Çok teşekkür ederim bana bu bakış açısını verdiğiniz için sanırım böyle yapacağım bide artık haftaya ailelere yakın arkadaşlara söyleyelim diyorum gebeliğimi siz ne zaman söylemiştiniz?Erkekler yonlendirilmek istiyor çoğu zaman akılları ermiyor maalesef :) biz erkekler düşünsün yapsın etsin diye bekleyip hayal kırıklığına uğrayınca daha çok üzülüyoruz. Onun yerine isteklerinizi açık açık söyleyin hastayım kendimi iyi hissetmiyorum bi süre yanımda ol diye. Yatak ayırmak fazla bir tepki olmuş, tartışmanızı yapmışsınız zaten biraz daha siniriniz yatışınca gidip yanına uzanıverin :)
Çok iyi gerçektenaslinda erkekler sert ve yüksek volumlu sesleri sozleri anlamiyor biliyor musun?
Bunu ben de yapiyorum aslinda.
bir sure sonra zaten surekli soylenen şeylere karşı sagir oluyorlar, kadinin yüz ifadesinden bile soyleyeceklerini anlayip sarteli kapatip oturuyorlar, sanildiklari kadar salak varliklar degiller:)
Bir konuyu bir kere soyleyip, ki o soyleme seklide cok onemli, ben genelde bi kahve yapar ya da cay:) baska konudan girer istedigim konuya o anlamadan gelir, girisi baslatir gelişmeyi izlerim.
Tatlı ve yumusak bir dil ile..
Ha anlamiyorsa, tekrar etmem.. Eyleme geçerim...
cagirma eylemini dil ile degil el ile yap, yanina git ve konuşmadan elini uzat.. Gerisinde guzel bir gece yasanir, sonrasinda uyku.. Yarin ise dediğim şekilde konusmayi dene.Çok iyi gerçektenbana böyle bakış açıları katmanız o kadar anlamlı ki farklı bir üslupla yeniden anlatmayı deneyip yatağa çağırıcam :)
Bilirsinizki erkekler hastalandığında daha çok nazlanırlar ben onun yarısı değilim. Baba olmayı deliler gibi isteyen adam iş gerçeğe dönüşünce sanırım strese girdi.
Süper strateji süper.aslinda erkekler sert ve yüksek volumlu sesleri sozleri anlamiyor biliyor musun?
Bunu ben de yapiyorum aslinda.
bir sure sonra zaten surekli soylenen şeylere karşı sagir oluyorlar, kadinin yüz ifadesinden bile soyleyeceklerini anlayip sarteli kapatip oturuyorlar, sanildiklari kadar salak varliklar degiller:)
Bir konuyu bir kere soyleyip, ki o soyleme seklide cok onemli, ben genelde bi kahve yapar ya da cay:) baska konudan girer istedigim konuya o anlamadan gelir, girisi baslatir gelişmeyi izlerim.
Tatlı ve yumusak bir dil ile..
Ha anlamiyorsa, tekrar etmem.. Eyleme geçerim...
Teşekkür ederim fikirleriniz içinHamilesiniZ diye fazla ilgi bekler olmuşsunuz bence.. tepkiniz tabi ki fazla .. siz oyuncak bebek misiniz de ^beni evde bıraktı gitti ^ diyorsunuz.. Hamilelikte normal bir süreç .. riskli bir gebeliğiniz olur vs.. o başka konu.. muhtemelen eşiniz eskiden de böyleydi şimdi de normal hayatına devam ediyor . Hamileainiz diye her şey mükemmel olmayacak ne yazık ki .. erkekler babalığı çocuk doğduktan sonra öğreniyor .. sizde kendinize sosyal bir çevre kurun . Böyle şeyleri çok kafanıza takmayın . Daha çok yeni hamileliğiniz.. tadını çıkartın
Ay evet ya bi anlık sinirle kovdum adamı ondan önce karnıma masaj yapıp sarılıyordu bide garibim hiç sesini çıkarmadan aldı yastığını gittiKendileri hasta ise ortalığı ayağa kaldırırlar sanki ölüm döşeğin de gibi davranırlar. Aslında şuan daha sakinleşin ve gözlemleyin aynı hareketleri tekrarlarsa çok sık tepkinizi koyarsınız. Şimdilik askıya alın yatak ayırma olayını sanırım daha yeni böyle davranıyormuş dediğiniz kadarıyla. Sonradan okudum.
Girerler strese ya çocuk gibiler
Biz de 6 haftalıkken öğrenmiştik. Nazar değer korkusu vs olsa da biz pek içimizde tutamayiz maalesef :) öğrendiğimiz gün söyledik ailelere. Ben 1-2 yakın arkadaşıma söyledim. Başkaları duymasın diye çok çabaladık ama 8 haftalikken kaynimin düğünü vardı ve düğünde başlayan ani bulantılarım yüzünden bütün sülale öğrenmiş olduÇok teşekkür ederim bana bu bakış açısını verdiğiniz için sanırım böyle yapacağım bide artık haftaya ailelere yakın arkadaşlara söyleyelim diyorum gebeliğimi siz ne zaman söylemiştiniz?
Ay siz çok yaşayın ya tamamdırcagirma eylemini dil ile degil el ile yap, yanina git ve konuşmadan elini uzat.. Gerisinde guzel bir gece yasanir, sonrasinda uyku.. Yarin ise dediğim şekilde konusmayi dene.
hak veriyor ama bunun karşılığında benim gönlümü alacak bir davranışta bulunmuyor
Aminn amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz bizeBiz de 6 haftalıkken öğrenmiştik. Nazar değer korkusu vs olsa da biz pek içimizde tutamayiz maalesef :) öğrendiğimiz gün söyledik ailelere. Ben 1-2 yakın arkadaşıma söyledim. Başkaları duymasın diye çok çabaladık ama 8 haftalikken kaynimin düğünü vardı ve düğünde başlayan ani bulantılarım yüzünden bütün sülale öğrenmiş olduAllah'a sığınmaktan başka çaremiz yok şuan Allah'ım korusun nazardan hepimizi
Söyle kız dua eder onlar faydası olur bence. Benim kızım hamile olsa geç söylese çok üzülürdümAminn amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz bizebana inanılmaz bi ilaç dayatmaları vardı bugün annemin gebeyim de diyemiyorum ortada kaldım muhtemelen bizde paylaşmak zorunda kalıcaz bu sebepten
Bunu bildiğim için daha çok sinirlenip üzerine gidiyorum olaylar patlıyor. Bence bir an önce sorumluluğu kucağına bırakmalıyımHak vermiyor sadece daha fazla konusmayin diye oyle soyluyor.
Hamilelik dönemini bazı kadınlar salt naz, kapris dönemi olarak benimsiyor. Oysa ki öyle değil.Normal yaşantınıza devam ediyorsunuz bir taraftan işte. Eşinizle iletişiminizde bir sıkıntı olabilir mi?Üç haftada 180° değişmedi ya bu adam.Yaptığı tamam rahatsız edici ama siz de çok gereksiz yere yükselmişsiniz.Yataktan kovmak falan, bu davranışlar anca evliliğinizi baltalar.Biraz sakinleşin ve iki yetişkin insan gibi oturup konuşun.Teşekkür ederim fikirleriniz içinben gebeliğimi saklamak için herkesle diyaloğu kestim diyebilirim sanırım bu yüzden kendimi yalnız kalmış hissediyorum eşim dediğiniz gibi normal hayatına devam ediyor
Bencede. Hak verse zaten hasta ve hamile eşini bırakıp içmeye gitmez.Hak vermiyor sadece daha fazla konusmayin diye oyle soyluyor.
Sizinle konuşurken zaten bunu saklamak için çevremden kendimi soyutladığımın farkına vardımSöyle kız dua eder onlar faydası olur bence. Benim kızım hamile olsa geç söylese çok üzülürdümki onlar sizden daha çok korkar nazardan yaymazlar. Bu sevinci içinizde yaşamak çok zor insan paylaşmak istiyor
tatlim mutfak sirlari bunlar, herkeş öğrenmesin, sonra anlatırım ben sanaSüper strateji süper.
Bunu ne zaman uygulasam işledi ya.
Eyleme geçerim kısmını anlayamadım bir tek. ?
Ben kendime böyle olmayacağıma dair söz vermiştim ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşmazken onun buluşması zaman geçirmesi sanırım benim hoşuma gitmedi. Hastalık kaprisi var benim üzerimde evlendiğimizden beri hep eşim hasta olurdu ben ilk kez olunca hemen bi atarlar nazlarHamilelik dönemini bazı kadınlar salt naz, kapris dönemi olarak benimsiyor. Oysa ki öyle değil.Normal yaşantınıza devam ediyorsunuz bir taraftan işte. Eşinizle iletişiminizde bir sıkıntı olabilir mi?Üç haftada 180° değişmedi ya bu adam.Yaptığı tamam rahatsız edici ama siz de çok gereksiz yere yükselmişsiniz.Yataktan kovmak falan, bu davranışlar anca evliliğinizi baltalar.Biraz sakinleşin ve iki yetişkin insan gibi oturup konuşun.
Ay evet ya bi anlık sinirle kovdum adamı ondan önce karnıma masaj yapıp sarılıyordu bide garibim hiç sesini çıkarmadan aldı yastığını gitti
Siz çok akıllısınız karşıdaki insanı aptal yerine koymayın konu sahibi bu saçma fikirleri dinleyipHamilelik psikojisine sığının herşeyi o hormonlar yapıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?