Esimin rüyası

Ben oyle bi rüya görmesini istemem valla elimden cok çeker bunu bilir gorse bile ne arama yapr ne bana der :KK66: seninde fantazi degiskmis ha 😄😅
Bacım nasıl rüya görüyorsa saskinlikla dinleyip usulca yazıyorum arama cubuguna ya para diyor ya yüksek mevki adamın en berbat rüyasının bile rivayeti bu 🤭

Aman zararsız model sizin kocanız. Şahsen ben böyle bir rüya görüp bir de İnternette arasam ki mutlaka gizli sekmede ararım. Hadi unuttum normal aradım diyelim, Google haritalara kadar silerim ahshjs. Yazık silmeye bile gerek görmemiş. Bir de eski sevgili ile sevişmek diye tabir aratan insan da ne bileyim, teletabi gibi bir kalbi vardır bence. Bir de böyle rüyaları pipi vasıtasıyla görüyor bu adamlar. Beyinden ve ruhtan bağımsız olarak çalışıyor pipi. Napsın kessin atsın mı adam. Çok şaapmayın.
Aynen öyle bizde gorebilriiz böyle bir rüya ben çok etkisinde kaldığım ruyaalra bakarim çoğunlukla :))

Bana sıradan geliyor artık :))

Bacım nasıl rüya görüyorsa saskinlikla dinleyip usulca yazıyorum arama cubuguna ya para diyor ya yüksek mevki adamın en berbat rüyasının bile rivayeti bu 🤭
Oda iyiymiş valla bigun rüyası çıkar 😃

Aynen öyle bizde gorebilriiz böyle bir rüya ben çok etkisinde kaldığım ruyaalra bakarim çoğunlukla :))

Bana sıradan geliyor artık :))

Ne münasebet biz göremeyiz. Biz sadede kocamızı görebiliriz. Eski sevgili görürsek de şeytanın işidir o. Ben mesela hiç gülşen'in eski bir klibindeki taş gibi adamı görmedim rüyamda. Çünkü abdestim bozulur, kocama ihanet edemem.

Ruyalarin ahlak sınırları yoktur normal hayatta çüş oha diyeceğimiz şeyleri rüyalarımızda görebiliriz ve bunlara engel olamayız
Zaten beyin öyle karmaşık bir yapı ki çok alakasız iki şeyi alıp birleştirip al bunu izle diyebiliyor.
Dürtüleriyle saçmasapan alakasız birini almış birleştirmiş yani sıkıntı yapmayın
Ama anlamına sizde bi bakıverin rüyalara çok önem veren biriyse o anlama da önem yükleyebilir. Ona göre alttan alttan mesaj verirsiniz rüyalar önemsizdir falan diye

Hadi ruyayı gordu tamam, sonucta elinde olan bir sey degıl. Ne diye tabırıne bakar? Nasıl bir sonuc bekliyordu ki baktı acaba ben en cok bunu merak ettım.

Ablacım haklısın ama yani şeyyyy normal görüp aratmamış. Baya bi yakınlaşma olmuşta onu merak etmiş :110::oops:
Ablacım, bir soru sorayım hepinize, eşleriniz rüyada eski sevgili çok masumane bir şekilde görseydi ve Google aramalarında "rüyada eski sevgiliyi görmek" olarak aratsaydı fark eder miydi? Yani ayyy kurban olurum yakışıklı kocama, rüyasında eski sevgilini görmüş ama sadece görmüş, aralarında bir şey geçmemiş diye düşünüp minnoş minnoş bakar mıydınız eşlerinize?

Ben diyeyim çoğunuz eşini paralardı, eski sevgiliyi ne hakla rüyasında görüyor derdiniz, halbuki rüyada yalnızca öylesine görmüş, eli eline bile değmemiştir.

Rüya bu, sen de çok sevdiğin bir aktörü görebilirdin, çocukluk aşkını görebilirdin, hala da görebilirsin zira uyku garip bir haldir, derin manalarına girmeyeyim pas geçeyim, bilincinizi kontrol edemezsiniz, olmadık bir şey görebilirsiniz, illa aklınızdan geçirmeniz düşünmeniz gerekmez.

Ruyalarin ahlak sınırları yoktur normal hayatta çüş oha diyeceğimiz şeyleri rüyalarımızda görebiliriz ve bunlara engel olamayız
Zaten beyin öyle karmaşık bir yapı ki çok alakasız iki şeyi alıp birleştirip al bunu izle diyebiliyor.
Dürtüleriyle saçmasapan alakasız birini almış birleştirmiş yani sıkıntı yapmayın
Ama anlamına sizde bi bakıverin rüyalara çok önem veren biriyse o anlama da önem yükleyebilir. Ona göre alttan alttan mesaj verirsiniz rüyalar önemsizdir falan diye
Normalde ikimizde çok önemseriz onunda onemsiyceni dusundugum icin tedirgin oldum zaten

Rüyada eski sevgiliyle seks yapmak yaz arat. Hayatın gerçeği değil mi sonucta. Ver eline " rüyada eski sepet gormek" arar misin bir de 🥴

Ablacım, bir soru sorayım hepinize, eşleriniz rüyada eski sevgili çok masumane bir şekilde görseydi ve Google aramalarında "rüyada eski sevgiliyi görmek" olarak aratsaydı fark eder miydi? Yani ayyy kurban olurum yakışıklı kocama, rüyasında eski sevgilini görmüş ama sadece görmüş, aralarında bir şey geçmemiş diye düşünüp minnoş minnoş bakar mıydınız eşlerinize?

Ben diyeyim çoğunuz eşini paralardı, eski sevgiliyi ne hakla rüyasında görüyor derdiniz, halbuki rüyada yalnızca öylesine görmüş, eli eline bile değmemiştir.

Rüya bu, sen de çok sevdiğin bir aktörü görebilirdin, çocukluk aşkını görebilirdin, hala da görebilirsin zira uyku garip bir haldir, derin manalarına girmeyeyim pas geçeyim, bilincinizi kontrol edemezsiniz, olmadık bir şey görebilirsiniz, illa aklınızdan geçirmeniz düşünmeniz gerekmez.
Mune abla bence arkadaş çok kıskandı şuan ne yapsa bilemedi işte 😊♥️ bir an gözünde canlanır ya insanın

Meraba kızlar.demin esimin telefonu elimdeydi ve googleden biseye bakcaktim. Daha sonra arama geçmişinde "ruyada eski sevgiliyle sevişmek " şeklinde aradigini gördüm, istemsiz bir şekilde sınır oldum ve kıskandım :KK64:evet çok saçma komik aslindada ama ne bilim buna değer verip araması zoruma gitti aslında, sormalimiyim sizce yoksa hiç ugrasmasammi
Hiç açma konuyu. Boşuna kavga edersiniz. Onların dünyası ile kadınların dünyası farklı. Ha başka bireyler bulursun o farklı tabi o zamn işler değişir

Mune abla bence arkadaş çok kıskandı şuan ne yapsa bilemedi işte 😊♥ bir an gözünde canlanır ya insanın
Herşeye muhalefet aksi ihtiyarlar gibiyim kızacaksınız şimdi :))ama rüyayı kıskanmak yersiz geliyor bana, gözde niye canlansın ki, geçmiş geçmişte kalmış ki adamlar eski sevgililerle değil eşleriyle evlenmiş değil mi?

Belki sıkça yaşanan aldatma olayları etkiliyor kadınları, ondandır bu rüyadan bile şüphe hali ama bu konudaki beyfendinin zaten rüya anlamını merak eden biri olduğundan anlamı meraktan istemsizce aratan biri olduğunu düşünüyorum, başka manası yok bence.

Herşeye muhalefet aksi ihtiyarlar gibiyim kızacaksınız şimdi :))ama rüyayı kıskanmak yersiz geliyor bana, gözde niye canlansın ki, geçmiş geçmişte kalmış ki adamlar eski sevgililerle değil eşleriyle evlenmiş değil mi?

Belki sıkça yaşanan aldatma olayları etkiliyor kadınları, ondandır bu rüyadan bile şüphe hali ama bu konudaki beyfendinin zaten rüya anlamını merak eden biri olduğundan anlamı meraktan istemsizce aratan biri olduğunu düşünüyorum, başka manası yok bence.
Kuruntular işte ablam aynen. . Biz gençler belki biraz anlamakta zorlanıyoruz duygular daha yoğun yaşanıyor ya 😅 ben mesela o rüyayı gördü uyanınca ne hissetti bunu düşünürüm. Bu yüzden kizamam tabi ama içim bir yerde acır mı acır.. Bende ne rüyalar görüyorum eşimin asla bilmesini istemeyeceğim türden 😬

Ben de rüyalarımda hep sevişecek mekan ararım ve hiç bulamam. Keşke bulabilsem yani devamını göreyim artık :KK70: :KK70:Böyle ev boştur gideriz kapı çalar ya da uzaylılar kaçırmaya çalışır. Durunnn durunnn önemli bi işin ortasındayım sonra kaçırın şimdi değil diye dövüşürüm :KK70:

Eşiniz kızarsınız diye söyleyememiş. Bence böyle rüya görünce suçlu hissetmiş belki anlamı görüldüğü gibi değildir, kötü bir şey değildir diye umut edip araştırmış :KK53:

Ben olsam dalga geçmek için konusunu açar eğlenirdim. Gizli sekmeden arat bari be adam :KK70:

Kuruntular işte ablam aynen. . Biz gençler belki biraz anlamakta zorlanıyoruz duygular daha yoğun yaşanıyor ya 😅 ben mesela o rüyayı gördü uyanınca ne hissetti bunu düşünürüm. Bu yüzden kizamam tabi ama içim bir yerde acır mı acır.. Bende ne rüyalar görüyorum eşimin asla bilmesini istemeyeceğim türden 😬
E o zaman eşlere empati yapın, siz eşten saklayın adamcağızlar anlamını merak edip aratınca aldatıyor diye düşünüp kıskanın olur mu öyle şey, gençler gençler kıskanmanıza bir şey demiyorum da olur olmadık herşey kıskanılmaz, ay bu gece erkekler boğazına çökmüş beni rüyanda aldatıyor musun diyen eşlerini görüp kan ter içinde kalkar mı acaba Hoppa herkes eşini yatmadan önce tembihlesin, eş onayından geçmeyen rüyalar görülmeyecek:KK70:

Rüyalarımda neler görmedim ki.
Samimi olmadığım hatta pek sevmediğim arkadaşlarımla ohoo yansın geceler😂😂

İnsan ilk okuduğunda tamam sinir olabilir ama bunu kıskanacak ya da altında bir şey arayacak şekilde kafaya takmak, sağlıklı değil.

E o zaman eşlere empati yapın, siz eşten saklayın adamcağızlar anlamını merak edip aratınca aldatıyor diye düşünüp kıskanın olur mu öyle şey, gençler gençler kıskanmanıza bir şey demiyorum da olur olmadık herşey kıskanılmaz, ay bu gece erkekler boğazına çökmüş beni rüyanda aldatıyor musun diyen eşlerini görüp kan ter içinde kalkar mı acaba Hoppa herkes eşini yatmadan önce tembihlesin, eş onayından geçmeyen rüyalar görülmeyecek:KK70:
Gece uyandirican aslında "Ssst.. Ssstt.. Uyandın mi? Ne goruyon? Ne dedin? Onu bırak şimdi ne görüyon?" 😂😂😂

Gece uyandirican aslında "Ssst.. Ssstt.. Uyandın mi? Ne goruyon? Ne dedin? Onu bırak şimdi ne görüyon?" 😂😂😂
Direkt kablo çekip telefonunuzun ekranına bağlantı yapın, online rüya takibi :KK70:çoğu zaman kendilerine kızıp yerden yere vursamda rüyalar konusunda bir üzüldüm şahsen:))) uykuda bile eş ambargosu yazıktır, #rüyalara özgürlük:KK70:

Back
X