- Konu Sahibi Nickimnick
-
Ne oldu ya anlasamSiz iyimisiniz.hem boyle bir konu acip,hemde resminizi koyuyorsunuz.ya esinizin arkadaslari veya sizin yakinlariniz gorurse ve bu yazdiklarinizla birlesince...bence ayip yaaaaaa.
Tek resmin varya onu söylüyolar canım.Ne oldu ya anlasam
Disarda birine baktigini gormuyorum ya sadece banaTamda ben soracaktım ..
Konu sahibi, sadece sizdemi tahrik oluyor etkileniyor eşiniz (az açık bile giyinseniz), ya da herhangi birinden bile öyle etkilenir "huylanir" mi?
diTek resmin varya onu söylüyolar canım.
Yok canım bizi ilgilendirmez tabi ama başka bir akraban görürse bi de üstüne resmi görürse olay yaratırlar kesin...Kal
di
Kaldirayim mi yani
Neyi anlamadin cnm.diyorum ki boyle esinle ilgili ozel bir konuyu acip bizlerle paylasiyorsun.kendi resminide yuklemissin profiline.hani tanidik biri gorup bu konuylada ilgili yazini gorurlerse hos olmaz dimiNe oldu ya anlasam
Hahaha.cok hossun yaa.karsi komsun cevrendekiler.bu sitede olabilir.kocasi gunde iki uc kez yapiyormus.kadin bikmis kadinlarkulubune vermis derlerseee...resminden tanirlar yani.Kal
di
Kaldirayim mi yani
Kal
di
Kaldirayim mi yani
verme adama, kendin gizliden yeIlahi cok guldum bende yiyeyim o o zmn
Canim buraya akrabalarmdan uye olanlar yok onlar facebooktu twitter ti v.s olsa ben koymazdim cikarayim ben en iyisi neyse beni dsndgnz icn saolunNeyi anlamadin cnm.diyorum ki boyle esinle ilgili ozel bir konuyu acip bizlerle paylasiyorsun.kendi resminide yuklemissin profiline.hani tanidik biri gorup bu konuylada ilgili yazini gorurlerse hos olmaz dimi
ayyy 1 saatr bahsettiğin fotoları arıyorum kızın 3 tane fotosu war
Bense bir kur varmi diye bunun icin actim konuyu esraarengiz resimler ciktiayyy 1 saatr bahsettiğin fotoları arıyorum kızın 3 tane fotosu warkoptum yaa allah senii
Yiyecem oda yemesin bi zahmetverme adama, kendin gizliden ye
Ben ona iciriyorum spremler icin icire icire oyle olduay ne guzel iste kimi arar bulamaz yaslanmadan bunu degerlendir bence keci boynuzu ozu ic adam senden kacsin
Fazla yükleme yapmışsın adama.Ben ona iciriyorum spremler icin icire icire oyle oldu
cnm yoracak işler yaptır kocana yorulsun uyusun bence boşluktan sana sarmış film izleyin uykusuz kalsın bide fındk fıstık yiyo dedin onları kesBense bir kur varmi diye bunun icin actim konuyu esraarengiz resimler cikti
Keci boynuzu kuru kaynatip iciriyorum sprwmleri icin benek olsun diye ibrahim saracoglu demisti findikta onun icinFazla yükleme yapmışsın adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?