esimin s....duskunlugu

Yok gibi ama var soyleki doktora gittik bu spremlerle cocugun olur dedi ama esimde reflu cikti sprsmler gittikce azaliyor operasyon yapti bende ne olur ne olmaz iciriyorum
Anladım canım.Peki bi de şu yönden bakalım.Acaba eşin spermleri azalır çocuğunuz olamaz vs diye kendince sorumluluk yapmış olabilir mi?

Bence sen onunla bi konuş bu konu hakkında.
Nasil konusayim ya yanlis anlarsa ...
Bir spor vs yapmaya yönlendirseniz adam fazla enerjisini başka şeylerde atsa. Ne bileyim futbol maçı vs yapıyor mu, daha sık yaptırın.
Ben ewde yanliz kaliyorum calistigi yeri kaptmasi saat 12 de benide o saatte evde yanliz birakamiyor bende onnla yapiyorum ama benim icin fazla yapamiyor spor

Filipinli doktorlar cocuk cok mu istiyor? Esiniz Filipinli ve doktor mu? Ne alakasi var Filipinli doktorlarla? Valla su Turkceyi doğru düzgün bi kullanın ve noktalama işaretlerine de uyun lütfen.

Yani arkadaş demiş ki

Ben Filipinlerde yaşıyorum. Filipinli doktorların dilini bilmiyorum. Derdimi anlatamıyorum. Eşim de çocuk sahibi olmayı çok istiyor. Ben hamile kalınca isteği azalır İnşallah.

Nasıl çeviri ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…