- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Sperm sorunumu var eğer yoksa belki gerçekten de adamda fazlalığa neden oluyodur?Keci boynuzu kuru kaynatip iciriyorum sprwmleri icin benek olsun diye ibrahim saracoglu demisti findikta onun icin
Canim esim yorulamazki gider berber salonuna bakar iscileri var olecnm yoracak işler yaptır kocana yorulsun uyusun bence boşluktan sana sarmış film izleyin uykusuz kalsın bide fındk fıstık yiyo dedin onları kes
ya biz unuttuk karıştırmayın allasenayyy 1 saatr bahsettiğin fotoları arıyorum kızın 3 tane fotosu warkoptum yaa allah senii
işte sen yoracak işler çıkartıcan şunu taşı bunu ws ws ewde koltukların yererini deiştirt kilo aldın spor yap de bak nası uyuyoCanim esim yorulamazki gider berber salonuna bakar iscileri var ole
Yok gibi ama var soyleki doktora gittik bu spremlerle cocugun olur dedi ama esimde reflu cikti sprsmler gittikce azaliyor operasyon yapti bende ne olur ne olmaz iciriyorumSperm sorunumu var eğer yoksa belki gerçekten de adamda fazlalığa neden oluyodur?
Anladım canım.Peki bi de şu yönden bakalım.Acaba eşin spermleri azalır çocuğunuz olamaz vs diye kendince sorumluluk yapmış olabilir mi?Yok gibi ama var soyleki doktora gittik bu spremlerle cocugun olur dedi ama esimde reflu cikti sprsmler gittikce azaliyor operasyon yapti bende ne olur ne olmaz iciriyorum
Disarda birine baktigini gormuyorum ya sadece bana
Disarda birine baktigini gormuyorum ya sadece bana
Olabilir canim bazen gel belki bugun tutar diyor bak bunu hic dusnmemistimAnladım canım.Peki bi de şu yönden bakalım.Acaba eşin spermleri azalır çocuğunuz olamaz vs diye kendince sorumluluk yapmış olabilir mi?
Yok kizzz turkiyeye gidiyoruz herhal hic oyle grmdmAllah aşkına suudi arabistanda dışarıda kime baksın tek gördüğü açık kadın sizsiniz zaten.
Bence sen onunla bi konuş bu konu hakkında.Olabilir canim bazen gel belki bugun tutar diyor bak bunu hic dusnmemistim
BIde suudi arabistan diyip gecmeyelim burda kizlar turk erkeklerine kendilerini atiyorlar resmen bu colden kurtulsunlar diye herhalAllah aşkına suudi arabistanda dışarıda kime baksın tek gördüğü açık kadın sizsiniz zaten.
BIde suudi arabistan diyip gecmeyelim burda kizlar turk erkeklerine kendilerini atiyorlar resmen bu colden kurtulsunlar diye herhalAllah aşkına suudi arabistanda dışarıda kime baksın tek gördüğü açık kadın sizsiniz zaten.
Bence sen onunla bi konuş bu konu hakkında.
:) oda mümkün tabiBIde suudi arabistan diyip gecmeyelim burda kizlar turk erkeklerine kendilerini atiyorlar resmen bu colden kurtulsunlar diye herhal
Nasil konusayim ya yanlis anlarsa ...Bence sen onunla bi konuş bu konu hakkında.
Hayır seksi işin içine katma sadece bebeğiniz olmaz mı diye endişeleniyormu diye sor.Nasil konusayim ya yanlis anlarsa ...
Nasil konusayim ya yanlis anlarsa ...Bence sen onunla bi konuş bu konu hakkında.
Ben ewde yanliz kaliyorum calistigi yeri kaptmasi saat 12 de benide o saatte evde yanliz birakamiyor bende onnla yapiyorum ama benim icin fazla yapamiyor sporBir spor vs yapmaya yönlendirseniz adam fazla enerjisini başka şeylerde atsa. Ne bileyim futbol maçı vs yapıyor mu, daha sık yaptırın.
Ya bunu hep soruyorum allah buyuk diyip susuyorHayır seksi işin içine katma sadece bebeğiniz olmaz mı diye endişeleniyormu diye sor.
Mesela ornek vereyim gecen kuafore gittim iznsz telimle oynuyor abimin we esimin fotosunu gordu abin evli mi diye soruyor filan dedim hayir dedi suudili bir kiz ister mi dedim bilmm inan boyle dedi onlarda bu normal biseymis:) oda mümkün tabi
Filipinli doktorlar cocuk cok mu istiyor? Esiniz Filipinli ve doktor mu? Ne alakasi var Filipinli doktorlarla? Valla su Turkceyi doğru düzgün bi kullanın ve noktalama işaretlerine de uyun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?