Eşimin rahatlığı

Çok teşekkür ederim bana bu bakış açısını verdiğiniz için sanırım böyle yapacağım bide artık haftaya ailelere yakın arkadaşlara söyleyelim diyorum gebeliğimi siz ne zaman söylemiştiniz?

Çok iyi gerçekten bana böyle bakış açıları katmanız o kadar anlamlı ki farklı bir üslupla yeniden anlatmayı deneyip yatağa çağırıcam :)

Çok iyi gerçekten bana böyle bakış açıları katmanız o kadar anlamlı ki farklı bir üslupla yeniden anlatmayı deneyip yatağa çağırıcam :)
cagirma eylemini dil ile degil el ile yap, yanina git ve konuşmadan elini uzat.. Gerisinde guzel bir gece yasanir, sonrasinda uyku.. Yarin ise dediğim şekilde konusmayi dene.

Bilirsinizki erkekler hastalandığında daha çok nazlanırlar ben onun yarısı değilim. Baba olmayı deliler gibi isteyen adam iş gerçeğe dönüşünce sanırım strese girdi.

Kendileri hasta ise ortalığı ayağa kaldırırlar sanki ölüm döşeğin de gibi davranırlar. Aslında şuan daha sakinleşin ve gözlemleyin aynı hareketleri tekrarlarsa çok sık tepkinizi koyarsınız. Şimdilik askıya alın yatak ayırma olayını sanırım daha yeni böyle davranıyormuş dediğiniz kadarıyla. Sonradan okudum.
Girerler strese ya çocuk gibiler

Süper strateji süper.
Bunu ne zaman uygulasam işledi ya.

Eyleme geçerim kısmını anlayamadım bir tek. ?

Teşekkür ederim fikirleriniz için ben gebeliğimi saklamak için herkesle diyaloğu kestim diyebilirim sanırım bu yüzden kendimi yalnız kalmış hissediyorum eşim dediğiniz gibi normal hayatına devam ediyor

Ay evet ya bi anlık sinirle kovdum adamı ondan önce karnıma masaj yapıp sarılıyordu bide garibim hiç sesini çıkarmadan aldı yastığını gitti

Biz de 6 haftalıkken öğrenmiştik. Nazar değer korkusu vs olsa da biz pek içimizde tutamayiz maalesef :) öğrendiğimiz gün söyledik ailelere. Ben 1-2 yakın arkadaşıma söyledim. Başkaları duymasın diye çok çabaladık ama 8 haftalikken kaynimin düğünü vardı ve düğünde başlayan ani bulantılarım yüzünden bütün sülale öğrenmiş oldu Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok şuan Allah'ım korusun nazardan hepimizi

Aminn amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz bize bana inanılmaz bi ilaç dayatmaları vardı bugün annemin gebeyim de diyemiyorum ortada kaldım muhtemelen bizde paylaşmak zorunda kalıcaz bu sebepten

Aminn amin sağlıkla gelsin bebişlerimiz bize bana inanılmaz bi ilaç dayatmaları vardı bugün annemin gebeyim de diyemiyorum ortada kaldım muhtemelen bizde paylaşmak zorunda kalıcaz bu sebepten
Söyle kız dua eder onlar faydası olur bence. Benim kızım hamile olsa geç söylese çok üzülürdüm ki onlar sizden daha çok korkar nazardan yaymazlar. Bu sevinci içinizde yaşamak çok zor insan paylaşmak istiyor

Teşekkür ederim fikirleriniz için ben gebeliğimi saklamak için herkesle diyaloğu kestim diyebilirim sanırım bu yüzden kendimi yalnız kalmış hissediyorum eşim dediğiniz gibi normal hayatına devam ediyor
Hamilelik dönemini bazı kadınlar salt naz, kapris dönemi olarak benimsiyor. Oysa ki öyle değil.Normal yaşantınıza devam ediyorsunuz bir taraftan işte. Eşinizle iletişiminizde bir sıkıntı olabilir mi?Üç haftada 180° değişmedi ya bu adam.Yaptığı tamam rahatsız edici ama siz de çok gereksiz yere yükselmişsiniz.Yataktan kovmak falan, bu davranışlar anca evliliğinizi baltalar.Biraz sakinleşin ve iki yetişkin insan gibi oturup konuşun.

Sizinle konuşurken zaten bunu saklamak için çevremden kendimi soyutladığımın farkına vardım sataşmalarımın çoğu bundan kaynaklı bence. Çok haklısınız ya aileler bilsin en azından aşırı mutlu olurlar bide cinsiyeti öğrenene kadar saklayalım diyodum o zamana kadar ben bu adamı duvara yapıştırırım bu stresle

Ben kendime böyle olmayacağıma dair söz vermiştim ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluşmazken onun buluşması zaman geçirmesi sanırım benim hoşuma gitmedi. Hastalık kaprisi var benim üzerimde evlendiğimizden beri hep eşim hasta olurdu ben ilk kez olunca hemen bi atarlar nazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…