aynen böyle bir gün yemeği begenmese evi pis bulsa arar şikayet ederdi kendisinin haksız olduğu konularda dahi manipüle etmek için şikayet ederdi (benim anlatmayacağım bildiği için bana ettiği hakaretleri ve şiddeti)

Burda babanın tavrı çok önemli iyice azarlamali eş kişisini ev senin mahremindir mahremini benimle bile Paylasmamalisin evde olan evde kalır demeli ama onu diyecek baba bendede yoktu malesef

Şükürler olsun eskide kaldı hepsi

Her yeni evli çiftin ilk 2 yılında yaşayacağı bir tartışma ve erkeğin abartılı tavırları
Her yeni evli çiftin değil karaktersiz adamlarla evlenen her yeni evli çiftin demeliydiniz böyle bir davranış şekli kabul edilemez

Yok ya o ne öyle kreş gibi babaya şikayet etme. Siz de o zaman onu babasına şikayet edin, deli gibi orayı burayı çırpıyor diye 😏

Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
1 kari koca kavgasini baba ya tasimak nedir?
2 ben babamin yada kocamin mali miyim Telefonla sikayet ediliyorum.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
babama da soyledim bosanicam diye.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Ben varım en ufak tartışmamız da hemen babama söylerdi halende öyle söylüyor. Ama ben ne eşimi nede babamı dinlemiyorum haklı olduğum konularda kimseye laf bırakmıyorum sonunda beni haklı taraf buluyorlar. Boşanmaya gelirsek yuva kurmak çok zor ama boşanmak 5 dakikanı bile almıyor. İyi düşün taşın otur eşinle konuş birbirinizi kırmadan herşeyi konuşarak halledin. İlk başlarda kavga çok oluyor. Ben 6 yıllık evliyim kimse bizim kadar kavga etmemiştir diye düşünüyorum. Ama bi zaman sonra iki tarafta ne kadar saçma şeyler için birbirlerini üzdüğünü anlıyorlar. Hatta eşini al babanlara götür bide büyüklerinizle konuşun bakalım onlar size ne diyecekler. İşallah mutlu olursunuz.

Sizin asıl sorununuz daha büyük. Dolduruşa gelip evinizde huzursuzluk çıkarıyorsa hangi yüzle kayınbabasını arayıp şikayet ediyor. Suç bastırmak diyoruz biz buna. Aslında yediği haltların farkında ama topu size atıyor. Tepki vermeniz alttan almamanız çok iyi olmuş. Elinize sağlık. Nerde doluyorsa oraya gitsin. Ya da ailesinin kıymetini bilsin.

Eşimle 5yıllık ilişkimiz 6 aylık evliliğimiz var. Bugun onun kendi ailevi sorunları yüzünden tartıstık. Baggies cagira dolap kapilarini carparak evden cikti. Bunu yapmamasini tartismada karsi tarafa alani siddet gosterisi oldugunu kac kez soylerim. Ancak ne zaman tartissak saga sola saldiriyor ve ben bunu izlemekten Nefret ediyorum. Dahasi son bi kac tartismada hep babani aricam, seni sikayet edicem diye soylemeye basladi. Bugun de evden cikinca babami aramis, o da beni aradi. Sasirdim tabi. Sonra iyice Sinir basti bana.
asiri sinirlendim. Babam’a o kadar sacma adetleriniz varki dugunden sonra mali gibi goruyo heralde. Ne hakla sikayet eder, sende beni ilgilendirmez deseydin deyip babama Kizdim.
Esimde is ve geldi kiyameti koparip kapinin onune koydum. Bosanmak istiyorum. Esimin yaptigi cok karaktersiz geliyor.
size sormak istedigim sizin esiniz hic sizi babaniza sikayet etti mi yoksa bu tuhaf tip bi bende mi vardi? Cidden meraklar icindeyim.
Benim babam da kız benim evet ama aklı duygusu benim değil demişti😏

Ben varım en ufak tartışmamız da hemen babama söylerdi halende öyle söylüyor. Ama ben ne eşimi nede babamı dinlemiyorum haklı olduğum konularda kimseye laf bırakmıyorum sonunda beni haklı taraf buluyorlar. Boşanmaya gelirsek yuva kurmak çok zor ama boşanmak 5 dakikanı bile almıyor. İyi düşün taşın otur eşinle konuş birbirinizi kırmadan herşeyi konuşarak halledin. İlk başlarda kavga çok oluyor. Ben 6 yıllık evliyim kimse bizim kadar kavga etmemiştir diye düşünüyorum. Ama bi zaman sonra iki tarafta ne kadar saçma şeyler için birbirlerini üzdüğünü anlıyorlar. Hatta eşini al babanlara götür bide büyüklerinizle konuşun bakalım onlar size ne diyecekler. İşallah mutlu olursunuz.
Benim onun ailesine karsi hicbir toleransim yok malesef. Bosanmaya babami aradigi icin degil hamile halimle 8 gundur sirf annesi doldurdu diye zulum etmesinden karar verdim. Terbiyesiz bi de babami aradi o tuz biber oldu. yarin konusucaz ama affetmeyi istemiyorum. 1 ay sonra yine ayni doldurusa gelir 1 yil sonra yine. Benim cocugum onun bunun lafina gore evde huzursuzluk cikaran bir babayi haketmiyor, bende oyle.

Sizin asıl sorununuz daha büyük. Dolduruşa gelip evinizde huzursuzluk çıkarıyorsa hangi yüzle kayınbabasını arayıp şikayet ediyor. Suç bastırmak diyoruz biz buna. Aslında yediği haltların farkında ama topu size atıyor. Tepki vermeniz alttan almamanız çok iyi olmuş. Elinize sağlık. Nerde doluyorsa oraya gitsin. Ya da ailesinin kıymetini bilsin.
Evet tamda sorun bu... olayi babama annemle gorustum o yuzden tartisiyo diyebilseydi tek hakli o olucakti. Babam da ailesi gorusur dicekti bana.. ama ben 8 gundur zaten hic huzur yuzu gormedim. Herseye bi kabahat, herseye bi ofke. Oructan filan olmadigi gayet acikti.

Benim onun ailesine karsi hicbir toleransim yok malesef. Bosanmaya babami aradigi icin degil hamile halimle 8 gundur sirf annesi doldurdu diye zulum etmesinden karar verdim. Terbiyesiz bi de babami aradi o tuz biber oldu. yarin konusucaz ama affetmeyi istemiyorum. 1 ay sonra yine ayni doldurusa gelir 1 yil sonra yine. Benim cocugum onun bunun lafina gore evde huzursuzluk cikaran bir babayi haketmiyor, bende oyle.
Canım bak ne güzel hamilesin. Stres yapma. Hem sen hormonlar yüzündende çok sinirlenmişsin. Konuyu tam olarak bilmiyorum ama babana boşanmaktan falan bahsetme eşinede söyle babanı bidaha aramasın. En çok onlar üzülüyor. O annesiyle ne yapıyorsa yapsın senin kıymetini anlicaktır. Bide bebeğin olsun işallah düzelecektir. Aslında tüm erkekler evliliğin ilk aylarında hep böyleler ama kadınlar onlardan daha olgun oluyolar. İşallah oda zamanla düzelir. Annesiyle de konuş aranızı açıcak şeyler yapmasın.

Elbette ki siz haklısınız. Babaya şikayet saçmalığı da nedir, ne saçma bir şeydir, nasıl gelir akıllarına böyle sevimsiz, saygısız şeyler bu erkek milletinin hayret! Eski bir ilişkimde ayrılırken ben de maruz kalmış, şok olup yüzüne bakakalmıştım adamın. Neymiş ille de babamı arayıp suçun onda olmadığını anlatacakmış! Beni şikayet edecekmiş! Afedersiniz oduna da bak sen! (halen kızıyorum) Arayamazsın bu ne saygısızlık, ne münasebetsizlik dedim. Onlar beni seviyorlardı, o yüzden dedi. Onlar seni sadece benim hatırım için sevdiler, seni değil başkasını götürdüğümde onu da sevecekler. Onların gözünde özel olan benim! Benim yanımdaki değil! Üstelik babam bir güzel ağzının payını verir, neye uğradığını şaşırırsın. (gerçekten haddini bildirirdi rahmetli babam) Adamın tansiyonu filan yükselirse ben de senin aile büyüklerini arayıp onlara mı seni şikayet edeceğim? Anaokulu öğrencileri miyiz, velilerimiz mi yönetiyor ilişkilerimizi dedim. Sonuç = Arayamadı. Arasaydı da ailemden de benden de her hakareti işitirdi açıkcası. Ama nasıl bir mantıksızlıktı, saçmalıktı hala inanamıyorum. Haklı bir tepki sizinki. İnanın ben de bu saçmalığı sadece kendim yaşadım sanıyordum :KK48:

Aslinda evliligimizde pek sikinti yasamadik. Daimi problemimiz kendisinin ailesi. Sikintili bir ailesi var ve gorusmuyorum bu konuda gorusumu kararlarimi cok iyi biliyor esim. Sinirlari astigi zaman asla sessiz kalmadim kalmam. Bu hafta yaptigi artik bile isteye ihlal e giriyor. Secim kendisinin. Devam etmesi halinde babasinin evine bi cantayla doner.
Maalesef erkek milleti çoğunlukla bunu yapıyor. Önce kadının ailesiyle görüşmeme tavrını her şeyiyle sözde kabul ediyor. Üç ay beş ay, bilemedin bir iki yıl sonra bunu dev bir sorun halinde çıkarıyor kadının karşısına. Bu konuda sözünde duran erkek o kadar az ki! İstisna onlar!

Kocanızda

Eklentiler

• IMG_20210417_005903.webp
    IMG_20210417_005903.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 68
Eşim değil ama kayınvalidem annemi aramızdaki sorun için aramıştı, çok kızmıştım.
Haklısınız, yaptığının hata olduğunu anlar inş.

Tepkinizde haklısınız, boşanmak biraz abartı tabi. Evliliklerde çiftler sorunları kendi arasında halletmeli, aileye taşındığı zaman çok çirkin bir hal alıyor. Sanki babanı arayıp siz bu kızı iyi yetiştirememişsiniz der gibi şikayet etmesi çok çocukça bi hareket, ve evet hatasını anlayıp burnunun sürmesi lazım ki ayağını bundan sonra ona göre denk alsın.

İlk evliliğim 15 sene sürdü. Eşim hiçbir zaman beni babam dahil kimseye şikayet etmedi. Bilakis hep arka çıkardı. Bir keresinde ihraç fazlası fuar için Çin’e gittim. Babam “tek başına evli kadının ne işi varmış yurtdışında” dedi. Eşim” ben kocasıyım. Ben izin veriyorum. Sana noluyor” dedi. Babam bir daha bizim evliliğimize karışma cesaretini gösteremedi. Boşanırken de kimseye detay vermedi. “Çocuğumuz olmadığı için boşandık” dedi.
Şu an ki 2. Evliliğimde babam ve eşim 1 sene beraber vakit geçirdiler. Biz uzaktaydık. Sonrasında babam vefat etti. Bir sorun yaşasaydık sanmıyorum eşim babama beni şikayet etmezdi.
Nefret ederim ağzı gevşek erkeklerden. 4 duvar arasında yaşanan sadece karı-kocayı ilgilendirir.

İlk evliliğim 15 sene sürdü. Eşim hiçbir zaman beni babam dahil kimseye şikayet etmedi. Bilakis hep arka çıkardı. Bir keresinde ihraç fazlası fuar için Çin’e gittim. Babam “tek başına evli kadının ne işi varmış yurtdışında” dedi. Eşim” ben kocasıyım. Ben izin veriyorum. Sana noluyor” dedi. Babam bir daha bizim evliliğimize karışma cesaretini gösteremedi. Boşanırken de kimseye detay vermedi. “Çocuğumuz olmadığı için boşandık” dedi.
Şu an ki 2. Evliliğimde babam ve eşim 1 sene beraber vakit geçirdiler. Biz uzaktaydık. Sonrasında babam vefat etti. Bir sorun yaşasaydık sanmıyorum eşim babama beni şikayet etmezdi.
Nefret ederim ağzı gevşek erkeklerden. 4 duvar arasında yaşanan sadece karı-kocayı ilgilendirir.

Babaniz hakli değil ama eşinizin tepkisine ve bunu "arka çikmak" olarak gormenize agzim acik kaldi cidden. 😦

Eşiniz dese ki "eşim yetişkin bir insan tek başina heryere gidebilir, ikimiz icin de sorun değil." Bu arka cikmak olurdu ama ben kocasiyim izin verdim sana noluyor demek arka cikmak degil, kizin artik senin otoritenden cikti benim otoritem altinda ve benim iznimle gidiyor. Bu arka cikmak degil kendi egosunu şişirmiş hemde saygisizca.

Diger kisma hic girmeyecegim kendi tercihiniz elbet.

😳😳😳😳😳

Back
X