Esimin rüyası

Rüya bu sonuçta, asirin alakasiz insanlarla ilgili alakasiz ruyalar gordugum oluyor ama uyaninca kalkinca bir daha dusunmuyorum üzerine.

Görür yani rüya elinde olan birsey degil ama o ruyayi dusunup anlamini arastirmasi mide bulandiran hareket. Ne anlami olabilir ki o ruyanin :)))

Rüyanın hesabı da sorulmaz ki, belki acayip saçma bir şey gördü merakla aradı.

Yapmayın kurban olayım, ben de rüyamda pazardan domates alırken gördüm kendimi, domatesi mi pazarcıyı mı düşünmüş oldum şimdi :)))
İnsanlar gördüğü rüyanın manasını merak eder, ben çok merak ederim şahsen ve gördüğüm rüyaların anlamına bakarım netten, bu rüyada gördüğünüz kişiye değer vermekten değil, rüyanın anlamını merak etmekten ileri gelir.

Bence boş yere kuruntu yapmayın.
Ablacım haklısın ama yani şeyyyy normal görüp aratmamış. Baya bi yakınlaşma olmuşta onu merak etmiş :110::oops:

Benim eşim de tim rüyalarının tabirine bakıyor ve bana tüm ruyalarini anlatır keşke eski sevgilisi ni gorseydi diyorum bazen :KK51:

Hatta bana söyler ben yazarım

Ama bir çoğu iyiye rivayet internetteki yorumların hep kazanç para yüksek mevki :işsiz:
Normalde her rüyasını anlatır google amcadan sorardım bakardık bizde birlikte

Teşekkür ederim Mune:KK45:kıskançlık kanımızda var çokta şey yapmamak lazimmis ozaman
Rüyalarımıza mani olamayız, bazen aklımızda dahi olmayan kişileri olayları rüyada görebiliriz, bu eşimize sevgi eksikliğinden, aklımızdan başka şeyler geçtiğinden olmaz, aynı rüyayı sizde görebilirdiniz, ki benzer rüya görmeyeceğinizin garantisi yok, bence eşiniz durduk yere neden böyle bir rüya gördüğüne anlam veremediğinden rüyanın anlamını merak edip aratmıştır, eşinizin gerçekte size karşı bir soğukluğu, fenalığı yoksa rüyasıyla yargılayıp rüyasıyla hüküm vermeyin.

Size anlatsa ne anlama geliyor ki acaba dese, vereceğiniz tepki buraya açtığınız konu doğrultusunda olduğundan adamcağız anlamına internetten bakmış:)))

Yanı ne desem ki evet rüyasına karışılmaz mümkün değil böyle bişey zaten:KK70:Ama yürürken vs. göreydi bu kadar kiskanmazdim onuda geçtim etkilenip araması şaşırttı

Yok nasıl görürsün demeyecek. Gördüğün şeklin anlamını neden merak edip arattin diyecek😄
Ama adam zaten her rüyasını anlatır bakarlarmiş. E doğal olarak bunu anlatamamış Kendi bakmış.🤣karicim rüyamda eski sevgilimle fittirdik bir anlamına bakarmisin diyemez ya😂

Ben ilk evlendiğim zamanlar eşimden önce kısa süre görüştüğüm birini çok görüyordum rüyamda, hepte böyle kacmali kovalamali rüyalar 😅 çokta rahatsız oluyordum gördüğüm için zamanla geçti görmüyorum artık 😅 Düşünmekle hiç alakası yok rüyada görmenin ama sevişme kısmı biraz can sıkıcı bence de🤭

Adam kim vurduya gidecek 😊
Yazık valla :)) belki öyle bir rüya gördü diye tedirgin bile olmuştur da maalesef biz kadınlar söz konusu eski sevgili veya bizden başka bir kadın olunca hemen göz belertip dinlemeden hüküm verdiğimizden adamlar korkudan ağzını açamıyor:))
Rüya arattığının fark edildiğini anlasa aradığına arattığına pişman olacak, altındaki tek sebep rüya anlamını meraksa da anlatamayacak çünkü:)))

Rüyalarımıza mani olamayız, bazen aklımızda dahi olmayan kişileri olayları rüyada görebiliriz, bu eşimize sevgi eksikliğinden, aklımızdan başka şeyler geçtiğinden olmaz, aynı rüyayı sizde görebilirdiniz, ki benzer rüya görmeyeceğinizin garantisi yok, bence eşiniz durduk yere neden böyle bir rüya gördüğüne anlam veremediğinden rüyanın anlamını merak edip aratmıştır, eşinizin gerçekte size karşı bir soğukluğu, fenalığı yoksa rüyasıyla yargılayıp rüyasıyla hüküm vermeyin.

Size anlatsa ne anlama geliyor ki acaba dese, vereceğiniz tepki buraya açtığınız konu doğrultusunda olduğundan adamcağız anlamına internetten bakmış:)))
fazla ustelemiyim ben ozaman,utanırım soramamda zaten, ben bu konuyu burda kapatayım güveniyorum ben zaten eşime :KK48:

fazla ustelemiyim ben ozaman,utanırım soramamda zaten, ben bu konuyu burda kapatayım güveniyorum ben zaten eşime :KK48:
E yazık adamcağıza, rüyalarının anlamını merak edip size de soran biriymiş yanlış okumadıysam, bu rüyayı anlatmaya korkmuştur, nasıl anlatsın ki garibim, alnının çatısından vurmaya hazır bekliyorsunuz adam kendi elleriyle ölüm fermanını mı çıkarsın :-)
Rüyayla amel olunmaz gibi bir söz vardı doğru bence, rüya bu sınırı yok, rüyalarımızda uçabiliyoruz, süper kahraman olabiliyoruz, ölüp yeniden dirilebiliyoruz, rüya deyin geçin, yeter ki gerçek hayatta olmasın Allah korusun.

Yanı o kişiyi gün içinde dusunmusmudur diyorsunuz

Seneler önce plajda Tansu Çiller ile güneşlendiğimi görmüştüm, hala unutamıyorum :ruh:

Rüya görme mantığı ne üzerine kurulu hala tam bilinmiyor. "Onu düşünüyor" deyip sıkmayın canınızı.
O kişiyi düşünüyor olsa, rüyasında neden gördüğünü merak etmezdi zaten :KK66:

Aman zararsız model sizin kocanız. Şahsen ben böyle bir rüya görüp bir de İnternette arasam ki mutlaka gizli sekmede ararım. Hadi unuttum normal aradım diyelim, Google haritalara kadar silerim ahshjs. Yazık silmeye bile gerek görmemiş. Bir de eski sevgili ile sevişmek diye tabir aratan insan da ne bileyim, teletabi gibi bir kalbi vardır bence. Bir de böyle rüyaları pipi vasıtasıyla görüyor bu adamlar. Beyinden ve ruhtan bağımsız olarak çalışıyor pipi. Napsın kessin atsın mı adam. Çok şaapmayın.

E yazık adamcağıza, rüyalarının anlamını merak edip size de soran biriymiş yanlış okumadıysam, bu rüyayı anlatmaya korkmuştur, nasıl anlatsın ki garibim, alnının çatısından vurmaya hazır bekliyorsunuz adam kendi elleriyle ölüm fermanını mı çıkarsın :-)
Rüyayla amel olunmaz gibi bir söz vardı doğru bence, rüya bu sınırı yok, rüyalarımızda uçabiliyoruz, süper kahraman olabiliyoruz, ölüp yeniden dirilebiliyoruz, rüya deyin geçin, yeter ki gerçek hayatta olmasın Allah korusun.
Amin ❤farklı bir açıdan bakış açısı iyi oldu benim için yoksa gaza gelip uyyan adamı kaldırıp bu yaptığın şey ne bana açıkla diycektim :KK70: tobe tobe

Back
X