esimin s....duskunlugu

Evet kesinlikle başka şeylere yöneltme telefon falan verme alışır sonra yine sen uzulursun. Evde onun ilgisini çekecek şekilde giyinme yatarken sarılma falan çok uzak davranma ama çok yakında olma, bunu konuşsan da kiirilacak gerçekten zor durum

Yu
canım aslında doktora götürsen daha iyi
yeni evli olsanız neyse de 3 yıl olmuş tuhaf geldi bana
bununla ilgili hastalıklar da oluyo çünkü bağımlılık gibi
öyleyse ilerde sorun yaşarsınız bence
rYurt disindayim burda istesemde gidemeyiz dillerini pek iyi bilmiyorum filibilinli doktorlar cocuk cok istiyo hamile kaldigimda degisir insallah

Sarilamiyorumki giyinmemede izn vermiyor huylaniyormus uffff soyleyemiyorumda uzulmesini istemiyorum o kadar biktirdi ki o yuzden teli al git diyorum inanin isteyerk degil gitmiyor bide

Sarilamiyorumki giyinmemede izn vermiyor huylaniyormus uffff soyleyemiyorumda uzulmesini istemiyorum o kadar biktirdi ki o yuzden teli al git diyorum inanin isteyerk degil gitmiyor bide
Acaba diyorum sürekli yapsaniz kısa bi sure sonra bundan bikar mi zaten uç yıl olmuş ya hani biseyi sürekli yapınca monotonlasiyo isteğimiz kaçiyoi ya onun gibi bisey iste

Acaba diyorum sürekli yapsaniz kısa bi sure sonra bundan bikar mi zaten uç yıl olmuş ya hani biseyi sürekli yapınca monotonlasiyo isteğimiz kaçiyoi ya onun gibi bisey iste
Yuz buluyor artk canim bebekte istyr anlmdm nasil olacak bebek doktorlar hafta 2,3 kez bebek icin siyorlar esim hergun istyr gel gel belki bu sefer tutar diyor

Yu

rYurt disindayim burda istesemde gidemeyiz dillerini pek iyi bilmiyorum filibilinli doktorlar cocuk cok istiyo hamile kaldigimda degisir insallah

Filipinli doktorlar cocuk cok mu istiyor? Esiniz Filipinli ve doktor mu? Ne alakasi var Filipinli doktorlarla? Valla su Turkceyi doğru düzgün bi kullanın ve noktalama işaretlerine de uyun lütfen.

Filipinli doktorlar cocuk cok mu istiyor? Esiniz Filipinli ve doktor mu? Ne alakasi var Filipinli doktorlarla? Valla su Turkceyi doğru düzgün bi kullanın ve noktalama işaretlerine de uyun lütfen.
Telden giriyorum canim niye hep itici cvblar yaziyorsunuz anlmdm ben
Biz suudi arabistandayiz doktorlarin cogu filibinli ben dillerini bilmiyorum ingilizcede cat pat biliyorum tek bildigim arapca onlarda arapca bilmiyorlar.

Telden giriyorum canim niye hep itici cvblar yaziyorsunuz anlmdm ben
Biz suudi arabistandayiz doktorlarin cogu filibinli ben dillerini bilmiyorum ingilizcede cat pat biliyorum tek bildigim arapca onlarda arapca bilmiyorlar.

Üzgünüm ama ben sizden pek bi sey anlayamayacagim.. kolay gelsin size...

bi de eşiniz sadece size karşı mı böyle. eğer sadece size karşıysa iyi bişi bile diyebiliriz ama malum size etek giydirmiyomuş evde, dışarda cıbıl cıbıl kızları görünce napıyo?

Tamda ben soracaktım ..

Konu sahibi, sadece sizdemi tahrik oluyor etkileniyor eşiniz (az açık bile giyinseniz), ya da herhangi birinden bile öyle etkilenir "huylanir" mi?

Siz iyimisiniz.hem boyle bir konu acip,hemde resminizi koyuyorsunuz.ya esinizin arkadaslari veya sizin yakinlariniz gorurse ve bu yazdiklarinizla birlesince...bence ayip yaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…