- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Nickimnick
-
rYurt disindayim burda istesemde gidemeyiz dillerini pek iyi bilmiyorum filibilinli doktorlar cocuk cok istiyo hamile kaldigimda degisir insallahcanım aslında doktora götürsen daha iyi
yeni evli olsanız neyse de 3 yıl olmuş tuhaf geldi bana
bununla ilgili hastalıklar da oluyo çünkü bağımlılık gibi
öyleyse ilerde sorun yaşarsınız bence
Sarilamiyorumki giyinmemede izn vermiyor huylaniyormus uffff soyleyemiyorumda uzulmesini istemiyorum o kadar biktirdi ki o yuzden teli al git diyorum inanin isteyerk degil gitmiyor bideEvet kesinlikle başka şeylere yöneltme telefon falan verme alışır sonra yine sen uzulursun. Evde onun ilgisini çekecek şekilde giyinme yatarken sarılma falan çok uzak davranma ama çok yakında olma, bunu konuşsan da kiirilacak gerçekten zor durum
FIndik fistik cok yer ondan mi acaba yaa yorumun icin saolşap at canım onun yediği yemeklere. fındık fıstık pekmez falan uzak tut adamdan
Nasil yaniKörün istediği bir göz Allah 2-3 vermiş...
Acaba diyorum sürekli yapsaniz kısa bi sure sonra bundan bikar mi zaten uç yıl olmuş ya hani biseyi sürekli yapınca monotonlasiyo isteğimiz kaçiyoi ya onun gibi bisey isteSarilamiyorumki giyinmemede izn vermiyor huylaniyormus uffff soyleyemiyorumda uzulmesini istemiyorum o kadar biktirdi ki o yuzden teli al git diyorum inanin isteyerk degil gitmiyor bide
Yuz buluyor artk canim bebekte istyr anlmdm nasil olacak bebek doktorlar hafta 2,3 kez bebek icin siyorlar esim hergun istyr gel gel belki bu sefer tutar diyorAcaba diyorum sürekli yapsaniz kısa bi sure sonra bundan bikar mi zaten uç yıl olmuş ya hani biseyi sürekli yapınca monotonlasiyo isteğimiz kaçiyoi ya onun gibi bisey iste
Yu
rYurt disindayim burda istesemde gidemeyiz dillerini pek iyi bilmiyorum filibilinli doktorlar cocuk cok istiyo hamile kaldigimda degisir insallah
Nasil yani
Telden giriyorum canim niye hep itici cvblar yaziyorsunuz anlmdm benFilipinli doktorlar cocuk cok mu istiyor? Esiniz Filipinli ve doktor mu? Ne alakasi var Filipinli doktorlarla? Valla su Turkceyi doğru düzgün bi kullanın ve noktalama işaretlerine de uyun lütfen.
Him anldm canim bu durum kimine gore degisirNasıl, nasıl yani
Burada kaç bayan sevgilim bana yanaşmıyor. Kocam benimle ilgilenmiyor diye başlık açıyor.
Bulmuş bir şikayet
Telden giriyorum canim niye hep itici cvblar yaziyorsunuz anlmdm ben
Biz suudi arabistandayiz doktorlarin cogu filibinli ben dillerini bilmiyorum ingilizcede cat pat biliyorum tek bildigim arapca onlarda arapca bilmiyorlar.
ben de çok yiyorum ve biraz kuduruğumFIndik fistik cok yer ondan mi acaba yaa yorumun icin saol
Ilahi cok guldum bende yiyeyim o o zmnben de çok yiyorum ve biraz kuduruğumetkiliyor cidden, benimki de ''yeterrrr'' diyip bana fındık fıstık vermiyor ben ona yediriyorum denk geldikçe...
Yinede yorumlariniz icin saolunÜzgünüm ama ben sizden pek bi sey anlayamayacagim.. kolay gelsin size...
bi de eşiniz sadece size karşı mı böyle. eğer sadece size karşıysa iyi bişi bile diyebiliriz ama malum size etek giydirmiyomuş evde, dışarda cıbıl cıbıl kızları görünce napıyo?
canım eşin hep mi böyle idi......yoksa çocuk istediğinden beri mi böyle......Him anldm canim bu durum kimine gore degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?