Eşimin rahatlığı

veroniska

🦄
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
79
124
8
Merhaba hanımlar gece gece sizden fikir almaya geldim. 6 haftalık gebeyim eşimle henüz kimseye söylememe kararı aldık ve sanırım bu yüzdendir ki eşim çok rahat beni akşam evde bırakıp gidebiliyor. 3 gündür öksürmeli hapşurmalı hastayım haftasonu bi var bi yok arası benimle ilgilendi 1 hafta öncesinden bugün için yaptığı bir plan vardı arkadaşlarıyla ama bugün benim hasta olduğumu bile bile yine normal döndüğü saatte içmiş bir şekilde eve döndü bende kızdım ve ailenle yaşarsan daha serbest olursun git orda yaşa dedim yataktan kovdum. Fazla mı tepki veriyorum bu adamla konuşarak anlaşamıyorum çünkü ne söylesem evet haklısın ben böyle bir adamım seni anlayamıyorum diyip çıkıyor. Bana hak veriyor ama bunun karşılığında benim gönlümü alacak bir davranışta bulunmuyor. Gebelik haberini aldığımdan beri 3. Tartışmamız gerçekten çok doldum bu kadar üzüntüye bu bebek düşer diyorum artık.

Küçük bi çocuğa anlatır gibi sabırla sakince anlatmayı deneyin.

içen, gec gelen, aile kurduğunu fark edemeyen adamla olmaz diyeceğim ki, olacagina karar verip hamile kalmissiniz zaten, 6 hafta öncesine kadar perfekt değildi herhalde?
Bir şey söyleyim mi benim hamile kaldığımı öğrenmeden önce ilişkimiz gerçekten çok iyiydi bu hamilelik beni çok duygusal onu stresli bir adam yaptı

Sizi korkutmak istemem ama onunuzde daha iyi gunleriniz olmayacak.
Esiniz baya hırt cikmis.
Hamile bi kadin ustelik daha baslarindayken evde yalniz birakilmaz hadi diyelim birakildi ickili eve gelmek ne?
Kocalik vazifelerini yerine getirmeyen adamdan babalik vazifelerini yerine getirmesini beklemeyin derim. Buyuk beklentiler icinde olmayin. Daha bunun 5. 6.ayi var lohusaligi var belki ameliyati var...
Umarim cok uzulmezsiniz. Hayirli olsun bebis.
Onceden de boyleyse kocaniz, cocuk yaparak hata etmissiniz. Umarim bereketiyle mutluluguyla gelir...

Gerçekten hasta olduğunuz için sinirlenmişseniz haklısınız. Fakat grip olmanız dışında, hamilelik bir süreçtir hastalık değildir. Evde yalnız kalabilirsiniz eşiniz de siz de normal aktivitelerine devam edebilir. Ben de şuan 3 aylık hamileyim ve haberini aldığımız günden beri eşim arkadaşının düğünü için şehir dışına 3-4 günlüğüne gitmisliği de var, iş seyahatlerine gitmisliği de. Her hafta bir gün arkadaşlarıyla gece 12-1 e kadar da takılır. Normal hayata devam yani :) bu sürecin normal bir süreç olduğunu unutmayın bu sizin ruh sağlığınız için de çok önemli
Sağlıkla gelsin bebişiniz

Ben hızlı bir şekilde parlıyorum o da kabullenip benimle tartışmamak için susup kalıyor. Şuan yataktan kovmam yanlış mı sizce?
bana çocukça geliyor, yataktan kovmak nedir yav, o sizi kovsa?
Konusun, tartisin, çözüme kavusturmadan da birakmayin. Kusmek, yatak ayirmak, trip atmak bana gore değil, olmamasi gereken bir sey.
Koca koca insanlariz.

Yaptıkları hoş değil. Evli biri olduğunun farkına varsın ne öyle. Hamileliği huzur içinde geçirmek istiyorum sürekli canımı sıkıyorsun deyip evden kovun gitsin. Aklı başına gelsin. Bu böyle alışır gider açıkçası.
Baba olmaya mı hazır değil anlamadım.Oda hastalandığın da sizde ilgilenmeyin.

Bu arkadaş buluşmaları rutindir bi sıkıntımız yok bu konuda sadece ben hamile ve hastayken aynı şekilde davranması zoruma gitti kendince yarım saat erken geldiğini hesap ederek mutlu gelmiş bide öyle söylüyor bana. Teşekkür ederim inşallah

Çok haklısınız hamilelik bizi ayrı kılmıyor normal bir şekilde atlatılması gereken bir süreç ben sadece daha bebeğimizin kalp atışlarını duymamışken bir hastalık geçiriyorum ve eşimin yanımda olmayışından rahatsızlık duyarak bu tepkiyi verdim. Söyleseydin hiç gitmezdim diyor ama morali bozuk yanımda oturmasının ne anlamı var. Amin inşallah sizin de bebişiniz sağlıcakla gelsin

bana çocukça geliyor, yataktan kovmak nedir yav, o sizi kovsa?
Konusun, tartisin, çözüme kavusturmadan da birakmayin. Kusmek, yatak ayirmak, trip atmak bana gore değil, olmamasi gereken bir sey.
Koca koca insanlariz.
Keşke benimle tartışsa çok isterim benim sakinleşmem için benimle konuşmayı tamamen kesiyor ben duvarla konuşuyo gibi hissettikçe daha çok köpürüyorum en sonda kovdum

Ben hızlı bir şekilde parlıyorum o da kabullenip benimle tartışmamak için susup kalıyor. Şuan yataktan kovmam yanlış mı sizce?
HamilesiniZ diye fazla ilgi bekler olmuşsunuz bence.. tepkiniz tabi ki fazla .. siz oyuncak bebek misiniz de ^beni evde bıraktı gitti ^ diyorsunuz.. Hamilelikte normal bir süreç .. riskli bir gebeliğiniz olur vs.. o başka konu.. muhtemelen eşiniz eskiden de böyleydi şimdi de normal hayatına devam ediyor . Hamileainiz diye her şey mükemmel olmayacak ne yazık ki .. erkekler babalığı çocuk doğduktan sonra öğreniyor .. sizde kendinize sosyal bir çevre kurun . Böyle şeyleri çok kafanıza takmayın . Daha çok yeni hamileliğiniz.. tadını çıkartın

Eş hatalı ama. Sizin davranış biçiminiz daha da hatalı geldi bana. 5 yaş tribi atmışsınız...

Daha mantıklı şekilde çözülebilirdi. hadi benimle ilgilen hadi benimle ilgilen diye zorlayan bir tip canlandı gözümde.

Erkekler yonlendirilmek istiyor çoğu zaman akılları ermiyor maalesef :) biz erkekler düşünsün yapsın etsin diye bekleyip hayal kırıklığına uğrayınca daha çok üzülüyoruz. Onun yerine isteklerinizi açık açık söyleyin hastayım kendimi iyi hissetmiyorum bi süre yanımda ol diye. Yatak ayırmak fazla bir tepki olmuş, tartışmanızı yapmışsınız zaten biraz daha siniriniz yatışınca gidip yanına uzanıverin :)

Bilirsinizki erkekler hastalandığında daha çok nazlanırlar ben onun yarısı değilim. Baba olmayı deliler gibi isteyen adam iş gerçeğe dönüşünce sanırım strese girdi.

Keşke benimle tartışsa çok isterim benim sakinleşmem için benimle konuşmayı tamamen kesiyor ben duvarla konuşuyo gibi hissettikçe daha çok köpürüyorum en sonda kovdum
aslinda erkekler sert ve yüksek volumlu sesleri sozleri anlamiyor biliyor musun?
Bunu ben de yapiyorum aslinda.
bir sure sonra zaten surekli soylenen şeylere karşı sagir oluyorlar, kadinin yüz ifadesinden bile soyleyeceklerini anlayip sarteli kapatip oturuyorlar, sanildiklari kadar salak varliklar degiller:)

Bir konuyu bir kere soyleyip, ki o soyleme seklide cok onemli, ben genelde bi kahve yapar ya da cay:) baska konudan girer istedigim konuya o anlamadan gelir, girisi baslatir gelişmeyi izlerim.

Tatlı ve yumusak bir dil ile..
Ha anlamiyorsa, tekrar etmem.. Eyleme geçerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…